ergidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδια τη βοηθεια σας παρακαλω. Εχω τα βιστα και καθε μερα φταχνω το ρολοι το οποιο την αλλη μερα παλι δειχνει την ωρα λαθος.. Τι συμβαινει??
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Στις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας στο cp η ζώνη ώρας είναι ρυθμισμένη στο "GMT+2 (Αθήνα-Κωνσταντινούπολη κλπ)"? Η μπαταρία της μητρικής είναι Ok?
ergidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Η ρυθμηση ειναι σωστη Τωρα οσο για την εν λογω μπαταρια που λες,,, μου ειναι αγνωστη,, (αυτο θα φτεει) και το λαπτοπ λειτουργει με το ρευμα χωρις την μπαταρια
Βασίλειος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μπαταρία...Στη Μητρική. Άλλαξέ τη. Για Laptop, στον πωλητή σου. Για "τους άλλους", ε δ ώ. Βασίλειος
ergidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω. Το λαπτοπ ειναι εισερ του οποιου το "σερβις" !!! (εδω γελανε )εκτος που ειναι αψογο (πιο πολυ γελανε) ειναι και πολυ κοντα ( στου διαολου τη μανα μεσα σε κατι χωραφια χωρις δρομους μονο σταβλοι) χρειαζεται 4χ4).. Μαλλον θα το αφησω ετσι (οχι δηλαδη πως οι αλλοι σερβις ειναι και πολυ καλλιτεροι!!!
Βασίλειος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 ΜΗΝ ΤΟ αφήσεις έτσι!! Η μπαταρία δεν έχει να κάνει μόνο με τον λάθος χρόνο που θα βλέπεις στη γραμμή εργασιών. Έχει πολύ μεγαλύτερη χρησιμότητα και σε λίγο θα οδηγήσει το σύστημά σου σε πολύ μεγαλύτερες δυσλειτουργίες. Κυρίως επιδρά στο BIOS, βοηθώντας το να κρατάει τις διάφορες ρυθμίσεις που έχεις κάνει στον υπολογιστή σου, όταν τον κλείνεις και αποσυνδέεις το ρεύμα. Σε λίγο, κατά πάσα πιθανότητα, θα σε επαναφέρει συνέχεια στις αρχικές ρυθμίσεις και θα αναρωτιέσαι τι συμβαίνει. Άλλαξέ τη, ακόμη κι αν χρειαστεί να νοικιάσεις ένα 4Χ4... Βέβαια, από την άλλη, είναι απλώς η γνώμη μου.... Βασίλειος
ss13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Έκανα format σε ένα hp pavilion ze4900 και τώρα μου αλλάζει η ώρα συνεχώς , τι πρέπει να κάνω ;
ergidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω παλι..Τοτε το θεμα αλλαζει Αν ηταν ευκολο θα την αλλαζα μονος μου,, αλλα απο οτι ειδα θελει κολπα οποτε δεν ειναι και τοσο,, οποτε μαλλον θα παω στην οδο στουρναρη. ΜΗΝ ΤΟ αφήσεις έτσι!! Η μπαταρία δεν έχει να κάνει μόνο με τον λάθος χρόνο που θα βλέπεις στη γραμμή εργασιών. Έχει πολύ μεγαλύτερη χρησιμότητα και σε λίγο θα οδηγήσει το σύστημά σου σε πολύ μεγαλύτερες δυσλειτουργίες. Κυρίως επιδρά στο BIOS, βοηθώντας το να κρατάει τις διάφορες ρυθμίσεις που έχεις κάνει στον υπολογιστή σου, όταν τον κλείνεις και αποσυνδέεις το ρεύμα. Σε λίγο, κατά πάσα πιθανότητα, θα σε επαναφέρει συνέχεια στις αρχικές ρυθμίσεις και θα αναρωτιέσαι τι συμβαίνει. Άλλαξέ τη, ακόμη κι αν χρειαστεί να νοικιάσεις ένα 4Χ4... Βέβαια, από την άλλη, είναι απλώς η γνώμη μου.... Βασίλειος Α και Φιλε μου Βασιλειε τι εννοεις οταν λες οτι θα με επαναφερει συνεχεια πισω στις αρχικες ρυθμισεις??? Ποιες ειναι αυτες???
Antwni Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Α και Φιλε μου Βασιλειε τι εννοεις οταν λες οτι θα με επαναφερει συνεχεια πισω στις αρχικες ρυθμισεις??? Ποιες ειναι αυτες??? Αν βγάλεις την μπαταρία αλλάζουν όλες οι ρυθμίσεις από το bios (πηγαίνουν στις αρχικές δηλαδή);)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.