klainmaingr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Όχι παλι με τις πυραμίδες... Φτάνει!!! Η αλυσίδα καταστημάτων "άρωμα" κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις.. Πάς εκεί και έχει αντίγραφα (ονομαστικά) όλων των γνωστών σειρών αρωμάτων. Μυρίζεις και βλέπεις...
ilona Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 αν θελεισ μπορεισ να μου δσεισ καποια στοιχεια να μου πεισ τι αρωμα θελεισ κ να σ το στειλω! ασχολουμε με την fm. εχει αυθεντικα αρωματα χωρισ σταθεροπ. απλα τα μπουκαλακια δεν ειναι ιδια κ δεν γραφουν το ονομα αλλα τον κωδικο! δωσε μου ενα mail να σου στειλω την λιστα με τα αρωματα τισ τιμεσ κτλ...
De@th L0rd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 μπορεις να επικοινωνισεις μαζι μου στο [email protected] το να γινεις συνεργατης μια χαρα το βλεπω! δουλευεις οπως θελεις και οποτε θελεις! αν θελεισ μπορεισ να μου δσεισ καποια στοιχεια να μου πεισ τι αρωμα θελεισ κ να σ το στειλω! ασχολουμε με την fm. εχει αυθεντικα αρωματα χωρισ σταθεροπ. απλα τα μπουκαλακια δεν ειναι ιδια κ δεν γραφουν το ονομα αλλα τον κωδικο! δωσε μου ενα mail να σου στειλω την λιστα με τα αρωματα τισ τιμεσ κτλ... :devil:
elafilemou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Όχι παλι με τις πυραμίδες...Φτάνει!!! Η αλυσίδα καταστημάτων "άρωμα" κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις.. Πάς εκεί και έχει αντίγραφα (ονομαστικά) όλων των γνωστών σειρών αρωμάτων. Μυρίζεις και βλέπεις... που ειναι αυτα?
aGka8l Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 +1 στην FM , εχει αρκετα καλα αρωματα σε απλα μπουκαλακια τα οποια ειναι ¨εμπνευσμενα" απο τα επωνυμα .Ασχολητε μια συμφοιτητρια μου με αυτα. Τωρα το να ασχοληθεις με κατι τετοιο δε σου προσφερει κερδη κτλ απλα βγαζεις καποια ωστε να σου βγει το δικο σου αρωμα δωρεαν
Teaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Το συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να έχει θέμα: Ζητούνται Μαϊμούδες Τώρα πως γίνεται ένα προϊόν να μοιάζει με ένα άλλο, να είναι αντίγραφο και να μην μαϊμουδίζει λιγάκι είναι απορίας άξιο. Καμία εταιρία σοβαρή δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει άδεια για αντιγραφή του προϊόντος της. Τέλος.
coolman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Τώρα πως γίνεται ένα προϊόν να μοιάζει με ένα άλλο, να είναι αντίγραφο και να μην μαϊμουδίζει λιγάκι είναι απορίας άξιο. Καμία εταιρία σοβαρή δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει άδεια για αντιγραφή του προϊόντος της. Τέλος. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο αυτό που θα γράψω αλλά έχω την εντύπωση ότι τα προϊόντα γεύσης και αρώματος δεν μπορείς να τα πατεντάρεις. Πως μπορεί κανείς να αποδείξει ότι αντέγραψαν το άρωμα του π.χ.; Η συνταγή είναι άλλο πράγμα αλλά το αποτέλεσμα υποθέτω είναι και υποκειμενικό. Δεν μπορεί να καταγραφεί σε κανένα χαρτί.
Teaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο αυτό που θα γράψω αλλά έχω την εντύπωση ότι τα προϊόντα γεύσης και αρώματος δεν μπορείς να τα πατεντάρεις. Πως μπορεί κανείς να αποδείξει ότι αντέγραψαν το άρωμα του π.χ.; Η συνταγή είναι άλλο πράγμα αλλά το αποτέλεσμα υποθέτω είναι και υποκειμενικό. Δεν μπορεί να καταγραφεί σε κανένα χαρτί. Πολύ σωστός. Δεν πατεντάρονται όπως δεν πατεντάρεται εύκολα και ο σχεδιασμός ρούχων. Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι το ρούχο, άρωμα που πωλείται στην αγορά είναι αποτέλεσμα κλεμένης ιδέας. Το φαινόμενο αυτό απασχολεί πολύ τις εταιρίες, ιδιαίτερα αυτές που επικεντρώνονται σε προϊόντα πολυτελείας που ο κάτοχος τους νιώθει το "ιματζ" του να απογειώνεται. Βέβαια τυπικά και στα πλαίσια του νόμου, έχει διαφορά η απόλυτη μαϊμού με ψεύτικο brand name από την πώληση παραπλήσιου προϊόντος με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά όμως, για εμάς τους καταναλωτές είναι και τα δύο μαϊμούδες, το ότι κάτι μοιάζει με Giorgio Armani δεν το κάνει ποιοτικά ανώτερο. Παραπλανούμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας με λίγα λόγια.
papahlamidas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Γεια χαρα! Ξερει κανεις που μπορω να βρω να πουλανε (μαγαζί ή νετ) αρώματα αντιγραφα! Οχι μαιμου απο ομονοια,ουτε τα φτηνιαρικα Μυρτω σε φαρμακεία. Σε μπουκαλάκιπου τα πουλάνε Τυπου ταδε αλλα ειναι απιστευτα και σχεδον 100% ίδια. Εχω μυρίσει απο σειρούλα στο στρατο αλλά τότε δε δινεις σημασία.Ειχα ενα χαρτάκι αλλά πουντο οεο τωρα? Τιμη περιπου 8 με 10 το μπουκαλάκι τα 60Ml Οποιος ξέρει πλιιιιζ Στα Carrefour στον Άλιμο έχει ένα τέτοιο μαγαζάκι και πιστεύω ότι είναι πολύ καλείς ποιότητας. Διαλέγεις κιόλας να σου βάλουν παραπάνω βάση για περισσότερη διάρκεια.
theodor0s Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πάντως για όσους ενδιαφέρονται για αντίστοιχες οσμές με τις επώνυμες, σε τιμές προσιτές χωρίς να πληρώνετε "νταβατζιλίκια" μπορούν να στείλουν μηνυμα : [email protected], με άριστη ποιότητα - εννοώ την διάρκεια του αρώματος.
markovs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να γινεις συνεργατης της fm group,εχω ακουσει οτι παιρνεις πολυ καλα μπονους αν πεισεις και αλλα ατομα να γινουν συνεργατες της,ισχυει κατι τετοιο,ας μου απαντισει καποιος που συνεργαζεται με την ενλογω εταιρεια,ευχαριστω!!
NewProject Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 με καθε ενα τοπικ τετοιου ειδους , με εναν περιεργο τροπο φτιαχνονται 5-6 καινουρια account για να διαφημησουν ... ελεοοοοοοοοοοος
commanchero Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 >>>>>>www.aromatafm.com<<<<<<< ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η FM GROUP • Η οικογένεια Trawinski διατηρούσε μια εταιρεία αρωματοποιίας από το 1995, την Perfand στην Πολωνία. • Η ιδέα της δημιουργίας μιας σειράς καλλυντικών πολυτελείας γεννήθηκε στην Αυστραλία, όταν ο Artur Trawinsky – ιδιοκτήτης της FM GROUP WORLD, είχε την ιδέα να προσφέρει υψηλής ποιότητας κομψές μυρωδιές σε προσιτές τιμές μαζί με μια ομάδα από ανεξάρτητους συνεργάτες. • Επιστρέφοντας το 2004 ξεκίνησε η συνεργασία με μια από τις πιο φημισμένες εταιρίες παραγωγής αρωματικών συνθέσεων, (την Drom η οποία διατηρεί παραγωγικές μονάδες στην Ευρώπη, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, την Κίνα και Βραζιλία. και που τα αρώματά της φέρουν τα ονόματα του Christian Dior, του Jean Paul Gaultier κ.