Προς το περιεχόμενο

κολυμβητήριο στην αθήνα?!

_snoopy_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω να βρώ ένα κολυμβητήριο στην περιοχή ζωγράφου ιλίσια και κέντρο όπου, όμως, θα μπορώ να κάνω προπονήσεις με κάποιον προπονητή. Όχι για συμμετοχή σε αγώνες αλλά έτσι για να θυμάμαι τα παλιά και για να μην το παρατήσω. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

PS.. τι πράγμα είναι αυτό με τα αθηναϊκά κολυμβητήρια.. να ζητάνε χαρτί δερματολόγου?! λες και ο δερματολόγος θα σε ψάξει παντού...:X

Δημοσ.
PS.. τι πράγμα είναι αυτό με τα αθηναϊκά κολυμβητήρια.. να ζητάνε χαρτί δερματολόγου?! λες και ο δερματολόγος θα σε ψάξει παντού...:X

Σε ολα τα κολυμβητηρια ζητανε ειναι θεμα υγιεινής. Το αν θα πας χαρτι επειτα από εξεταση ή οχι ειναι θεμα υπευθυνοτητας.

Δημοσ.

το χα σκεφτεί για τον ιλισσιακό.. το θέμα είναι ότι είναι όλα τα πιτσιρίκια... κι εγω κολυμπούσα στην πρώτη διαδρομή (όσο και να πεις ένιωθα κάπως....:lol:) βασικά το μεγάλο ξενέρωμα είναι ότι εγω δε μπορώ να συμμετέχω σε αγώνες (από ότι μου είπαν.. όχι ότι πια μπορώ να κάνω τους χρόνους... αλλά έτσι, για προσωπική ευχαριστηση.. χαχαχα) και ψάχνω να βρώ κάτι όπου θα υπάρχει ένας προπονήτης έστω να κράταει ένα χρονόμετρο για να νιώθω ότι βελτιώνομαι... λίγο μπερδεμένα τα λέω αλλά ελπίζω να κτλβες τι εννοώ...

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο toufas γιατι δεν πας στον ηλυσιακο και εγω απο ζωγραφου ειμαι και δεν εχω ακουσει κανενα προβλημα.

Δημοσ.
ψάχνω να βρώ ένα κολυμβητήριο στην περιοχή ζωγράφου ιλίσια και κέντρο όπου, όμως, θα μπορώ να κάνω προπονήσεις με κάποιον προπονητή. Όχι για συμμετοχή σε αγώνες αλλά έτσι για να θυμάμαι τα παλιά και για να μην το παρατήσω. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?

κοιτα κ στα κολυμβητήρια του δημου.

δεν εχω προσωπικη εικονα αλλα αν κρινω απ'τα γυμναστηρια ειναι οκ

Υπαρχει κ στου γουδη

http://www.ona.gr/index.php?Itemid=40&SearchString=%CA%CF%CB%D5%CC%C2%C7%D4%C7%D1%C9%CF&WhereList=Kathgoria&option=com_onabuildings

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...