Προς το περιεχόμενο

Mac best free antivirus????

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

καλα, πωλητης ειναι, δεν πιστευω να αμφισβητει κανεις πως πρεπει να πουλησει οσο περισσετορο εμπορευμα γινεται, αλλα εχουμε γεμισει πραγματικα με "κασσετόφωνα" που αναπαραγουν τις ιδιες ερωτησεις κ απαντησεις. τελος offtopic :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε καλά να χαμε να λέγαμε,ο πωλητής δεν ήταν καθόλου λάθος,το ξεχειλώνουμε για να πούμε την εξυπνάδα μας.

Όταν οι 90 στους 100 ή όποιο κι αν είναι το ποσοστό(σίγουρα οι μισοί+) βάζουν στα Mac τους Windows καλά κάνει και το προτείνει ο κάθε πωλητής.

Είμαι σίγουρος ότι ο συνειρμός του πωλητή ήταν αυτός. Στα electroworld. Dual Boot με BootCamp. OSX.

Πες του τις 2 τελευταίες προτάσεις και είμαι σίγουρος ότι θα κοιτάει σαν χάνος... ;)

Ο darklordvader77 το πιασε,αυτό που εννοούσα ήταν ότι δεν ήταν και τόσο μεγάλη κοτσάνα όσο λέγεται εξού και είπα ξεχείλωμα..

Αλλά θα θελα πολύ να του λεγε ο φίλος τι να το κάνω το AV ρε και να απαντούσε ο πωλητής Τι δεν θα βάλεις Bootcamp ή τουλάχιστον ένα VMWare ή Parallels;Εκεί θα είχε γέλιο γιατί ο φίλος μας πιθανότατα θα έδινε θετική απάντηση.

Manuel λάθος κατάλαβες :)

Τέλος και απο εμένα το off-topic :)

Για να κλείσει το offtopic και από εμένα,

και χωρίς να θέλω να τον κατηγορήσω τον πωλητή (να πουλήσει ήθελε γιατί παίζουν με προμήθειες), είμαι σίγουρος ότι δεν ήξερε το τι ακριβώς πουλούσε, ούτε να ξέρει από bootcamp και τα σχετικά...

Το λέω αυτό γιατί όταν του είπα μετά "τι να το κάνω αφού με το os x, έναν "ιό" έχει και αυτόν πρέπει να το θες για να τον κολλήσεις", δεν παίζει να έπιασε το osx και μου απάντησε πως υπάρχουν εκατομμύρια ιοί...

Δεν το συνέχισα γιατί δεν θα έβγαζα άκρη.

Και όχι ότι φταίει αυτός... φταίνε αυτοί που δεν τον εκπαίδευσαν-ενημέρωσαν σωστά...

Αυτά... 2.png

Το σκίσαμε το τόπικ, αλλά τελικά δεν είχε ιδιαίτερο βάρος η αρχική του ερώτηση 2.png

Απλώς εδώ κάνουμε και καμμιά πλακίτσα με τα κουφά που λένε κάποιοι πωλητές "γνώστες" της πληροφορικής, που νομίζουν ότι όλα τα μηχανήματα είναι pc με windows και ο elven το πάει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και προσβολές ειδικά προς εμένα λες και του έκανα τίποτα. Έλεος! Αλλά βέβαια να μην μας υπενθυμίσει πόσο απαραίτητα είναι τα λατρευτά του Windows; Αλλά εγώ θα πω κάτι άλλο κύριε elven που με ειρωνεύεσαι. Αφού ο πωλητής ίσως σκέφτηκε έτσι όπως λες, πρώτα θα έπρεπε να τον ρωτήσει αν έχει windows και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης να του προτείνει να αγοράσει πρώτα το λειτουργικό και μετά το antivirus για το λειτουργικό αυτό. Δε νομίζεις;

Υ.Γ. Αμάν πια που πρέπει να γράφουμε 100 ώρες για τα ευκόλως εννοούμενα επειδή κάποιοι γουστάρουν τις mac vs windows συζητήσεις! Τέλος του off topic και από μένα.

Υ.Γ.2 Με την ίδια λογική οι πωλητές να πουλάνε σε pc users προγράμματα του mac. Που ξέρεις; Πολλοί βάζουν osx86! Θα μου πεις παράνομο, αλλά δεν πειράζει ρε αδερφε! Τζίρος να γίνεται!

Επισκέπτης

Εδώ που τα λέμε, έχει δίκιο ρε συ elven (έστω κι αν η αντιπαράθεση γίνεται άκομψα και από τις δύο πλευρές). Αυτά δεν είναι προς συζήτηση. Είναι πείσμα.

