makedonas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Kάτι πρέπει να έσβησα χθες που αφαιρούσα κάτι προγράμματα που μου φαίνονταν άγνωστα και τώρα δεν μου ανοίγουν οι σλίδες στο MOZILLA και ΙΕ μου βγάζει ΄΄Αρνηση σύνδεσης διαμεσολαβητή΄΄ Ενω το ρουτερ δουλέυει κανονικά (ετσι σας γραφω απο το λαπτοπ), παίρνω τα εμαιλ μου κλπ Τι να συμβαίνει?
Antwni Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Για δοκίμασε πρώτα καθαρισμό cookies και μετά κάνε scan με το Malwarebytes' Anti-Malware
Βασίλειος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Άνοιξε τον Firefox, πήγαινε 'Εργαλεία" -> "Επιλογές" -> "Για προχωρημένους". Πάτα στην καρτέλα "Δίκτυο". Στην επιλογή "Σύνδεση", πάτα "Ρυθμίσεις". Τσεκάρισε την πάνω-πάνω επιλογή "Χωρίς διαμεσολαβητή". Δοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα. Στον Internet Explorer: "Εργαλεία" -> "Επιλογές Internet" -> "Συνδέσεις" -> "Ρυθμίσεις" (όχι "Ρυθμίσεις LAN"). Τσεκάρισε το "Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων". Ξαναδοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα. Βασίλειος
makedonas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Άνοιξε τον Firefox, πήγαινε 'Εργαλεία" -> "Επιλογές" -> "Για προχωρημένους". Πάτα στην καρτέλα "Δίκτυο". Στην επιλογή "Σύνδεση", πάτα "Ρυθμίσεις". Τσεκάρισε την πάνω-πάνω επιλογή "Χωρίς διαμεσολαβητή". Δοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα. Στον Internet Explorer: "Εργαλεία" -> "Επιλογές Internet" -> "Συνδέσεις" -> "Ρυθμίσεις" (όχι "Ρυθμίσεις LAN"). Τσεκάρισε το "Αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων". Ξαναδοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα. Βασίλειος Βασίλειε είσαι αρχηγός πάνω που ετοιμαζόμουν να κάνω φορματ. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.