Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζουνε σε φαρμακεία αυτά και είναι σε πλαστικά μπουκαλάκια με σπρέι απο πάνω και είναι και χρωματιστά. Μπορεί να παίζουν και σε καλυντικάδικα.

Και μην κοροιδεύετε μια χαρά τα λέει ο φίλος δεν πασάρονται αυτά τα αρώματα σαν να είναι το αυθεντικό, ίσα ίσα που τα μπουκάλια τους δεν έχουν καμμία σχέση αλλά σαν αρώματα είναι ίδια ή σχεδόν ίδια.

αν και παλιό πολύ το νήμα, δεν είναι το θέμα αν είναι ανώτερης ή κατώτερης ποιότητας... Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα αντίγραφα (αλλά και τα μαϊμού) αρώματα ολοϊδια με τα αυθεντικά στη μυρωδιά δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά και να είστε σίγουροι ούτε οι γύρω σας θα καταλάβουν.

Το πρόβλημα όμως είναι η διάρκεια τους. Μετά από μισή μια ώρα το άρωμα εξασθενεί πλήρως.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια χαρα!

Ξερει κανεις που μπορω να βρω να πουλανε (μαγαζί ή νετ) αρώματα αντιγραφα!

Οχι μαιμου απο ομονοια,ουτε τα φτηνιαρικα Μυρτω σε φαρμακεία. Σε μπουκαλάκιπου τα πουλάνε Τυπου ταδε αλλα ειναι απιστευτα και σχεδον 100% ίδια.

Εχω μυρίσει απο σειρούλα στο στρατο αλλά τότε δε δινεις σημασία.Ειχα ενα χαρτάκι αλλά πουντο οεο τωρα? Τιμη περιπου 8 με 10 το μπουκαλάκι τα 60Ml

Οποιος ξέρει πλιιιιζ

http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=31&t=87073

Δημοσ.

Παντως μπηκα σε ενα καταστημα-τρυπα προσφατα που ειχε τετοια αρωματα αφου με επεισαν οι κοπελες που ηταν στο δρομο πανω. Ειδα την -και καλα- D&G The One που φοραω τοσα χρονια και δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με την κανονικη. Της το ειπα κιολας και μου λεει αποκλειεται ειναι ιδια κλπ κλπ. Ειδα και την μιλιον και αυτη το ιδιο.. Πλησιαζε λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

Διάρκεια σας έχουν αυτά τα αρώματα; Σας μένουν δλδ στο ρούχο για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα;

Δημοσ.

Αυτα παντως της FM αξιζουν ειναι αρκετα καλης ποιοτητας

Οχι.. Λιγο κρατανε και μετα φευγουν.

Δημοσ.

Παντως μπηκα σε ενα καταστημα-τρυπα προσφατα που ειχε τετοια αρωματα αφου με επεισαν οι κοπελες που ηταν στο δρομο πανω. Ειδα την -και καλα- D&G The One που φοραω τοσα χρονια και δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με την κανονικη. Της το ειπα κιολας και μου λεει αποκλειεται ειναι ιδια κλπ κλπ. Ειδα και την μιλιον και αυτη το ιδιο.. Πλησιαζε λιγο.

Τι να σου πω,εγω δυο φορες που εχω παρει μια χαρα μου ηταν,και την αλλη μερα ακομα μυριζαν,αν και οχι γνωστης,εχω ακουσει οτι παιζει και το δερμα που εχει ο καθενας

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αρώματα ΜΗ αυθεντικά σαν αυτά που είναι σε ένα πλαστικό μπουκαλάκι με σπρεϋ σε  μικρές ποσότητες 20-30 ml σε κάνα μαγαζί στην Αθήνα ή σε super market;;

Δεν εννοώ αυτά που πουλάνε οι μαύροι ή κάτι τύποι (σαν πρεζόνια) που σου έρχονται και σου βγάζουν αρώματα μέσα από σακούλες και γυαλιά ηλίου...

Δημοσ.

Tα αρώματα του FM group ειναι άριστα αντίγραφα και έχουν μεγάλη διαρκεια . Εχω δοκιμάσει αρκετά.
Ο κατάλογος επώνυμων αρωμάτων αντίγραφα είναι περιορισμένος αλλά έχουν τα πιο γνωστά αρώματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή έχουν και τα κλασσικά επώνυμα  πχ hugo, christian dior, armani στην fm; Και σε προσιτές τιμές να υποθέσω γιατί στους καταλόγους τους είδα κάτι 30 ευρώ αλλά μάλλον θα είναι για δικά τους αρώματα...

Και που θα βρω προιόντα τους; Στο site της εταιρίας λέει ότι η έδρα βρίσκεται στη Mεσογείων αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να αγοράσεις από εκεί...

Δημοσ.

Έλεος πάλι με τις μαλακίες

Φίλε μου δεν ειναι ολα μαλακίες.. Δεν εχουμε ολοι να δώσουμε 50-60-70-80-90 ευρω για να πάρουμε άρωμα.

Επίσης οταν ηταν να πάρω εγω άκουγα για εξανθήματα, σπυριά, φαγούρα και οτι αλλο μπορεί να βάλει το μυαλό σας.

Δοκίμασα και δεν έπαθα τίποτα. Άσε που μύριζε σαν την κανονική (δεν θυμάμαι ποια είχα πάρει).

Όποιος εχει λεφτά να χαλάσει παίρνει την αυθεντική, όποιος δεν έχει πάει ή σε αυτά ή τίποτα σετ περιποίησης με απλά αρώματα.

(Πήρα απο hondos τωρα τελευταία ενα σετ περιποίησης με άρωμα, αποσμητικό, αφρόλουτρο και μόλις βάζω άρωμα μετα απο μισή ωρα δεν μυρίζει)

Για αυτό και πρώτη και τελευταία φορά.. Refan και πάλι refan (για αυτόν που ρώτησε που μπορεί να βρεί) αν και τωρα εχουν ανοίξει άπειρα..

• Like 1
Δημοσ.

Έλεος πάλι με τις μαλακίες

και εγώ έτσι έλεγα παλιότερα που πήγαινα στα χόντο και αγόραζα κάθε φορά στις γιορτές 2-3 κολώνιες. Τώρα πλέον ούτε για μία δε διαθέτω χρήματα να σου πω την αλήθεια γιατί οι (οικονομικές) υποχρεώσεις μου τρέχουν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά...

Πάντως ναι υπαρχουν και αντίγραφα αρώματα που είναι για τα σκουπίδια και άλλα που δεν μυρίζουν όπως τα γνήσια...

Τεσπα ας το λήξουμε εδώ το θέμα μη γίνει vs πάλι...

Δημοσ.

ναι κατάλαβα απο τρίτες εταιρείες με την επωνυμία τους κανονικά αλλά να μιμούνται επώνυμα αρώματα. είχα πάρει κάποτε ένα τέτοιο αλλά δεν μου άρεσε οπότε δεν τη ξαναπατάω. της 1 million ηταν ..

Οσο για της πυραμίδες υπάρχουν λογής λογής πυραμίδες.. Απατεώνες και αυτοί που δουλεύουν με ποσοστά . Εχω παράδειγμα φίλης που πουλάει καλλυντικά απο πολύ γνωστή εταιρεία του χώρου και συμπληρώνει 200-300 ευρώ χαλαρά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...