Manuel εγώ σπανίως εκνευρίζομαι. Μπορεί να διαβάσω του κόσμου τις λαλακίες και απλώς μπορεί να κάνω μόκο γιατί κάποιοι αδμίνς το έχουν για πλάκα να κλείνουν χρήσιμα threads επειδή όλο και κάποιος γουστάρει προσωπικές κόντρες. Αλλά την ειρωνία από άνθρωπο που δεν πείραξα δεν την μπορώ ρε φίλε! Ίσως στο μέλλον να μάθω να το αντέχω και αυτό. Αλλά πρόσεξε και θα δεις ότι και πάλι είμαι κόσμιος. Διότι δεν είναι κακό να παραπονιέσαι όταν κάποιος σε ειρωνεύεται και μάλιστα χωρίς να έχεις γράψει κάτι εναντίον του. Εκτός αν ο φοβερός πωλητής ήταν τελικά ο ίδιος ο elven οπότε sorry!

Ξαναδές το post σου και πες μου πόσες φορές αναφέρεις τη λέξη άσχετοι,έκανα κάτι διαφορετικό;

Ψάξε και βρες ότι εκτός απο τα "λατρευτά μου Windows",που αν μιλήσω υπερ τους θα το κάνω με επειχειρήματα,σε αντίθεση με κάποιους,θα δεις επίσης ένα post που λέω "είμαι φαν του OSX",μπορεί να μην το θεωρώ καλύτερο γενικά απο τα Windows αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μ' αρέσει τίποτα πάνω του,μερικοί δεν μπορείτε να καταλάβεται τη διαφορά-ότι ανάλογα τι συζητάς πλεονεκτεί το ένα ή το άλλο,πρέπει σώνει και καλά κάποιος να λέει ή μόνο αρνητικά ή μόνο θετικά.

Αυτά,τι να σου πω,αν παρεξήγησα το post σου τότε sorry

Επισκέπτης

Καλά, εγώ είμαι πολύ χειρότερος στις αντιπαραθέσεις μου, δεν το συζητώ (δηλαδή είπε ο γάιδαρος τους πειτεινούς κεφάλες). Απλά αναγνωρίζω ότι κάποιες συζητήσεις δεν έχουν νόημα και ότι κάποια ύφη (το ύφος -> τα ύφη; ) δημιουργούν δεδομένα πρόβλημα στην κουβέντα.

ωχ παναγία μου βόηθα,θα τ' ακούσουμε όλα,προσκυνώ τις γνώσεις σου και λυπάμαι τους άσχετους :lol:

Εγώ με αυτό θύμωσα γιατί χρησιμοποιείς 2ο ενικό απαντώντας σε μένα. Άρα μιλάς σε μένα με ειρωνία. Από 'κει και μετά οι άσχετοι, πωλητές και αγοραστές, προφανώς και υπάρχουν και φυσικά το υποστηρίζω σαν άποψη! Μόνο που πάντα κερδισμένοι βγαίνουν οι άσχετοι πωλητές και πάντα χαμένοι οι άσχετοι αγοραστές.

Manuel εσύ μιλούσες πάντα κόσμια σε αντίθεση με αρκετούς άλλους που στην έπεφταν ομαδικά γιατί απλώς είχες την προσωπική σου εμπειρία με τα mac που προφανώς οι υπόλοιποι δεν την ασπάζονται. Δε θυμάμαι αν είχες ξεφύγει ποτέ. Ίσως εσύ το θυμάσαι καλύτερα.

Επισκέπτης
(και κανείς από σας δεν εκτιμά ότι τόσο καιρό παρακολουθώ αλλά δεν επεμβαίνω... :P )

Εγώ το έχω εκτιμήσει πάρα πολύ! :lol:

Manuel εσύ μιλούσες πάντα κόσμια σε αντίθεση με αρκετούς άλλους που στην έπεφταν ομαδικά γιατί απλώς είχες την προσωπική σου εμπειρία με τα mac που προφανώς οι υπόλοιποι δεν την ασπάζονται. Δε θυμάμαι αν είχες ξεφύγει ποτέ. Ίσως εσύ το θυμάσαι καλύτερα.

Δεν ξέρω πως φαίνεται σε τρίτους, πάντως εγώ καμιά φορά κοιτάω τα ποστ μου και τις αντίστοιχες απαντήσεις και σκέφτομαι -ε, τώρα μ' αυτό που έγραψα, τι περίμενα γι' απάντηση; "Ναι, έχεις δίκιο";

Το παρακάναμε όμως.

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ OFFTOPIC!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...