Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για online αγορά

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

ψούνησα μια μπλούζα από το thinkgeek.com και πλέρωσα με μια prepaid card της Eurobank που έχω... Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία θέλουνε λέει φωτοτυπία της ταυτότητας αν κατάλαβα καλά... Τι κάνω ;;;:cry:

Ηδού το mail τους:

Nikos,

Acceptable verification information includes one of the following:

(1) A copy of the credit card used to order, with only the last 4 digits showing AND a copy of your government issued ID (Credit Card orders only)

(2) A copy of a statement from a service provider or financial institution, that shows the billing address submitted during checkout (Credit Card or PayPal orders)

Ken Bridgham

Customer Service

http://www.thinkgeek.com/help/

888-854-4335 - customer service

888-433-5788 - orders

703-839-8611 - fax

9am - 6pm Eastern Mon-Fri

Δημοσ.

Τι βγάζεις μια φωτοτυπία. Αυτό θα γίνει μία φορά, τις υπόλοιπες φορές δεν θα χρειαστεί.

Και μεταξύ μας, καλά κάνουν. Είναι θέματα ασφάλειας αυτά που οι περισσότεροι από μας υποτιμούν.

Δημοσ.
Τι βγάζεις μια φωτοτυπία. Αυτό θα γίνει μία φορά, τις υπόλοιπες φορές δεν θα χρειαστεί.

Και μεταξύ μας, καλά κάνουν. Είναι θέματα ασφάλειας αυτά που οι περισσότεροι από μας υποτιμούν.

Και την κάρτα και την ταυτότητα ;;

Και με την δική μου ασφάλεια τι θα γίνει ; Πως ξέρω ότι δεν θα μου κάνουν τίποτα..; (αν μπορούν έστω)

Δημοσ.
Και την κάρτα και την ταυτότητα ;;

Και με την δική μου ασφάλεια τι θα γίνει ; Πως ξέρω ότι δεν θα μου κάνουν τίποτα..; (αν μπορούν έστω)

Όχι ρε, μόνο την ταυτότητα.

Πάντως στο spoiler σου, ζητάει και φωτοτυπία της κάρτας! Αυτό ΠΡΩΤΗ φορα το βλέπω. Και βέβαια τίθεται θέμα ασφάλειας, δεν μπορεί να σου ζητούν φωτοτυπία κάρτας (άσχετα αν είναι προπληρωμένη).

edit: Με λίγο προσεκτικότερη ανάγνωση, λέει ότι θέλουν να φαίνονται μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας ΚΑΙ την ταυτότητα.

Το καλύτερο είναι να συνενοηθείς μαζί τους, είτε με email είτε με τηλέφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...