xetasa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 SOS ρε παιδιά. Σήμερα το απόγευμα χτύπησα την οθόνη του μόλις 4 μηνών nokia n82 μου. Η οθόνη φαίνεται σαν σπασμένο τζάμι με ρωγμές και δεν μπορώ να δώ τίποτα. Κλαψ!!!!! Μήπως κάποιος φίλος ξέρει πόσο κοστίζει νέα οθόνη? Αξίζει τον κόπο? Σκέφτομαι να πάω Δευτέρα πρωϊ σε nokia shop για αλλαγή της οθόνης. Μήπως υπάρχει καμία εναλλακτική λύση για φτηνότερα, γιατι τα nokia shop μάλλον είναι φαρμακείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
palawiaris Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δες στο ebay.Με 35 ευρώ σου την στέλνουν σπίτι.
xetasa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Σήμερα έκανα μια έρευνα και βρήκα την οθόνη (60 Ευρώ) μαζί με την τοποθέτησή της (5 Ευρώ) απο mobilehellas στο Αιγάλεω. Απο ebay όντως είναι γύρω στα 35 Ευρώ. Δηλαδή υπάρχει μια διαφορά γύρω στα 25 Ευρώ. Ομως επειδή δεν έχω ξανααγοράσει απο ebay οι αγορές έχουν ασφάλεια? Πως ξεχωρίζω τους απατεώνες? Η παράδοση επιβαρύνεται και πόσες ημέρες κάνει να έρθει? Επίσης με απασχολεί και ο τρόπος πληρωμής γιατί δεν θέλω να δώσω πιστωτική. Οποιος έχει εμπειρία απο αγορά απο ebay ας μου πεί. Ευχαριστώ.
xetasa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Τελικά ούτε ebay ούτε άλλα "φτηνά" μαγαζιά που προσπαθούν να σε πείσουν οτι είναι φτηνότεροι, ενώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Πήγα σε nokia shop όπου η αλλαγή της lcd οθόνης έγινε σε 1 ώρα και κόστισε 50 Ευρώ. Και έτσι ξεμπέρδεψα σχετικά αναίμακτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.