djmike Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Εχει κυκλοφορήσει messenger 8 beta για intel mac που επιτέλους υποστηρίζει audio και video chat...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Εχει κυκλοφορήσει messenger 8 beta για intel mac που επιτέλους υποστηρίζει audio και video chat...... απο που μπορώ να τον κατεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 εδώ...(το παραθέτω επειδή είναι free προγραμμα) http://rapidshare.com/files/208776086/Microsoft_Messenger_8.rar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 δεν πιστεύω να κρύβεται ο Αχιλλέας μέσα ε.....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 δε νομίζω...το έστησα στο δικό μου και στα start up δε βλέπω κάτι... αλλά το λέω με κάθε επιφύλαξη... @waves επειδή με έβαλες σε σκέψη, 1. το ClamXav δεν βρήκε κάτι στο app 2. άνοιξα τε περιεχόμενα του app(show package contents) και δεν βρήκα κάτι ύποπτο(βασιζόμενος στα ελάχιστα που ξέρω απο το πακετάρισμα που κάνει το xcode σε ένα app) 3. παρακολούθησα τις συνδέσεις του app μέσω του network monitor που προσφέρει το little snitch και δεν βρήκα τπτ(όλα είναι official urls της m$(checked μέσω google)) 4. στο /System/Library/StartupItems/ δεν βρήκα να έχει εγκατασταθεί τπτ... 5. στο Activity Monitor όλες οι διεργασίες χρήστη(δικές μου δλδ) ειναι accounted for...(μέσω http://www.westwind.com/reference/OS-X/background-processes.html και google για τα υπόλοιπα) Όλα αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα οτι ειναι οκ...αλλά είναι σαφώς υποκειμενικό...και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 εμένα δε μου δείχνει τις εικόνες των επαφών πάντως... επιστροφή στο καλό μας παπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 σε μένα τα δείχνει όλα κανονικά... δοκίμασε στο αρχικό παράθυρο(αυτό του login) να πας στο messenger.hotmail.com αντί του messenger.hotmail-int.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Internal Messenger for Mac 8 beta leaks An internal beta build of Microsoft's Messenger for Mac 8 has leaked online, according to reports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 σε μένα τα δείχνει όλα κανονικά...δοκίμασε στο αρχικό παράθυρο(αυτό του login) να πας στο messenger.hotmail.com αντί του messenger.hotmail-int.com αυτό έχω.. ποιος ξέρει τι φταίει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Έκανα έλεγχο στο φάκελο του νέου messenger με iAntivirus και δε βρήκε τίποτα. Δεν έχω δοκιμάσει Video chatting, αλλά δουλεύει καλά μέχρι τώρα. Επίσης, οι εικόνες των επαφών φαίνονται καθαρά και δε με αποσυνδέει. Η προηγούμενη έκδοση συνήθιζε να με "πετάει" μια φορά έξω στην αρχή και μετά έπαιρνε εμπρός. Όπως αναφέρει και ο Νatural απλά μπαίνεται με messenger.hotmail.com αντί του άλλου που έχει ως default ( ; ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VitamineQ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 τελικά σε μερικές επαφές δείχνει τις εικόνες και σε άλλες οχι. ίσως κάποια ασυμβατότητα με κάποιες εκδώσεις του windowslive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 το δοκίμασα το video calling αλλά δεν έπαιξε.....άλλος για το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 απο mac σε mac που το δοκιμασα μια χαρα δούλευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εμενα εκανε video calling σε pc κανονικα οπως επισης και call κανονικα! με πεταξε παλι 2 φορες οπως η προηγουμενη εκδοση,αλλα πολυ πιο αραια τωρα απο οτι πριν. Αααα εμενα δεν μου βγαζει ολα τα εμοτικονς που μου στελνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 μη ξεχνάται πως ειναι beta και μάλιστα δεν κυκλοφορεί επίσημα ως beta..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.