Προς το περιεχόμενο

Το 2ο mail μου, μου στέλνει μηνύματα στο πρώτο μέσω msn!

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 mail λογαριασμούς, ένα hotmail και ένα gmail. Μπαίνω στο msn με τον hotmail. Κατά διαστήματα όμως ο άλλος λογαριασμός μου (ο gmail) μου στέλνει διαφημιστικά μηνύματα μέσω του msn στον hotmail του τύπου get in this site, its fun!

Έχω αλλάξει και στα δύο μου mail κωδικούς πρόσβασης, αλλά (τουλάχιστον) ο gmail εξακολουθεί να μου στέλνει (και προφανώς να στέλνει και σε άλλους)!

Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση? Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

το πάθαινα και εγώ κάτι φεγγάρια αλλά με έναν λογαριασμό, δηλαδή εγώ μου έστελνα. Δεν τίθεται θέμα να στέλνουν μέσω του δικού σου λογαριασμού απλά φαίνεται ο δικός σου λογαριασμός.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει η πιθανότητα κάποιο bot να έχει βρει με κάποιον τρόπο τον κωδικό της ηλεκτρονικής μου διεύθυνσης και να μπαίνει και να στέλνει μηνύματα?

Κάποτε έκανα τη γκάφα να δώσω τον κωδικό του πρώτου μου mail σε ένα ύποπτο site, άλλα έκτοτε τον έχω αλλάξει.

Δημοσ.

Το χέρι μου στην φωτιά δεν το βάζω αλλά νομίζω ότι είναι πιο πιθανό να το έστειλε με "φανερό" αποστολέα εσένα παρά να είναι κάτι άλλο. Εμένα αυτά τα φαινόμενα είναι περιοδικά... έχω καιρό ας πούμε να δω κάτι ανάλογο. Επίσης δεν δίνω τον κωδικό μου πουθενά και χρησιμοποιώ το email μου μόνο μεσώ browser, όχι δηλαδή τοπικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...