Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημμα με MSN 2009

shootingstar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρόσφατα κατέβασα το Messenger 2009 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ενώ πριν το hotmail άνοιγε σε microsoft internet explorer και δε χρειαζόταν να ξαναδίνω τον κωδικό μου, τώρα ανοίγει σε Mozilla και με αναγκάζει να γράφω και email address και κωδικό πράγμα χρονοβόρο. Προσπαθώ να βρω από που ρύθμισα αυτή την επιλογή αλλά τώρα είναι αδύνατον. έκανα επανεγκατάσταση μπας και βρω το λάθος αλλά μάταια. μήπως κάποιος ξέρει τι πρέπει να κάνω ώστε να ανοίγουν τα mail μέσω του messenger χωρίς να χρειάζεται να ξαναδίνω τον κωδικό?

Δημοσ.

η option υπάρχει αλλά δεν κρατάει τίποτα (είναι πάντα επιλεγμένο το να θυμάται τη mail address) και παρ'όλο που στο mozilla σε άλλα sites εμφανίζεται η ερώτηση αν θέλω να απομνημονευτεί ο κωδικός, στο msn δεν εμφανίζεται καν.

Δημοσ.

Sorry σου απάντησα στο άλλο σου post λάθος μάλλον δεν κατάλαβα τι ήθελες!!Λοιπόν πήγαινε στο msn μετά tools(εργαλεία) properties(ρυθμίσεις) security(ασφάλεια) και μετά ξετίκαρε το πρώτο τικ!!

Δημοσ.

Πήγαινε στον FF στα ''εργαλεία'' ''επιλογές'' και μετά στην καρτέλα ''ασφάλεια'' και δες εάν είναι τικαρισμένο το τικ που λέει για απομνήνευση κωδικών ασφαλειας ξετικάρισε το!!;)

Δημοσ.

Nope. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το πρόβλημα είναι στο msn και δε μπορώ να βρω που στα κομμάτια υπάρχει η επιλογή browser που με έβαλε ο διάλος να τικάρω στην εγκατάσταση της νέας έκδοσης. οπότε και θα γυρίσω στην παλιά ,πας και βρω την υγειά μου. Ευαχριστώ πάντως για το χρόνο σου.

Δημοσ.

Φίλε μου μάλλον ο Firefox έχει μπει default browser στο σύστημά σου. Βάλε πάλι τον Internet Explorer και θα είσαι εντάξει. Αυτό δεν αλλάζει μέσα από το msn αλλά θα πας στο Start και θα βρεις το Programs Access and Defaults (αν έχεις XP) ή το Default Programs (αν έχεις Vista) και θα το αλλάξεις από εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...