Προς το περιεχόμενο

Αξιζει ενα καλο ρουτερ?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να βαλω Τελλας, και αναρωτιεμαι αν παιζει ρολο το να κρατησω το απλο ρουτερ που θα μου στειλει ή αν αξιζει να δωσω κανα 80αρι ευρω να παρω ενα καλο ασυρματο.

Παιζει σημαντικο ρολο?

Δημοσ.

και βεβαια δεν αξιζει...

δοκιμασε αυτο που θα σου δώσουνε ... και αν σου δημιουργει προβληματα μονο τοτε αλλαξε το

γιατι να πεταξεις 80Ε?

αφου την ιδια δουλεια κανουν....

Δημοσ.

Στις ελληνικές γραμμές adsl όχι!, δεν αξίζει καλό router.

Ένα καλό router υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να κρατήσει την γραμμή σου καν ανοιχτή,

ακριβώς επειδή είναι καλό. ( Ξέρω ακούγεται οξύμωρο. )

Αν θες και wi-fi πάρε ένα ασύρματο και σύνδεσε το πάνω στο router ( αν είναι 4πορτο ) ή όλα πάνω σε switch.

/sc

Δημοσ.

α.κανε δοκιμη το ρουτερ που θα σου δωσουν.αναλογως τι προβληματα εχςεις βλεπεις αν θες κατι και τι θες.δηλαδη μπορει να εχεις ασταθης γραμμη και εκει ειναι καλο να παρεις ενα ρουτερ σταθερο που ειναι τα speedtouch>μπορει να θες πιο δυνατο σημα και εκει να παρεις κατι σε πρωτοκολλο n .μπορει να θες να φτιαξεις ενα vpn και να θες κατι αλλο.αλλα δοκιμασε το.παντα ειμαι υπερ της αγορας ενος καλυτερου ρουτερ πχ γιασ μενα θα περνα speedtouch και speedtoucv εχω αλλα αν εχεις σταθερη γραμμη εκει το speedtouch ισως να ειναι λιγο αχρηστο και να θες κατι που ισως να εχει καλυτερη εμβελεια η να εχει περισσοτερα πραγματα πανω η δεν ξερω τι.μπορει να θες πχ να περνει usb σκληρο η εκτυπωτη και να τον κανει δικτυακο.μπορει να θες ενα Linksys Που δεν ειναι τοσο σταθερο οσο το speedtoucH αλλα θα κλειδωσει πιο γρηγορα και πιο ψηλα την γραμμη.αν η γραμμη ηταν τελεια θα σου λεγα αλλα αλλα επειδη εχουμε μπαχαλο γραμμης ισως το καλυτερο για σενα λεμε τωρα να ηταν κατι που θα κραταει σταθερη την γραμμη.αμα ειμασταν εξωτερικο το καλυτερο θα πηγαινε σε αυτο που εχει τα περισσοτερα features αλλα εδω στην ελλαδα το καλυτερο ειναι αυτο που θα κανει τα λιγοτερα disconects

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Μεχρι στιγμης εχω ηδη ενα ALCATEL SPEEDTOUCH απο τον πρωτο παροχο αλλα τωρα που βαζω εκ νεου γραμμη και ειναι και adsl2 λεω μπας και αναβαθμιστω. Η γραμμη μου ειναι καλη, τουλαχιστον αυτο ειχα καταλαβει λογο του χαμηλου θορυβου και τις κοντινης μου αποστασεις απο τον ΟΤΕ.

Το wireless που εχω στα υποψιν ειχε προταθει απο περιοδικο και ειναι linksys με wireless revision N με τιμη κοντα στα 80 ευρω και αναρωτιεμαι αν αξιζει να το παρω.

-Επισης κατι ακομα αλλα λιγο ασχετο. Στην νεα μου συνδεση αξιζει να κανω την γραμμη isdn καλυτερα η pstn ποιες η διαφορες σε τιμη και λοιπα χαρακτηριστικα?

Δημοσ.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Μεχρι στιγμης εχω ηδη ενα ALCATEL SPEEDTOUCH απο τον πρωτο παροχο αλλα τωρα που βαζω εκ νεου γραμμη και ειναι και adsl2 λεω μπας και αναβαθμιστω. Η γραμμη μου ειναι καλη, τουλαχιστον αυτο ειχα καταλαβει λογο του χαμηλου θορυβου και τις κοντινης μου αποστασεις απο τον ΟΤΕ.

