Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά βέβαια έχει τέτοιo interface και τέτοια add-ons το gmail, που δεν αξίζει τον κόπο να το διαχειρίζεσαι από client αλλά ας σταματήσω το off-topic κάπου εδώ.

Καλημέρα!

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το yahoo παιδια μπορειτε να χρησιμοποιησετε pop emulator :

http://sourceforge.net/projects/yahoopops/

Μια περιγραφη :

YPOPs! is an application which emulates a POP3/SMTP mail server and provides free POP3 and SMTP access to Yahoo! Mail. It does not depend on Yahoo's POP3/SMTP mail server. You can use a mail client of your choice!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εγω εχω ενα Nokia n95 8Gb για την ακριβεια και εχω καποιες δυσκολιες να βαλω το γραμματοκιβωτιο μου και θελω καποιος αν μπορει να κανει καποιον σχετικο οδηγο με τις ακριβεις ρυθμισεις γιατι ετσι οπως τα λεει εκει εχο μπερδευτει λιγο.Ευχαριστω προκαταβολικα

Αν και νομιζω οτι κανω σωστα τις ρυθμισεις δεν ξερω πως γινεται και μου ζηταει σημειο προσβασης το ζητουμενο ειναι να μην μου ζηταει η κανω λαθος? Αν καταλαβα καλα θα μπορω να βλεπω τα e-mail μου απο παντου χωρις να εχω προσβαση σε σημειο με wireless. Και καθε φορα για να μ τα βγαλει μ ζηταει να συνδεθει καπου... Το να τα βλεπω με ασυρματο μπορουσα και απο πριν με ενα windows live που ειχε το κινητο. Ας μου εξηγησει καποιος τι παιζει γιατι μου φαινεται δεν επιασα το νοημα

Επεξ/σία από Thorndale
Δημοσ.

Τι επιτελους εμενα με χασανε παντως!

Γιαυτο εχω gmail....

Α ρε MS περιμενεις πρωτα να χασεις κοσμακι και μετα να αλλαξεις τις χαζομαρες σου!!!!!

Δημοσ.
gmail ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Gmail έχουμε οι περισσότεροι, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, στις οποίες δεν μπορείς να κλείσεις ένα λογαριασμό - ακόμα κι είναι hotmail -. Έτσι τον έχεις και τον "σέρνεις" μαζί σου το λογαριασμό. Γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγάλη υπόθεση τέτοιες αποφάσεις σαν αυτή της MS (απαράδεκτα αργοπορημένη, σίγουρα...)

Δημοσ.
Gmail έχουμε οι περισσότεροι, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, στις οποίες δεν μπορείς να κλείσεις ένα λογαριασμό - ακόμα κι είναι hotmail -. Έτσι τον έχεις και τον "σέρνεις" μαζί σου το λογαριασμό. Γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγάλη υπόθεση τέτοιες αποφάσεις σαν αυτή της MS (απαράδεκτα αργοπορημένη, σίγουρα...)

Και η βλακεια ξερεις ποια ειναι???

Οτι δεν εχει προώθηση το hotmail γιαυτο και εγω οταν το πειρα χαμπαρι τοτε εφυγα κατευθειαν τωρα το εχω μονο για msn και διαφημιστικα που δεν τα βλεπω ποτε :lol:

Δημοσ.
Και η βλακεια ξερεις ποια ειναι???

Οτι δεν εχει προώθηση το hotmail γιαυτο και εγω οταν το πειρα χαμπαρι τοτε εφυγα κατευθειαν τωρα το εχω μονο για msn και διαφημιστικα που δεν τα βλεπω ποτε :lol:

Σωστά. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν υποστηρίζει προώθηση...

Δημοσ.

Βρισκόμαστε στην ενότητα «Ειδήσεις», αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το θέμα αφορά την είδηση «Δωρεάν δυνατότητα πρόσβασης στο Htomail μέσω POP3» και προσφέρεται για σχολιασμό αυτής, όχι για troubleshooting.

Για το πρόβλημά σου, να ανοίξεις ένα thread στην κατάλληλη ενότητα (μάλλον Κινητή Τηλεφωνία, μιας και οι ρυθμίσεις που ζητάς είναι model-specific)...

Δημοσ.

Για μένα δεν υπάρχει πιο βολικό πράγμα από το web email. Το ποιο από όλα είναι το πιο βολικό είναι υποκειμενικό... με κοντά 10 χρόνια hotmail λογαριασμό τώρα έχω συνηθίσει. Απλά έτσι μπορείς να ρυθμίσεις προγράμματα και συσκευές για να μην έχεις 2 και 3 λογαριασμούς.

Δημοσ.

Τώρα μπορείς να ρυθμίσεις και το GMail να λαμβάνει μέσω POP τα mail από το Hotmail :-)

One to rule them all, one to find them, one to bring them all, and in the darkness bind them.

Δημοσ.
Για μένα δεν υπάρχει πιο βολικό πράγμα από το web email. Το ποιο από όλα είναι το πιο βολικό είναι υποκειμενικό... με κοντά 10 χρόνια hotmail λογαριασμό τώρα έχω συνηθίσει. Απλά έτσι μπορείς να ρυθμίσεις προγράμματα και συσκευές για να μην έχεις 2 και 3 λογαριασμούς.

Είναι πολύ βολικό το web mail κυρίως γιατί μπορείς να δεις τα mail σου από οποιονδήποτε υπολογιστή με νετ αλλά εξίσου βολικό είναι και το pop3 κυρίως όταν έχεις πολλούς λογαριασμούς.

Επιτέλους για το hotmail διότι αναγκαστικά μου έχει ξεμείνει και βαριέμαι να το ελέγχω χωριστά κάθε 3 και λίγο.

ΕΔΙΤ: Το web mail της hotmail το βρίσκω πολύ χάλια, πολύ βαρύ, αργό και μου παρουσιάζει συνέχεια κωλύματα, το ακριβώς αντίθετο από το gmail

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...