panos1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, στο οποίο να μπορείς να βλέπεις την ΙΡ από κάποιο φίλο σου στο facebook ή στο msn και με αυτή να μαθαίνεις επίσης αν ο χρήστης με αυτή την ΙΡ είναι συνδεδεμένος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, και αν γίνεται να λέει και σε ποιο site βρίσκεται. Ευχαριστώ!
flik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Για να μαθαίνεις την ip κάποιου συνομιλητή σου στο msn υπάρχει τρόπος. Δεν τον έχω φρέσκο αλλά υπάρχει. Τώρα για να δεις που μπαίνει κτλ οχι. Μπορεί να δει πχ ο ιδιοκτήτης ενός site ποιος έχει συνδεθεί κτλ, εσύ όμως γνωρίζοντας την ip του άλλου, δεν μπορείς μέσω μόνον της διεύθυνσης να ξέρεις. Δεν αποθηκεύεται ας πούμε κάτι στην διεύθυνση. Ο μόνος τρόπος θα ήταν αφού μάθεις την διεύθυνση να καταφέρεις να μπεις στον υπολογιστή του. Αλλά αυτό δεν το κάνει πρόγραμμα...... Καλως ήρθες
panos1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τουλάχιστον μήπως μπορώ να μάθω αν είναι συνδεδεμένη στο internet η συγκεκριμένη IP?
teo64x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Φαντάζομαι μπορείς να δοκιμάσεις να της κάνεις ping.
flik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μμμ, υποτίθεται πως αν έχεις μια ip είναι συνδεδεμένη, αλλιώς δεν θα είχε πάρει ip. Αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Πχ έστω οτι έχω ένα router. Συνδέεται στο internet και παίρνει ip απο τον παροχέα μου. Ωραία; Ε είτε έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μου συνδεδεμένο στο router είτε το έχω κλειστό η ip μένει εκεί. Υπάρχει. Άσε που η ip αλλάζει, δεν μένει σταθερή αν αποσυνδεθείς και ξανασυνδεθείς.
panos1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μμμ, υποτίθεται πως αν έχεις μια ip είναι συνδεδεμένη, αλλιώς δεν θα είχε πάρει ip. Αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Πχ έστω οτι έχω ένα router. Συνδέεται στο internet και παίρνει ip απο τον παροχέα μου. Ωραία; Ε είτε έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μου συνδεδεμένο στο router είτε το έχω κλειστό η ip μένει εκεί. Υπάρχει. Άσε που η ip αλλάζει, δεν μένει σταθερή αν αποσυνδεθείς και ξανασυνδεθείς. Τα ξέρω αυτά που λες. Μπορώ όμως αν έχω την ΙΡ με κάποιο πρόγραμμα να βλέπω αν είναι μέσα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα? Δηλαδή να κλείσω το msn και να ξέρω αν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος, ανεξάρτητα από την κατάσταση του στο msn.
flik Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Με ping μπορείς όπως είπε και ο teo. Αλλά κατα πάσα πιθανότητα θα είναι συνδεδεμένος με άλλη ip...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.