elafilemou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Γεια χαρα! Ξερει κανεις που μπορω να βρω να πουλανε (μαγαζί ή νετ) αρώματα αντιγραφα! Οχι μαιμου απο ομονοια,ουτε τα φτηνιαρικα Μυρτω σε φαρμακεία. Σε μπουκαλάκιπου τα πουλάνε Τυπου ταδε αλλα ειναι απιστευτα και σχεδον 100% ίδια. Εχω μυρίσει απο σειρούλα στο στρατο αλλά τότε δε δινεις σημασία.Ειχα ενα χαρτάκι αλλά πουντο οεο τωρα? Τιμη περιπου 8 με 10 το μπουκαλάκι τα 60Ml Οποιος ξέρει πλιιιιζ
Tenshi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 facepalm.jpeg Και τα συγκεκριμένα πώς τα αποκαλείς;Μούφες;Ρέπλικες;Μπαμπουίνους(άλλο πρωτεύον πιθηκόμορφο θυλαστικό);
coolman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μάλλον αυτό που εννοεί είναι ότι θέλει ποιοτικά αντίγραφα.
elafilemou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Οτι ναναι... Αλλό να στο πουλανε στο ιδιο μπουκάλι και να σουλενε Gucci και αλλό να ξερεις οτι αγοράζεις κατι που μοιάζει (95%) στο gucci και μπορείς να το μυρίσεις πριν αγοράσεις
Tenshi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Λολ,φαντάζομαι οτι κουβαλάς πάντα και το μπουκαλάκι του original ως reference; Anyway,anyhow...2 πράγματα που έρχονται στο μυαλό,εταιρίες herbalising και φαρμακεία.. oh wait,και ο μαύρος στην Ομόνοια Όπως και να έχει,απ' οπου και να αγοράσεις,τα τελικά αρώματα που θα έχεις στα χέρια σου δέν θα μοιάζουν κατα 95% με τα γνήσια.Ούτε κατα προσέγγιση. Ερώτηση: Αυτό το ~5% διαφοράς πώς το αντιλαμβάνεσαι;Απο τα σπυριά στο δέρμα,το έντονο κνησμό ή τις μύγες που σε κυνηγάνε;Sorry κι'όλλας
cosmosfera Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μπορεις να ψαξεις σε συνοικιακα μαγαζια καλλυντικων και να βρεις. Αυτο που αναφερει ο τιτλος ειναι σωστο. Υπαρχουν παρα πολλα εργοστασια αρωματων στη γαλλια κυριως οπου παραγουν αρωματα με σχεδον πανομοιοτυπο αρωμα και ποιοτητα με τα ακριβα των 60 και 100 ευρω.Φυσικα τα πουλανε ως παραλλαγη των οριτζιναλ.Με παρομοιο μπουκαλι και παρομοιο ονομα αλλα οχι το ιδιο φυσικα. Απλα δε πληρωνεις το brand name. Βεβαια υπαρχουν και αλλα με εντελως διαφορετικη ονομασια και συσκευασια απο το εργοστασιο που ομως ειναι αντιγραφη καποιων πολυ ακριβων επιτυχημενων αρωματων. Απλα προσεξτε και στις δυο περιπτωσεις να ειναι made in france συσκευασμενα σε ζελατινα, να λενε εργοστασιο παραγωγης κτλ και ειστε κομπλε.
elafilemou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Λολ,φαντάζομαι οτι κουβαλάς πάντα και το μπουκαλάκι του original ως reference;Anyway,anyhow...2 πράγματα που έρχονται στο μυαλό,εταιρίες herbalising και φαρμακεία.. oh wait,και ο μαύρος στην Ομόνοια Όπως και να έχει,απ' οπου και να αγοράσεις,τα τελικά αρώματα που θα έχεις στα χέρια σου δέν θα μοιάζουν κατα 95% με τα γνήσια.Ούτε κατα προσέγγιση. Ερώτηση: Αυτό το ~5% διαφοράς πώς το αντιλαμβάνεσαι;Απο τα σπυριά στο δέρμα,το έντονο κνησμό ή τις μύγες που σε κυνηγάνε;Sorry κι'όλλας Nα τα χα δοκιμασει κιολας....... Εχω μυρίσει δυο τρια Να μην ειστε τοσο εμπαθεις με τα αντιγραφα!!! Μια χημικη αναλυση αρκει Μηπως δεν ξερει κανεις πως σε ποσοστο 90% οι ελληνικες φαρμακευτικες ετεριες π[ουλανε αντιγραφα φαρμακων? Aλλο κομπογιαννιτικο αρωμα αλλο καλο αντιγραφο ΤΕΣΠΑ....... ΞΕΡΕΙ κανεις που εχουνε?
