Bourdoulas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά αυτό ισχύει μόνο για τους Hotmail λογαριασμούς ή και για τους live;
airmania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά αυτό ισχύει μόνο για τους Hotmail λογαριασμούς ή και για τους live; ισχυει και για τους live
notorious20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά το κατάφερε να το κάνει κανενας στο acer aspire one που τρεχει linpus? Συνεχιζει να μου βγαζει error οτι δεν γίνεται σε hotmail λογαριασμους να μπω κατευθείαν.. δεν με αφήνει καν να βάλω τις ρυθμίσεις
alexzzz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μήπως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για Ελλάδα; Όταν το έμαθα είχα κάνει τον λογαριασμό μου από Ελλάδα- Μεγάλη Βρετανία και χρειάστηκε κάποιες ώρες αλλά στο τέλος έγινε.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Καλά, τώρα που το θυμήθκε η microsoft, οι περισσότεροι που ξέρω έσβησαν το hotmail και πηγαν σε gmail. Μαζί κι εγώ. Κάτι είναι πάντως κι αυτό, είναι ένα βήμα. Άντε, με το καλό να βγάλουν και τις διαφημίσεις που κοτσάρουν σε κάθε εξερχόμενο, του στυλ "Try the new windows live now!!!"....
danaos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Τέλος εποχής για το webmail extension στο thunderbird... Περίεργη αίσθηση να ξέρεις ότι τέρμα τα negative vibes...
epicouros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Επειδή είμαι άσχετος τη διαφορά έχει ο POP3 από τον IMAP;
NoD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 kebinB με πρόλαβες. Μου κανε εντύπωση που κανείς δεν είχε να πει τίποτα για το εξωτικό gmail και αρκετοί περίμεναν υποστήριξη pop3 για το hotmail.
disqualified Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 kebinB με πρόλαβες.Μου κανε εντύπωση που κανείς δεν είχε να πει τίποτα για το εξωτικό gmail και αρκετοί περίμεναν υποστήριξη pop3 για το hotmail. τι να ειπωθει ρε παιδια για το gmail, δεν ειναι κατι αγνωστο για οσους χρησιμοποιουν pop3, σας φαινεται περιεργο να χρησιμοποιουν και gmail και hotmail λογαριασμο? Απλα για να βαζαμε και το hotmail σε clients καναμε αλχημειες, και τωρα επιτελους παρεχεται κανονικα. Τωρα γιατι δεν υπηρχει η δυνατοτητα αυτη καιρο πριν, αυτο ειναι θεμα της microsoft
Axelfc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Η δυνατότητα αυτή υπήρχε παλιότερα στο Hotmail, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε η Microsoft να την κάνει υπηρεσία επί πληρωμή. Καλή κίνηση το άνοιγμα του POP3, αλλά για να ανταγωνιστεί το gmail πρέπει να δώσει και IMAP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα