ApSiMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Πρωί φτάνω στην δουλεία με μισή ώρα καθυστέρηση (μικρό το κακό). Καθώς ετοιμάζουμε τους υπολογιστές για τις εξετάσεις που είχαμε σε 2 ώρες από την ώρα που έφτασα οι 4 δεν περνάνε με τπτ τα διαγνωστικά τεστ...Φάε πίκρα να τους φτιάξεις.... Ώρα εξετάσεων όλα καλά με τους υπολογιστές. Μου λείπουν 3 εξεταζόμενοι....αρχίζουν οι εξετάσεις κανονικά, στην 1 ώρα πάνω κοπανάει μια ηλίθια κάτι καλώδια κ κλείνει ο υπολογιστής της απέναντι της.... (εκείνη την ώρα σκάνε 2 τηλέφωνα από 2 υπαλλήλους στην δουλεία ότι είναι άρρωστες με 39 πυρετό κ δεν θα έρθουν--->κάνε εσύ κ όλες τις δουλειές τους....). Ταυτόχρονα άλλος συνάδελφος έχει αρχίσει κ σηκώνει πυρετο με αποτέλεσμα να βγει off γρήγορα γρήγορα.... Κάθομαι στην δουλεία 12 ωρίτσες ωραία ωραία, κολλάω κ στην κίνηση καθώς γυρνάω σπίτι....Χτυπάω κ το γόνατο μου μόλις μπήκα σπίτι!!! Αλλά όπως είπαν κ πιο πάνω.... Same shit different day.....
dimpa16 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Πρωί φτάνω στην δουλεία με μισή ώρα καθυστέρηση (μικρό το κακό).Καθώς ετοιμάζουμε τους υπολογιστές για τις εξετάσεις που είχαμε σε 2 ώρες από την ώρα που έφτασα οι 4 δεν περνάνε με τπτ τα διαγνωστικά τεστ...Φάε πίκρα να τους φτιάξεις.... Ώρα εξετάσεων όλα καλά με τους υπολογιστές. Μου λείπουν 3 εξεταζόμενοι....αρχίζουν οι εξετάσεις κανονικά, στην 1 ώρα πάνω κοπανάει μια ηλίθια κάτι καλώδια κ κλείνει ο υπολογιστής της απέναντι της.... (εκείνη την ώρα σκάνε 2 τηλέφωνα από 2 υπαλλήλους στην δουλεία ότι είναι άρρωστες με 39 πυρετό κ δεν θα έρθουν--->κάνε εσύ κ όλες τις δουλειές τους....). Ταυτόχρονα άλλος συνάδελφος έχει αρχίσει κ σηκώνει πυρετο με αποτέλεσμα να βγει off γρήγορα γρήγορα.... Κάθομαι στην δουλεία 12 ωρίτσες ωραία ωραία, κολλάω κ στην κίνηση καθώς γυρνάω σπίτι....Χτυπάω κ το γόνατο μου μόλις μπήκα σπίτι!!! Αλλά όπως είπαν κ πιο πάνω.... Same shit different day..... ΝΑΙ, εισαι η ζωντανη αποδειξη οτι κατι τρεχει μ`αυτη τη μερα...:lol: Τι μαρτυριο τραβηξες ρε φιλε.Ημαρτον. Πηρες το οσκαρ γκαντεμιας...:lol:
ApSiMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 ΝΑΙ, εισαι η ζωντανη αποδειξη οτι κατι τρεχει μ`αυτη τη μερα...:lol:Τι μαρτυριο τραβηξες ρε φιλε.Ημαρτον. Πηρες το οσκαρ γκαντεμιας...:lol: To παρακάτω video το φτιάξαμε πριν μερικά χρόνια με θέμα "Εμένα...τον γκαντέμη φίλο σας..." (είναι γυρισμένο με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της πλάκας....οπότε συγχωρέστε την απαράδεκτη εικόνα...)
dimpa16 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Καλοοοο Εμενα, οι συναδελφοι, με χρησιμοποιουν για ελεγχο τοιχων, ταβανιων και γενικα οπου χρειαστει να ανοιχτει τρυπα. Τι εννοω. Ειναι μαθηματικα βεβαιο, οτι οταν χρειαστει, λογο δουλειας να ανοιξουμε μια τρυπα,τοτε, πισω απο το σημειο που θα υποδειξω,κατι θα υπαρχει (σιδερο-καλωδιο-σωληνας), οποτε, σημαδευω καπου και οι συναδελφοι τρυπανε παραδιπλα και γλιτωνουμε ζημειες.:lol:
ApSiMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 xaxaxaxa καλό...όπως εμένα με το λόττο!!!! PS Πραγματική ιστορία: 1ο έτος σχολής ένας φίλος με έβαλε να συμπληρώσω 43 Νο. Έπαιξε τα άλλα 6. Έπιασε 3άρι.... Κοινώς αν έπαιζα 43 Νο στο Λοττο...θα έπαιρνα τα 3 μου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.