Προς το περιεχόμενο

Desktop με 1500-1600 Ευρώ

boba_sicuanita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον σχετικά με την παραγωγή...

δεν θέλω να προσβάλω κανέναν το λέω τελείως φιλικά

αλλά λογικά

δεν νομίζω να κάνει κάτι επαγγελματικό

για να χρειάζεται τέτοιες οθόνες, λογικά hobby

κάνει...

επίσης με τον σκληρό φίλε

το πρόβλημα έβγαινε συνήθως στους 7 μήνες +

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επίσης με τον σκληρό φίλε

το πρόβλημα έβγαινε συνήθως στους 7 μήνες +

Aυτο λεω,οι καινουργιοι εχουν το νεο firmware sd35 και δεν πασχουν απο τετοια προβληματα ουτε θελουν αναβαθμιση....

Δημοσ.

@NOP$TRIM: δεν τίθεται θεμα προσβολής φίλε μου.. κουβέντα κάνουμε..

το μεγάλο desktop ειναι που βολευει και ερασιτεχνες πλεον, οταν μπορει να το εχεις σε πολυ λογικά χρηματα (γυρω στα 300 ευρω).

Και πιστεψε, το χομπυ του για την μουσική θα το ευχαριστηθει παρα πολυ με μια μεγαλη οθονη..

Δημοσ.
φίλε μου συνεχίζεις να μπερδεύεσαι.. Το παλικαρι μιλάει για παραγωγη μουσικής (εκτος απο την αναπαραγωγη)... Δεν θέλει μονο να ακουει μουσική (αναπαραγωγη), αλλά και να φτιάχνει (παραγωγη)...

Και όντως έχει δίκιο με την οθόνη.. χρειάζεσαι πολύ χώρο στο desktop, καθώς πρέπει να εχεις πολλά παράθυρα ταυτόχρονα ανοιχτά.. Επίσης προγράμματα όπως το Reason (είναι ένα πληρες εικονικό studio) θέλουν πολύ χώρο... Και όντως πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν τεράστιες οθόνες (ακόμα και 30"!!!!) ή 2 οθόνες ταυτόχρονα..

νταξει φιλε μου το καταλαβα απλα λαθος διατυπωση.επρεπε να πω παραγωγη αλλα οπως ειπα ασχολουμαι με software αλλα με προγραμματα παραγωγης μουσικης δεν εχω ασχολειθει ποτε και ουτε προκειται γιατι απλα δεν με ενδιαφερει.ετσι οπως οπως το διατυπωσε το παλικαρι δεν πηγε εκει ο νους μου.

@NOP$TRIM: δεν τίθεται θεμα προσβολής φίλε μου.. κουβέντα κάνουμε..

το μεγάλο desktop ειναι που βολευει και ερασιτεχνες πλεον, οταν μπορει να το εχεις σε πολυ λογικά χρηματα (γυρω στα 300 ευρω).

Και πιστεψε, το χομπυ του για την μουσική θα το ευχαριστηθει παρα πολυ με μια μεγαλη οθονη..

ε τοτε θα τα σκασει για μια καλυτερη καρτα γραφικων.ειναι αλυσιδοτα τα πραγματα αν επιλεξεις μεγαλη οθονη πας για ακριβοτερη καρτα γραφικων και περνει αμπαριζα και το υπολοιπο συστημα........

Δημοσ.
E ναι δεν ειναι Blu-ray recorder..Που ειναι και δεν το βλεπω?

ακομα δεν καταλαβες τι ζητουσε...ενα blu-ray player αλλα που να γραφει και dvd και cd..blu ray player οχι recorder..!

Δημοσ.
να διαβάζει blu-ray θέλω τώρα αν γράφει κιόλας ακόμη καλύτερα....

To ειδες αυτο? Αλλα εχεις δικιο δεν ειχα ποιασει το νοημα

Δημοσ.
Καλύτερα με μια 22" για μένα

άντε το πολύ για 24" αλλά τότε οπωσδήποτε

4870 1GB το λιγότερο...

γιατο του εβαλα την samsung την 24αρα που ειναι πιστευω αυτη η σειρα η καλητερη της και μια 4870 1Gb..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...