Προς το περιεχόμενο

Messenger 8 & camera

djmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

δε νομίζω...το έστησα στο δικό μου και στα start up δε βλέπω κάτι...

αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη...

@waves

επειδή με έβαλες σε σκέψη,

1. το ClamXav δεν βρήκε κάτι στο app

2. άνοιξα τε περιεχόμενα του app(show package contents) και δεν βρήκα κάτι ύποπτο(βασιζόμενος στα ελάχιστα που ξέρω απο το πακετάρισμα που κάνει το xcode σε ένα app)

3. παρακολούθησα τις συνδέσεις του app μέσω του network monitor που προσφέρει το little snitch και δεν βρήκα τπτ(όλα είναι official urls της m$(checked μέσω google))

4. στο /System/Library/StartupItems/ δεν βρήκα να έχει εγκατασταθεί τπτ...

5. στο Activity Monitor όλες οι διεργασίες χρήστη(δικές μου δλδ) ειναι accounted for...(μέσω http://www.westwind.com/reference/OS-X/background-processes.html και google για τα υπόλοιπα)

Όλα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα οτι ειναι οκ...αλλά είναι σαφώς υποκειμενικό...και πάλι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

σε μένα τα δείχνει όλα κανονικά...

δοκίμασε στο αρχικό παράθυρο(αυτό του login) να πας στο messenger.hotmail.com αντί του messenger.hotmail-int.com

σε μένα τα δείχνει όλα κανονικά...

δοκίμασε στο αρχικό παράθυρο(αυτό του login) να πας στο messenger.hotmail.com αντί του messenger.hotmail-int.com

αυτό έχω.. ποιος ξέρει τι φταίει ..

Έκανα έλεγχο στο φάκελο του νέου messenger με iAntivirus και δε βρήκε τίποτα. Δεν έχω δοκιμάσει Video chatting, αλλά δουλεύει καλά μέχρι τώρα.

Επίσης, οι εικόνες των επαφών φαίνονται καθαρά και δε με αποσυνδέει. Η προηγούμενη έκδοση συνήθιζε να με "πετάει" μια φορά έξω στην αρχή και μετά έπαιρνε εμπρός. Όπως αναφέρει και ο Νatural απλά μπαίνεται με messenger.hotmail.com αντί του άλλου που έχει ως default ( ; ) .

εμενα εκανε video calling σε pc κανονικα οπως επισης και call κανονικα!

με πεταξε παλι 2 φορες οπως η προηγουμενη εκδοση,αλλα πολυ πιο αραια τωρα απο οτι πριν.

Αααα εμενα δεν μου βγαζει ολα τα εμοτικονς που μου στελνουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...