Προς το περιεχόμενο

Mac best free antivirus????

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

iAntiviruus για Antivirus και noob proof για Firewall,αν χρειάζονται ή όχι άσχετο,γνώμη μου είναι ότι δεν χρεάζονται,ρύθμισε του Leopard..

Εγώ στο macbook ήθελα firewall (και έβαλα το little snitch) μόνο για κάποια προγράμματα που ήταν σπασμένα και δεν ήθελα να κάνουν update.

Το LittleSnitch δεν είναι firewall :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το LittleSnitch δεν είναι firewall :P

το λένε και αυτοί με θέρμη

A firewall protects your computer against unwanted guests from the Internet. But who protects your private data from being sent out? Little Snitch does!

αλλά από το να σκεφτώ πως να το πω, το βάφτισα firewall... 5 πάνω, 5 κάτω...

Τι εννοείς; Εμένα για Firewall μου φαίνεται.

Για να μην τα ξαναλέω,δεν είναι firewall,απλά ελέγχει μόνο το outbound traffic,δεν κάνει ούτε τα μισά που κάνει ένα firewall.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2563486&postcount=7

Το κορυφαίο ήταν όταν πήγα στο electroworld να πάρω το macbook, και μου είπε ο πωλητής "φίλε με τόσα ευρώ παραπάνω σου δίνουμε τσάντα, mousepad και symantec antivirus (windows έκδοση) για να μην κολλάς ιούς! Το χρειάζεσαι οπωσδήποτε!"...

Εκεί τι του λες? :D

Το κορυφαίο ήταν όταν πήγα στο electroworld να πάρω το macbook, και μου είπε ο πωλητής "φίλε με τόσα ευρώ παραπάνω σου δίνουμε τσάντα, mousepad και symantec antivirus (windows έκδοση) για να μην κολλάς ιούς! Το χρειάζεσαι οπωσδήποτε!"...

Βασικά μπορούσες να τους πεις,δεν θα χρησιμοποιήσω το Bootcamp,ανήκω στο 0,000000001 %

Ρωτάς τις εντολές για format, defrag, πώς βγαίνει στο dos και εάν δικαιούσαι δωρεάν αναβάθμιση σε windows 7 με το serial των Vista που παίρνεις με αυτό το λάπτοπ... :lol:

Ε καλά να χαμε να λέγαμε,ο πωλητής δεν ήταν καθόλου λάθος,το ξεχειλώνουμε για να πούμε την εξυπνάδα μας.

Όταν οι 90 στους 100 ή όποιο κι αν είναι το ποσοστό(σίγουρα οι μισοί+) βάζουν στα Mac τους Windows καλά κάνει και το προτείνει ο κάθε πωλητής.

Επισκέπτης

Για ένα λειτουργικό που δεν χρησιμοποιείς παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις και σπανίως, είναι υπέραρκετα τα δωρεάν antivirus. Άσε που και ιο να κολλήσει, σκασίλα σου. Κάνεις ένα φορματ και τελειώνει η υπόθεση.

Επιτέλους ερμήνευσα και το προηγούμενο ποστ σου. Δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι εννοούσες ότι είχε δίκιο ο πωλητής (και πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει δεύτερος που να συμφωνεί μαζί σου, ότι αξίζει να δώσεις λεφτά για να προστατεύσεις το Windows μέρος του Mac σου, που χρησιμοποιείς σπάνια).

Έλεος!!! :lol: Μήπως να του έδινε και ένα καλό registry cleaner για mac? :lol: Ορισμένοι είναι τόσο άσχετοι που δεν καταλαβαίνουν ποια η διαφορά mac - pc - linux. Και άλλοι ακόμα πιο άσχετοι που θα αγόραζαν μέχρι και antivirus γιατί μπορεί να τρέξουν windows μέσα από linux σε κάνα vmware. :lol: Αλλά βέβαια θα μου πεις τι τον νοιάζει τον πωλητή; Αυτός απλώς θα πουλήσει κάτι παραπάνω εεε;

Ε τώρα τι να πω,πάλι τα ίδια;

ΠΩΛΗΤΗΣ είναι,άκυρο αυτό που είπε δεν είναι,το MacBook είναι laptop που παίρνει OSX και Windows,αν βάλεις Windows σου λέει πάρε και αυτό το το antivirus.

Δηλαδή αν τον ρωτούσε πρώτα:

Πωλητής:Θα βάλεις και Windows;

Πελάτης:Ναι

Πωλητής:Έχω αυτό το antivirus προσφορά,το θες;

θα άλλαζε το νόημα;

Ακόμα και προσφορά για Office 2007 θα μπορούσε να του πει και να μην είναι άκυρος!

Τα μεγαλοποιείτε για να πείτε την εξυπνάδα σας,άλλο το αν σου είναι χρήσιμο και άλλο αν είναι άκυρος ο πωλητής επειδή το πρότεινε

Ορισμένοι είναι τόσο άσχετοι που δεν καταλαβαίνουν ποια η διαφορά mac - pc - linux.

Ρε τι είναι αυτοί οι άσχετοι, να μην μπορούν καταλάβουν ότι άλλο pc άλλο mac και άλλο linux :lol:,

ωχ παναγία μου βόηθα,θα τ' ακούσουμε όλα,προσκυνώ τις γνώσεις σου και λυπάμαι τους άσχετους :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...