padam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 το link που δίνει είναι από την έκδοση surf... αυτή της προσφοράς είναι πιο ακριβή έκδοση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 το link που δίνει είναι από την έκδοση surf... αυτή της προσφοράς είναι πιο ακριβή έκδοση!!! Λόγω Windows + 4GB στον SSD... * Ωχ, έκανα μια μεγένθυση στη φωτό που έδωσε ο συμφορουμίτης και αν βλέπω καλά ισχύει μόνο για σήμερα! Γμτ, θα το έχει μόνο στο κατάστημα του Γέρακα, ε? Γκρουμφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Στο φυλλάδιο έχουν μπερδέψει τη βούρτσα με τη λούτσα. Το μοντέλο που πήρα έχει camera, 8GB SSD και 30GB εξωτερικό σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Edit: fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 edit λαθος sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ας τσιμπήσει κάποιος ένα και για μας τους δυστυχισμένους Θεσσαλονικείς κλαψ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ας τσιμπήσει κάποιος ένα και για μας τους δυστυχισμένους Θεσσαλονικείς κλαψ. ok,οχι μονο το τσιμπησα αλλα του εδωσα και ενα χαστουκακι για εσας τους Θεσσαλονικεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εμένα, αυτό μου αρέσει, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118 αλλά η προσφορά του Κοτσόβολου τελείωσε. Όποιος πρόλαβε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 εχει μεινει κανενα ρε παιδια ή τζαμπα θα στειλω γνωστο? Δε νομιζω να ισχυει μονο για σημερα η τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daviddavis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 εχει μεινει κανενα ρε παιδια ή τζαμπα θα στειλω γνωστο? Δε νομιζω να ισχυει μονο για σημερα η τιμη ναι εχει παρα πολλα...κ εγω πηρα ενα σημερα. ειχε 30-40 ακομα...ααα κ θα σας ζαλισουν να παρετε τσαντα. να ξερετε ομως πως εχει μεσα στο κουτι του δικια του τσαντα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamthis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 στην Καλλιθέα κανένα άσπρο την Δευτέρα θα υπάρχει άραγε; πήγε κανείς να δει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padam Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Η προσφορά υποτίθεται ήταν μόνο για σήμερα και μόνο για τον Γέρακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koprodogis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 ναι εχει παρα πολλα...κ εγω πηρα ενα σημερα. ειχε 30-40 ακομα...ααα κ θα σας ζαλισουν να παρετε τσαντα. να ξερετε ομως πως εχει μεσα στο κουτι του δικια του τσαντα!!! τι ωρα το πηρες περιπου για να ξερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 μονο για εχθες δηλαδη? κριμα ! αλλα αν γινεται καποιος να παρει ενα κ να μου το στειλει πληρωνω μεταφορικα κ ενα tip ακομα θα του ημουν υποχρεως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Το χάσαμε το κορμί πατριώτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.