ά. Με δυο λόγια, πρόκειται για μια εταιρεία που έχει εξαπλωθεί σε όλο το κόσμο χρησιμοποιώντας το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ ( MLM).Τα αρώματα και τα προϊόντα αρωματοποιίας που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας σε χαμηλή τιμή χάριν ακριβώς αυτού του μάρκετινγκ που ακολουθεί. Αυτό που δεν ξέρει ο περισσότερος κόσμος είναι ότι τα δικαιώματα των αρωματικών ελαίων βάση του νόμου παραμένουν στο εργοστάσιο κατασκευής και όχι στον οίκο που προμηθεύεται το αρωματικό έλαιο και το κάνει άρωμα, after shave, body balm κτλ. Ο οίκος έχει τα δικαιώματα ΜΟΝΟ του ονόματος και του σχήματος του μπουκαλιού του αρώματος. Έτσι η οικογένεια Trawinski από την Πολωνία, η οποία έχει ιδρύσει την FM Group, σκέφτηκε να προμηθευτεί τα αρωματικά αυτά έλαια από τη DROM ( τα αρώματα των γνωστών οίκων ) αλλά τροποποιημένα κατά τέσσερα συστατικά κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάνει την ποιότητα και την μυρωδιά του επωνύμου, αποφεύγοντας έτσι την περίπτωση μήνυσης για αντιγραφή από τους μεγάλους οίκους. Επομένως, η FM Group χρησιμοποιεί το επώνυμο άρωμα χωρίς να κάνει χρήση του ονόματος του αντίστοιχου οίκου και το συσκευάζει σε δικές τις φιάλες. Λέγοντας τα παραπάνω, αποδείξαμε ότι τα αρώματά μας ΔΕΝ αποτελούν απομιμήσεις και αντιγραφή αλλά γνήσια, ποιοτικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Το ίδιο το δέρμα σας θα σας επιβεβαιώσει τη γνησιότητα του αρώματος. Τα αρώματα της FM Group ανήκουν στη κατηγορία PARFUM με ποσοστό σε αρωματικά έλαια 20%!!! Βλέπουμε δηλαδή ότι τα αρώματα περιέχουν περισσότερα έλαια από αυτά του εμπορίου. Επιπλέον, τα αρώματά μας δεν περιέχουν νιτροσαμίνες ( απαγορευμένη τοξική ουσία ) οι οποίες περιέχονται στα αρώματα εμπορίου ως σταθεροποιητές. Ευθύνονται για βλάβες του δέρματος ( πανάδες, λεκέδες, έκζεμα, αλλεργίες, καρκίνο ). Για αυτό το λόγο αυξήσαμε το ποσοστό σε αρωματικά έλαια αποφεύγοντας την επικίνδυνη αυτή ουσία.
efo355 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Γεια χαρα! Ξερει κανεις που μπορω να βρω να πουλανε (μαγαζί ή νετ) αρώματα αντιγραφα! Οχι μαιμου απο ομονοια,ουτε τα φτηνιαρικα Μυρτω σε φαρμακεία. Σε μπουκαλάκιπου τα πουλάνε Τυπου ταδε αλλα ειναι απιστευτα και σχεδον 100% ίδια. Εχω μυρίσει απο σειρούλα στο στρατο αλλά τότε δε δινεις σημασία.Ειχα ενα χαρτάκι αλλά πουντο οεο τωρα? Τιμη περιπου 8 με 10 το μπουκαλάκι τα 60Ml Οποιος ξέρει πλιιιιζ Παίζουνε σε φαρμακεία αυτά και είναι σε πλαστικά μπουκαλάκια με σπρέι απο πάνω και είναι και χρωματιστά. Μπορεί να παίζουν και σε καλυντικάδικα. Και μην κοροιδεύετε μια χαρά τα λέει ο φίλος δεν πασάρονται αυτά τα αρώματα σαν να είναι το αυθεντικό, ίσα ίσα που τα μπουκάλια τους δεν έχουν καμμία σχέση αλλά σαν αρώματα είναι ίδια ή σχεδόν ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα