Προς το περιεχόμενο

full hd 32"

clevercitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι δεν αξίζει? Έλεγα να αγοράσω και τον wd player. Όχι οτι καίγομαι να πάρω full hd, αλλά αφού θα δώσω που θα δώσω τόσα χρήματα, ας δώσω και κάτι παραπάνω και ας έχω και δυνατότητα 1080p.

Έστω και καμια καλή πρόταση για hd ready?

Δημοσ.
Αν θέλει να τη συνδέσει και με PC, μια χαρά θα εκμεταλλευτεί το full hd.

+10000000 ...

Εγώ πήρα την LG 32 LG 5600 και είμαι ΥΠΕΡευχαρηστημένος!

Την πήρα βασικά για οθόνη υπολογιστή ... συνδέω το Laptop με HDMI για Blu Ray , για αρχεία mkv και για games ... και ΟΛΑ τα κάνει τέλεια ... φοβερά χρώματα , ικανοποιητική ποιότητα του μαύρου χρώματος , πολύ καλή ποιότητα στα κανάλια TV , εύκολο - ωραίο μενού , ωραίο Design , ΚΑΝΕΝΑ "οπτικό πρόβλημα" σε γρήγορες σκηνές (είτε σε ταινίες , είτε σε games) :-)

(εννοείτε Full HD ...)

(την αγόρασα 499 ευρώ από Saturn:-))

*μάλιστα , πριν την πάρω ... πήγα εκεί και την σύνδεσα με το laptop μου και όλοι που έτυχε και ήταν εκεί και την είδαμε πως παίζει HD υλικό , μείναμε άφωνοι (μιλάω πάντα για απόδοση τιμής - ποιότητας)!!! Μαζί με μένα , άλλοι 2 την αγοράσαμε κατευθείαν! :-)

Και μην μου πει κάποιος ότι ίσως δεν έχω δει άλλες πως παίζουν και δεν το έχω ψάξει πολύ ...

Στο σαλόνι έχω την PHILIPS 47PFL9603D και γενικά έχω δει πως παίζουν , .... πάρα πολλές τηλεοράσεις !

Βέβαια ... ΟΤΙ πληρώνεις παίρνεις!

(όλα τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη και δεν αποτελούν φυσικά και ότι έτσι είναι κιόλας ... όποιος θέλει κάτι ας το ψάξει πολύ παιδιά... είναι σημαντικό να πάρεις κάτι που θα σ' ευχαριστεί οπτικά ... μιας και θα περάσεις άπειρες ώρες μπροστά της):mrgreen:

Δημοσ.

ΦΙλε επειδη εχω αλλαξει πολλες τηλεορασεις hd ready αλλα και Full HD οφειλω να σου πω οτι στις 32 ιντσες ειτε ειναι hd ready ειτε full HD η διαφορα θα ειναι παρα πολυ μικρη στο ματι σου.

Απο τις 40ιντσες και πανω μπορεις να δεις πραγματικα τι εστι full high definition.

Δημοσ.
ΦΙλε επειδη εχω αλλαξει πολλες τηλεορασεις hd ready αλλα και Full HD οφειλω να σου πω οτι στις 32 ιντσες ειτε ειναι hd ready ειτε full HD η διαφορα θα ειναι παρα πολυ μικρη στο ματι σου.

Απο τις 40ιντσες και πανω μπορεις να δεις πραγματικα τι εστι full high definition.

Συμφωνω. Κι εγω εχω μια 32αρα HDReady Samsung σαν PC monitor και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι όσο μεγαλύτερη ανάλυση σε συνδυασμό με μικρή διάσταση, σημαίνει κορυφαία λεπτομέρεια? Εξήγησε το λίγο αν θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...