zeus_my_man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Για σε ολους, ελπιζω να ποσταρω στο σωστο σημειο του φορουμ! Λοιπον, κατεβασα την ταινια Quantum of Solace 1080p.BluRay και ειχα σκοπο να την περασω στο usb μου που εχει χωρο 16gb. Αλλα υστερα απο ψαξιμο εμαθα οτι τα fat32 αφηνουν αρχειο μεχρι 4 gb και η ταινια ειναι 8.75gb . Τι να κανω? Εκανα το usb format σε ΝTFS αλλα το dvd player δεν υποστιριζει ntfs. Τι να κανω? Επισης για να μου εμφανιζει τους υποτιτλους θελει κατι αλλο εκτος το ξεχωριστο srt αρχειο? Ευχαριστω προκαταβολικα οποιαδιποτε βοηθεια!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Να κόψεις την ταινια σε 3 κομματια. δεν βλέπω κατι αλλο που μπορεις να κανεις δυστυχώς. μετα το πρόβλημα ειναι πως θα φτιαξεις τους υποτιλους...
zeus_my_man Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ok thanx! Αλλες απαντησεις/λυσεις ευπροσδεκτες. Θα δοκιμασω παντως το κοψιμο/ραψιμο!
dazeman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Για σε ολους, ελπιζω να ποσταρω στο σωστο σημειο του φορουμ!Λοιπον, κατεβασα την ταινια Quantum of Solace 1080p.BluRay και ειχα σκοπο να την περασω στο usb μου που εχει χωρο 16gb. Αλλα υστερα απο ψαξιμο εμαθα οτι τα fat32 αφηνουν αρχειο μεχρι 4 gb και η ταινια ειναι 8.75gb . Τι να κανω? Εκανα το usb format σε ΝTFS αλλα το dvd player δεν υποστιριζει ntfs. Τι να κανω? Επισης για να μου εμφανιζει τους υποτιτλους θελει κατι αλλο εκτος το ξεχωριστο srt αρχειο? Ευχαριστω προκαταβολικα οποιαδιποτε βοηθεια!!! Δηλαδή το dvd σου μπορεί να παίξει αρχεία mkv απο το usb-stick; Εάν ναι που πολύ αμφιβάλλω χρησιμοποίησε το mkv2vob για να κόψεις το αρχείο σε μικρότερα. Εάν όχι χρησιμοποίησε το convertXtodvd και φτιάξε ένα καταπληκτικής ποιότητας Dvd-video που θα παίζει παντού, δεν θάναι βέβαια 1080p.
zeus_my_man Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δηλαδή το dvd σου μπορεί να παίξει αρχεία mkv απο το usb-stick;Εάν ναι που πολύ αμφιβάλλω χρησιμοποίησε το mkv2vob για να κόψεις το αρχείο σε μικρότερα. Εάν όχι χρησιμοποίησε το convertXtodvd και φτιάξε ένα καταπληκτικής ποιότητας Dvd-video που θα παίζει παντού, δεν θάναι βέβαια 1080p. Eυχαριστω πολυ, dazeman!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.