kpartsi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εμένα από χτες δεν μπορεί να συνδεθεί. Όσο και αν προσπάθησα και σε διαφορετικές ώρες, ενώ με το Adium συνδεόμουν αμέσως, με το Messenger μου βγαίνει συνέχεια το εξής μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εμένα από χτες δεν μπορεί να συνδεθεί. Όσο και αν προσπάθησα και σε διαφορετικές ώρες, ενώ με το Adium συνδεόμουν αμέσως, με το Messenger μου βγαίνει συνέχεια το εξής μήνυμα Ρε μακρια απο MS θα σας βαλει ιους στα mac σας βρε ουστ υπαρχουν και καλυτεροι Msg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και στο δικό μου κ στης κοπέλας μου εδώ και δύο μέρες το messenger δεν συνδέεται, βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Μόνο με Adium.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 σε εμένα συνδέεται κανονικά δοκιμάστε να αλλάξετε τον server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Click στο sign in with another... server messenger.hotmail.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Έτσι ακριβώς όπως είπε ο WizeMan. Με αλλαγή του server σε messenger.hotmail.com μπαίνει κανονικά. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.