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 προφανως δεν εχεις ιδεα απο φαρμακα και τα λες αυτα...αλλο τα generic αλλο το αντιγραφο 2
flo1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 FM Group λεγεται η εταιρεια που εχει αρωματα ακριβως ιδια με γνωστα. http://gr2.fmgroup.dega.com.pl/
elafilemou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 προφανως δεν εχεις ιδεα απο φαρμακα και τα λες αυτα...αλλο τα generic αλλο το αντιγραφο A καλα.... Μηπως οι κολοσσοι δινουν τη συνταγη στις Ελληνικες? T Τι λες τωρα φιλε μου? Μονο αν εισαι πωλητης σε ελληνικη τα πιστευεις αυτα Καποιες δινουν δις σε ερευνα και καποιοι με 80000 παιρνουν αδεια αντιγραφου Α... και 300.000 βεβαια η ειδικη αναλυτικη για να δεις αν πετυχε η κοπια,,,
EliasKir Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 FM Group λεγεται η εταιρεια που εχει αρωματα ακριβως ιδια με γνωστα.http://gr2.fmgroup.dega.com.pl/ +1 λειτουργει με το προτυπο ιεραρχιας πυραμιδας (στυλ Herbalife). Εχω παρει ενα αρωμα απο αυτους και ενας φιλος μου που το μυρισε καταλαβε αμεσως ποιο ειναι οποτε ειναι καλες αντιγραφες. Αυτοι που τα πουλανε θα σου πουν οτι ειναι το ιδιο αρωμα απλα ειναι τοσο φτηνο επειδη εχουν μειωσει το κοστος λογω μηδενικης διαφημισης, φτηνου μπουκαλιου κτλ. Αν θελεις να παρεις, αγορασε αφοβα αλλα σε καμια περιπτωση μη πιστεψεις αυτα που σου λενε και γινεις "συνεργατης" (καποιος που δουλευει χωρις ενσημα και ασφαλεια δηλαδη).
Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 A καλα.... Μηπως οι κολοσσοι δινουν τη συνταγη στις Ελληνικες? T Τι λες τωρα φιλε μου? Μονο αν εισαι πωλητης σε ελληνικη τα πιστευεις αυτα Καποιες δινουν δις σε ερευνα και καποιοι με 80000 παιρνουν αδεια αντιγραφου Α... και 300.000 βεβαια η ειδικη αναλυτικη για να δεις αν πετυχε η κοπια,,, και η αδεια αντιγραφου βγαινει οταν αποφασισει η κεντρικη εταιρια, αν θα κοψει την πατεντα της. μην λες αερολογιες σε παρακαλω http://www.buzzle.com/articles/generic-branded-drugs.html
aggelinapaulido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) παιδια απο fm group πως παραγγελω??? ειμαι συνεργατης της fmgroup μπορεις να επικοινωνισεις μαζι μου στο [email protected] +1 λειτουργει με το προτυπο ιεραρχιας πυραμιδας (στυλ Herbalife). Εχω παρει ενα αρωμα απο αυτους και ενας φιλος μου που το μυρισε καταλαβε αμεσως ποιο ειναι οποτε ειναι καλες αντιγραφες.Αυτοι που τα πουλανε θα σου πουν οτι ειναι το ιδιο αρωμα απλα ειναι τοσο φτηνο επειδη εχουν μειωσει το κοστος λογω μηδενικης διαφημισης, φτηνου μπουκαλιου κτλ. Αν θελεις να παρεις, αγορασε αφοβα αλλα σε καμια περιπτωση μη πιστεψεις αυτα που σου λενε και γινεις "συνεργατης" (καποιος που δουλευει χωρις ενσημα και ασφαλεια δηλαδη). το να γινεις συνεργατης μια χαρα το βλεπω! δουλευεις οπως θελεις και οποτε θελεις! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2009 από aggelinapaulido Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα