Kevin Tas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Υπαρχει προγραμμα εσοδων εξοδων για οικιακη χρηση ? ξερετε να βαζεις απλα τα εσοδα τα εξοδα, αυτα που εχεις να πληρωσεις κλπ? αν ειναι και free ακομα καλυτερα
nplatis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ίσως σου κάνει το gnucash. Δωρεάν δεν ξέρω άλλο. Μετά υπάρχουν Microsoft Money κ.λπ.
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ένα free και στα Ελληνικά που έχω υπ' όψιν μου είναι αυτό.
Praetorianos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Υπάρχει και το Personal Finances Pro, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι δωρεάν ή εμπορικό πρόγραμμα. Μπορείς πάντα να φτιάξεις κι ένα ψευτοπρογραμματάκι στο excel.
keno_aeros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 5 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 5 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δες επίσης το http://www.mypocket.gr . Είναι μια καινούργια σελίδα με δωρεάν εγγραφή όπου μπορείς να καταχωρείς τα έσοδα και έξοδα του μήνα της οικογένειάς σου, να βλέπεις συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε διαγράμματα, να καταχωρείς υπενθυμίσεις και να τις λαμβάνεις μέσω email όταν εσύ επιλέγεις ακόμα και να διαχειρίζεσαι δανειακές συναλλαγές. ΠΡΟΣΟΧΗ : Η Σελίδα απευθύνεται σε ΙΔΩΤΕΣ και όχι σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.