Προς το περιεχόμενο

Παρασκευη και 13

lef50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας οπως λεει και ο τιτλος Παρασκευη και 13 σας ετυχε τιποτα στραβο σημερα? και ξεκιναω απο μενα.

Σημερα πληρωθηκα απο την δουλεια μου και μου κοψανε κατι ψιλα.

Ποσταρετε το! καλη διασκεδαση:mrgreen:

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πέρασα κάτω απο μια σκάλα και μου επεσε ο κουβάς με την μπογιά στο κεφαλι μετα ειδα μια μαυρη γατα και που έπεσε μια γλαστρα στο κεφαλι και τελος οταν θυμήθηκα οτι ειναι Παρασκευή και 13 ενώ βρισκόμουνα στο ασανσερ κλείστηκα μεσα και ειχα και σκουπίδια ενός μηνός.

Υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες ;

Δημοσ.

Τώρα συνειδητοποίησα οτι είναι φράιντει δε θερτίνθ.

Σύμπτωση; Δεισιδεμονίες; Δεν ξέρω, πάντως γαμιώντας με πήγε. Ανέλαβα να βάλω ένα απλό ράφι σε μια φίλη και τα έκανα σκατά. Καταρχήν πήγα στο πράκτικερ να το πάρω και κατάφερα να αγοράσω λάθος βάσεις (ενώ τις τριπλοτσέκαρα) οπότε ξαναπήγα βρίζοντας χριστούς και παναγίες. Μετά άνοιξα τις τρύπες στραβά από τη μία πλευρά (παρόλο που τις τριπλοαλφάδιασα), κι από την άλλη έπεσα σε ντουβάρι (που δεν έπρεπε να υπάρχει σ' εκείνο το σημείο) και δεν έμπαινε το τρυπάνι όσο κι αν έσμπρωχνα. Το τι καντήλι κατέβασα δεν περιγράφεται. Της άφησα κάτι τρύπες στον τοίχο σαν από καλάσνικοφ, με έκραξε αχρηστίδη και οτι δεν κάνει για τίποτα το τομάρι μου, και θα ξαναπάω αύριο με στόκο, ο στόκος.

Δημοσ.

προσπερασα στο ημερολογιο της δουλειας το 13 και το εβαλα 14.σε καλο μου βγηκε γιατι τσιμπησα 4 κατοσταρικακια απο κατι ξεχασμενα εξτρα και θα βαλω το νερακι στο πι-σι που ζαχαρωνα.

Δημοσ.
Καλησπερα σας οπως λεει και ο τιτλος Παρασκευη και 13 σας ετυχε τιποτα στραβο σημερα? και ξεκιναω απο μενα.

Σημερα πληρωθηκα απο την δουλεια μου και μου κοψανε κατι ψιλα.

Ποσταρετε το! καλη διασκεδαση:mrgreen:

Οι εν λόγω σκέψεις οι οποίες μπορούν να αποκαλεστούν προκαταλήψεις, δεν έχουν καμία θεωρητική υπόσταση. Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι εν λόγω σκέψεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Αγία Γραφή δεν έχει καμία αναφορά που να δικαιολογεί τις εν λόγω σκέψεις.

Μετά.

Δημοσ.

Δε θυμάμαι να μου έχει συμβεί τίποτα κακό την Παρασκευή και 13. Ίσα ίσα, το 13 είναι ο τυχερός μου αριθμός. Ίσως λόγω της προκατάληψης προς αυτή τη μέρα κάποιος να είναι εξτρά προσεκτικός και τελικά να καταλήγει να την παθαίνει.

Τύχη, μοίρα, σύμπτωση ή ο Σατανάς;

Δημοσ.

Αξιοσημείωτη είναι περσινή μου εμπειρία, με τρίτη και 13 όμως:

Ξεκινάμε 5άδα για ξίδια στην Ξάνθη με το αυτοκίνητο, με αναλογία ανδρών-γυναικών 1-4. Το αυτοκίνητο μένει κάπου στη μέση του δρόμου, εκεί που δεν υπάρχουν φώτα ή άλλοι οδηγοί - με εξαίρεση τους Τούρκους νταλικέρηδες. Κρύο, ομίχλη και γενικά τέτοια ωραία σπούκι σκηνικά κι εμείς έχουμε κάνει τεκέ το αυτοκίνητο φοβούμενοι να βγούμε στην ερημιά να κάνουμε οτοστόπ. Με τα πολλά μετά από κανένα δίωρο έρχονται και μας μαζεύουν φίλοι Ξανθιώτες (για επικοινωνία με σέρβις αυτοκινήτου ούτε κουβέντα ακα τρίτη και 13) Φτάνουμε Ξάνθη έχοντας παρατήσει το αμάξι στη μέση του δρόμου, με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα, πίνουμε τα πολυπόθητα και αναγκαία πλέον ξίδια και αποφασίζουμε να φύγουμε με το τρενάκι των 4. Το οποίο είχε 2 ώρες καθυστέρηση. Και λόγω χειμερινού ωραρίου τα μαγαζιά έκλειναν στις 3. Γενικά πίπα η έξοδος, αν και δε συνδέομαι κάπως με προλήψεις και δεισιδαιμονίες αυτό ταίριαξε ωραία.