Το wireless που εχω στα υποψιν ειχε προταθει απο περιοδικο και ειναι linksys με wireless revision N με τιμη κοντα στα 80 ευρω και αναρωτιεμαι αν αξιζει να το παρω.

-Επισης κατι ακομα αλλα λιγο ασχετο. Στην νεα μου συνδεση αξιζει να κανω την γραμμη isdn καλυτερα η pstn ποιες η διαφορες σε τιμη και λοιπα χαρακτηριστικα?

ποιο αλκατελ να δουμε αν παιζει σε adsl2+ που μαλλον θα ειναι το 530 που δεν παιζει.linksys me Ν υπαρχει το wag160n πουθ ειναι πολυ καλο και το wag54g και δεν θυμαμε πουθ απεξω ειναι το ιδιο με το wag160n αλλα εχειθεματακια να παρει ευκολα Ip αντιθετα με το wag160n.isdn δινει μονο ο οτε και δεν αξιζει να βαλεις ουτε οτε ουτε isdn.αν θες δευτερο νουμερο βαλε Px forthnet και το δευτερο νουμερο να ειναιvoip>το πρωτο θα ειναι κανονικο.ι διαφορα isdn με Pstn ειναι 2 γραμμες αντι για μια.στο adsl θες αλλο εξοπλισμο για Pstn αλλο για Isdn.και στις δυο περιπτωσειςιδια ταχυτητα θα εχεις.δεν κερδιζεις κατι και να εχεισ isdn στο θεμα ιντερτνετ.σε τιμη ο οτε ειναι πανακριβος και το isdn μεγαλυτερο παγειο.οποτε καλυτερα εναλακτικο για ποιο γρηγορο ιντερνετ και δευτερο νουμερο με voip.

Δημοσ.
ποιο αλκατελ να δουμε αν παιζει σε adsl2+ που μαλλον θα ειναι το 530 που δεν παιζει.linksys me Ν υπαρχει το wag160n πουθ ειναι πολυ καλο και το wag54g και δεν θυμαμε πουθ απεξω ειναι το ιδιο με το wag160n αλλα εχειθεματακια να παρει ευκολα Ip αντιθετα με το wag160n.isdn δινει μονο ο οτε και δεν αξιζει να βαλεις ουτε οτε ουτε isdn.αν θες δευτερο νουμερο βαλε Px forthnet και το δευτερο νουμερο να ειναιvoip>το πρωτο θα ειναι κανονικο.ι διαφορα isdn με Pstn ειναι 2 γραμμες αντι για μια.στο adsl θες αλλο εξοπλισμο για Pstn αλλο για Isdn.και στις δυο περιπτωσειςιδια ταχυτητα θα εχεις.δεν κερδιζεις κατι και να εχεισ isdn στο θεμα ιντερτνετ.σε τιμη ο οτε ειναι πανακριβος και το isdn μεγαλυτερο παγειο.οποτε καλυτερα εναλακτικο για ποιο γρηγορο ιντερνετ και δευτερο νουμερο με voip.

Ναι το 530 εχω. Υπαρχει και εκδοση speedtouch με adsl2 η οποια ειναι καλη σε περιπτωση με χαλια ποιοτητα γραμμης?

Επισης για το Linksys ναι το wag160n ελεγα. Αξιζει λες στην περιπτωση μου που εχω καλη ποιοτητα γραμμης?

Για το isdn ρωτησα επειδη κοιταζα την αιτηση της Tellas για την ενεργοποιηση και ειδα οτι εχει ενα κουτακι που σε ρωταει αν θες η γραμμη να ειναι pstn ή isdn. Εγω τωρα πως μπορω να το επιλεξω απο την στιγμη που θα κανω συνδεση εκ νεου και χωρις καμμια σχεση με ΟΤΕ?

Παντως η δευτερη γραμμη δεν με πολυενδιααφερει, απλως ηθελα να ενημερωθω αν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα. Καπου διαβασα πως υπηρχαν διαφορες και πως η isdn παρεχει υπηρεσιες ιντερνετ που με pstn πρεπει να τις πληρωσεις. Πρεπει να ξεθαψω το τοπικ αυτο για να το παραπεμψω, μν φανει πως λεω και οτι θελω.

Δημοσ.
Ναι το 530 εχω. Υπαρχει και εκδοση speedtouch με adsl2 η οποια ειναι καλη σε περιπτωση με χαλια ποιοτητα γραμμης?

Επισης για το Linksys ναι το wag160n ελεγα. Αξιζει λες στην περιπτωση μου που εχω καλη ποιοτητα γραμμης?

