Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδια για την παρεα .

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ,

Τωρα τελευταια εχουμε την ταση να μαζευομαστε ολοι η παρεα σε σπιτια και να καθομαστε εκει αντι να βγαινουμε εξω . Ψαχνουμε λοιπον διαφορα παιχνιδια να παιζουμε (εκτος επιτραπεζιων) , για να περναει η ωρα μας . Π.χ μικροι παιζαμε τον δολοφονο με τα κομματακια απο χαρτι . Τετοιων ειδων παιχνιδια σκεφτομαστε και θελουμε τη γνωμη σας . Να εχουνε πλακα και να μην ειναι βαρετα ενω να παιζονται απλα . Δοκιμαζουμε και περιεργα ακομη ...

Δημοσ.

Όντως αυτό που λέει ο τεο δεν έχει υποκατάστατα...Είναι απλή, δεν είναι βαρετή, για όλους, δένει την παρέα, και σου αφήνει και γεύση στο τέλος.

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους ,

Τωρα τελευταια εχουμε την ταση να μαζευομαστε ολοι η παρεα σε σπιτια και να καθομαστε εκει αντι να βγαινουμε εξω . Ψαχνουμε λοιπον διαφορα παιχνιδια να παιζουμε (εκτος επιτραπεζιων) , για να περναει η ωρα μας . Π.χ μικροι παιζαμε τον δολοφονο με τα κομματακια απο χαρτι . Τετοιων ειδων παιχνιδια σκεφτομαστε και θελουμε τη γνωμη σας . Να εχουνε πλακα και να μην ειναι βαρετα ενω να παιζονται απλα . Δοκιμαζουμε και περιεργα ακομη ...

Υπαρχει γυναικα στην παρεα; Αν ναι, δεν υπαρχει καλυτερο παιγνιδι απο το "γιατρο". Απλα και ομορφα.

Τωρα αν δεν υπαρχει... κιμωλια, γραμμη στο πατωμα, και οτι προτειναν οι προλαλησαντες.

Και πριν και μετα.

Δημοσ.

Ναι ο αναπτήρας τα σπάει, αλλά με προσοχή μη σφαχτείτε πριν τελειώσει το παιχνίδι. Επίσης ένα παρόμοιο είναι αυτό με τα ποτά και το "Εγώ ποτέ δεν..." που έπαιζαν στο Lost αρκεί να υπάρχει μια Α ειλικρίνια και μια Ω ντροπή. Μετά τα 3 πρώτα σφηνάκια ρακή θα αρχίσουν να φεύγουν οι αναστολές και θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον:P

Αν πάλι δεν είστε τόσο δεμένη παρέα παίξτε τα Παλέρμο, Κλέφτες κι Αστυνόμους, Celebrities, Ψυχολόγο κτλ κτλ... Έχει ξανανοιχτεί παρόμοιο θέμα, αν ψάξεις στην αναζήτηση θα το βρεις.

Οσονούπω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
το παιχνιδι με τον αναπτηρα :P αλλα θελει προσοχη γιατι μπορει στο τελος ολοι να βγειτε μαλωμενοι...

Ενω ειμαστε πολλοι δεμενη παρεα . Οταν παιξαμε αυτο το παιχνιδι .... μαθαμε πραγματικα ο ενας για τον αλλον πραγματα που δεν προκειται να μαθεναμε ποτε . Τωρα για αυτα που ειπε ο Praetorianos δεν τα εχω ξανακουσει . Αν μπορεις δωσε μια μινι εξηγηση . Οσο για το αυτονοητο , νομιζω οτι δεν ειναι και οτι το καλυτερο 10 αντρες με το οργανο στο χερι να διασκεδαζουν .... Βεβαια , μπορουμε να βαψουμε τζαμπε το σπιτι .... Αλλα αυτο ειναι αλλο ....

Δημοσ.

Αναπτήρας: Έχετε στην παρέα ένα αναπτήρα και αυτός που τον έχει κάνει μια ερώτηση στο αυτί ενός παιδιού. "Ποιος νομίζεις από εδώ ότι πχ φοράει τρύπια κάλτσα, γουστάρει την Λίτσα, είναι κόπανος, θα τον έκοβες από παρέα, έχει πιο πολύ καιρό να λουστεί κτλ κτλ" με τις ερωτήσεις να περιορίζονται από την φαντασία σου.

Αυτός δίνει τον αναπτήρα σε όποιον νομίζει χωρίς να αποκαλύψει την ερώτηση. Κάθε 10 απαντήσεις σταματάτε τον γύρο και αποκαλύπτετε τι παίχτηκε. Ακούγεται βαρετό αλλά έχει πλάκα και πισωμαχαιρώματα.

Εγώ ποτέ δεν: Κάνετε με τη σειρά μερικές ερωτήσεις δημόσια και όποιος το έχει κάνει πίνει. "Εγώ ποτέ δεν έχω κάνει σκονάκι, σεξ δημόσια, καρπαζώσει, κλέψει κτλ ", τσακ και τους ποτίζεις όλους. Και πάλι φυσικά οι ερωτήσεις περιορίζονται από την φαντασία σου.

Celebrities: Κολλάς χαρτάκια με διάφορους celebrities στο κούτελο της παρέας ώστε όλοι να μπορούν να δουν των υπολοίπων εκτός το δικό τους. Μετά με τη σειρά κάνετε ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο με ναι ή με όχι.

"Είναι άντρας, ζει, είναι τραγουδιστής κτλ". Αν είναι καταφατική η ερώτηση συνεχίζει να ρωτάει, αν όχι συνεχίζει ο επόμενος.

Νικητής είναι αυτός που θα βρει πρώτος τον celebrity που του έβαλαν.

Παλέρμο, Κλέφτες κι Αστυνόμοι και Ψυχολόγος είναι γνωστά αλλά και να μην τα ξέρετε ψιλομούφα:X Καλύτερα το "Εγώ ποτέ δεν.."

Δημοσ.

Δεν πατε σε κανε internet cafe να λιωσετε σε κανα multi? Παιξτε 5vs5 Call Of Duty. Τι επιτραπεζια, αναπτηρες και μαλακιες. Που ζουμε? Στο 80?? :P

Δημοσ.
Δεν πατε σε κανε internet cafe να λιωσετε σε κανα multi? Παιξτε 5vs5 Call Of Duty. Τι επιτραπεζια, αναπτηρες και μαλακιες. Που ζουμε? Στο 80?? :P

OMFGOTPWNDHARD........ω ναι!

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα φιλε μου:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...