FallenAngelGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εχω συνολικα αλλους 4 φακελους γεματους τραγουδια στο φακελο " Η μουσικη μου" Αυτον τελως παντων που ειναι μεσα στο φακελο "τα εγγραφα μου"(παλια XP) Εχω Vista και το WMP 11. Αλλα τα τραγουδια αυτα μεσα σε αυτους τους φακελους δεν τα εχει στην "Βιβλιοθηκη μου". μπορω να τα παιξω κανονικα και παλια (XP) τα επαιζα κανονικα αλλα τωρα δεν εινα στην βιβλιοθηκη. Καποια συμβουλη για να ξαναενταχθουν?
giannis-21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Εχω συνολικα αλλους 4 φακελους γεματους τραγουδια στο φακελο " Η μουσικη μου"Αυτον τελως παντων που ειναι μεσα στο φακελο "τα εγγραφα μου"(παλια XP) Εχω Vista και το WMP 11. Αλλα τα τραγουδια αυτα μεσα σε αυτους τους φακελους δεν τα εχει στην "Βιβλιοθηκη μου". μπορω να τα παιξω κανονικα και παλια (XP) τα επαιζα κανονικα αλλα τωρα δεν εινα στην βιβλιοθηκη. Καποια συμβουλη για να ξαναενταχθουν? να πας στην βιβλιοθηκη και εχει καπου μια επιλογη ενημερωση.αν την κανεις θα ταδει.αν δεν την βρεις πες να το κοιταξω που ακριβος την εχει.
kybos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Όντως υπάρχει επιλογή που ορίζεις από ποιον φάκελο θα ενημερώνεται η βιβλιοθήκη... ψάξε λίγο τα μενού...
lefi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Λοιπόν έχουμε και λέμε. Το βελάκι κάτω από το κουμπί βιβλιοθήκη >επιλογές θα βρεθείς στην καρτέλα βιβλιοθήκη των επιλογών του προγράμματος εκεί πατάς εποπτεία φακέλων (ή κάτι τέτοιο) εκεί κάνεις κλικ στο για προχωρημένους είναι ψαρωτικό και σου εμφανίζει πιο σωστά της επιλογές, αφού δεις ότι οι φάκελοι που θέλεις εποπτέυονται η τους προσθέσεις εσύ πατάς το προσθήκη (ή κάτι τέτοιο) αφού έχεις την συγκεκριμένη έκδοση θα γίνει μία ανανέωση της βιβλιοθήκης σου και είσαι ΟΚ. Κάντο και πες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.