Για το isdn ρωτησα επειδη κοιταζα την αιτηση της Tellas για την ενεργοποιηση και ειδα οτι εχει ενα κουτακι που σε ρωταει αν θες η γραμμη να ειναι pstn ή isdn. Εγω τωρα πως μπορω να το επιλεξω απο την στιγμη που θα κανω συνδεση εκ νεου και χωρις καμμια σχεση με ΟΤΕ?

Παντως η δευτερη γραμμη δεν με πολυενδιααφερει, απλως ηθελα να ενημερωθω αν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα. Καπου διαβασα πως υπηρχαν διαφορες και πως η isdn παρεχει υπηρεσιες ιντερνετ που με pstn πρεπει να τις πληρωσεις. Πρεπει να ξεθαψω το τοπικ αυτο για να το παραπεμψω, μν φανει πως λεω και οτι θελω.

speedtouch 585.ναι και το Linksys αξιζει.

λογικα θα σου δινουν shared llu.δηλαδη τηλ απο οτε και ιντερνετ απο tellas.Οποτε θα πληρωνεις και τουθς 2.κανεις δεν δινει isdn εκτος αν εννοουν το voip isdn.οχι καποια αλλη διαφορα.αν εχεις isdn με οτε απλα σου δινει δωρεαν αναγνωριση κλησης που με τους αλους isp την εχεις ηδη με απλη γραμμη.ενω ο οτε στην απλη γραμμη την χρεωνει.και επισης παλι με χρεωση στο isdn μπορεις να εχεις 2 διαφορετικα νουμερα το οποιο το κανεις πιο φτηνα παλι me voip.

Δημοσ.

Βασικα πεχτηκε κατι αλλο για το οποιο μολις εφαγα φρικη. Πριν κανα μηνα ειχα διακοψει και γραμμη και παροχη απο την οικια. Σημερα που πηγα απο την wind για την αιτηση μου ειπαν πως θα χρειαστει 2.5 μηνες για την ενεργοποιηση απο την στιγμη που δεν υπαρχει γραμμη πανω.

Αληθευει κατι τετοιο?

Αν ναι τοτε μου χαλαει ολα τα σχεδια για ρουτερ και για το σερβερ που ειχα σκοπο να φτιαξω... :(

Δημοσ.

εχω δει απο 10 μερες minimum μεχρι πολυ πολυ καιρο που ο πελατης ηταν σε φερεσυχνο,μεσο ορο βλεπω κοντα μηνα συνηθως,τωρα αν λενε αυτοι 2 μηνες για να ειναι καλυμενοι αυτο ειναι αλλο η αν αργουν να στειλουν την αιτηση στον οτε αφου περασει απο την ετερεια που τους υποστηριζει στο ιντερνετ,δηλαδη στην πραξη τελλας θα βαλεις αφου το adsl στην wind ειναι τελλας.οποτε η wind το στελνει στην τελλας και η τελλας στον οτε και γυρω γυρω ολοι περιμενεις 40 μερες.αργει που αργει ο οτε τωρα θα περιμενεις να περασει και απο τελλας.

Δημοσ.

Προκειται για περιπτωση που δεν εχω καν γραμμη γιαυτο μου λενε πως αργει τοσο.

Τεσπα τελικα πηγα οτεσοπ και εκανα αιτηση για κονχ 24. Μου ειπαν 10 μερες περιπου θα χρειαστουν.

Το μονο σπασιμο ειναι οτι θα πληρωνω και παγιο γραμμης και κονχ και θα δινω 90 ευρω το διμηνο, αλλα τι να κανουμε, δεν ηθελα να περιμενω 2.5 μηνες.

Επισης ασυρματο μου δινουν αυτο της baudtech και οχι το thompson που δωσαν σ μια φιλη μου.

Δημοσ.
Προκειται για περιπτωση που δεν εχω καν γραμμη γιαυτο μου λενε πως αργει τοσο.

Τεσπα τελικα πηγα οτεσοπ και εκανα αιτηση για κονχ 24. Μου ειπαν 10 μερες περιπου θα χρειαστουν.

Το μονο σπασιμο ειναι οτι θα πληρωνω και παγιο γραμμης και κονχ και θα δινω 90 ευρω το διμηνο, αλλα τι να κανουμε, δεν ηθελα να περιμενω 2.5 μηνες.

Επισης ασυρματο μου δινουν αυτο της baudtech και οχι το thompson που δωσαν σ μια φιλη μου.

megaλη βλακεια για μενα.με 80 ευρω εχω forthnet 2play και τηλεφωνα οσα θελω και ιντερνετ κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...