Δημοσ.
Οι εν λόγω σκέψεις οι οποίες μπορούν να αποκαλεστούν προκαταλήψεις, δεν έχουν καμία θεωρητική υπόσταση. Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι εν λόγω σκέψεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η Αγία Γραφή δεν έχει καμία αναφορά που να δικαιολογεί τις εν λόγω σκέψεις.

Μετά.

Πυροβολήστε τον.

Τώρα.

:P

Δημοσ.

Εγώ πήγα και πήρα μια ψύκτρα και δεν είδα τη γαμημένη πόσο μεγάλη ήταν και χτυπάει πάνω στο τροφοδοτικό και δε κουμπώνει. Το κακό είναι πως της κούμπωσα ένα ποδαράκι και δεν χώραγε το δάχτυλό μου να το ξεκουμπώσω μετά. Είχα κάτσει καμιά ώρα και την κοίταγα μόνο να δώ πως θα τη βγάλω. Κατέβηκα στην αποθήκη τελικά κι έφτιαξα custom λαμαρίνα ξεκουμπωτήρι κι αφού έκοψα το δάχτυλό μου ξεκούμπωσε. (Απορία της ημέρας: Το ξεραμένο αίμα είναι αγώγιμο?)

Η κόρη μου ήθελε να παίξουμε φρήσμπι και της έκατσα το φρήσμπι στο λαιμό στην πρώτη ριξιά, έβαλε τα κλάματα κι ανέβηκε στο σπίτι και κοιμήθηκε.

Για μερικούς από εμάς κάθε μέρα είναι Παρασκευή και 13.

Same shit different day

Δημοσ.

Μετά.

Έχεις τα κότσια να απαντήσεις σε κανένα από εδώ μέσα ή έχεις εγκεφαλική βλάβη και έχεις κάνει την "Αγία" γραφή τσελεμεντέ για το οτιδήποτε.Για τους κοπρολάγνους τι λέει η γραφή;

Πρίν.

Δημοσ.

Μετά.

Καλο ειναι στη ζωη μας να ξεχωριζουμε το αστειο με το σοβαρο.

Αρκετα ζορια τραβαμε καθε μερα,θελουμε και το ελαφρυ και την πλακα μας.

Φιλε, μαθε να τα ξεχωριζεις...

Στο θεμα τωρα,εγω ρε παιδια δεν εχω κατι να πω για την λογο μερα.

Ειμαι ευλογημενος και δεν με πιανει

Δημοσ.

Aκούω κάτι "τσσ-σσ-χαχα" από κάπου ψιθυριστά, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω από πού.

Είναι ανησυχητικό?

Δημοσ.
Αξιοσημείωτη είναι περσινή μου εμπειρία, ..

Ξεκινάμε 5άδα για ... με το αυτοκίνητο, με αναλογία ανδρών-γυναικών 1-4. Το αυτοκίνητο μένει κάπου στη μέση του δρόμου, εκεί που δεν υπάρχουν φώτα ή άλλοι οδηγοί - ....

... τυχερέ ! ;)

.. έχεις κάνει την "Αγία" γραφή τσελεμεντέ για το οτιδήποτε.;

Πρίν.

Ειρήνη υμίν αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί ! :lol::lol:

After.

Δημοσ.
Αγγελος Κυριου ειναι, μην φοβασε. Ηρθε να σου πει να μην πιστευεις στις δυσδαιμονιες της μερας αυτης γιατι θα το εκμεταλευτει αυτο ο Σαμαηλ-Τζεισον.

Λες ε?

Nταξ, δεν πιστεύω εγώ σε δεισιδαιμονίες και τέτοια.

Τώρα το συζητούσα και με έναν πελάτη που κυκλοφορεί με μία περίεργη μάσκα, το ίδιο μου έλεγε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...