Προς το περιεχόμενο

Desktop με 1500-1600 Ευρώ

boba_sicuanita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειπε οτι το θελει το συστημα και για παιχνιδια και για ταινιες γιατο του εβαλα καρτα ηχου...οσο να ναι εχει διαφορες αυτη εδω απο τις μητρικης..

εεε καλα δεν ειναι και τεραστιες ωστε να αλλαζουν το αποτελεσμα σε gaming κλπ.

τωρα εγω ειπα να μην παρει την κατα ηχουν επειδη δεν την χρειαζεται και να παρει την μητρικη που προτεινα εγω για να γλιτωσει καπου στα 140€.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα θα φανει στο μελλον οτι θα βγει λιγος ο φενομ και θα παει για αναβαθμηση μια ωρα αρχητερα...αυτη τη στιγμη ο συνδιασμος με i7 ειναι οτι καλητερο...

εεε καλα δεν ειναι και τεραστιες ωστε να αλλαζουν το αποτελεσμα σε gaming κλπ.

τωρα εγω ειπα να μην παρει την κατα ηχουν επειδη δεν την χρειαζεται και να παρει την μητρικη που προτεινα εγω για να γλιτωσει καπου στα 140€.

πιστεψε με το triple channel εχει μεγαλη διαφορα...γιατι εχω τετιο συστημα και εχω κατσει και καινουργιο συστημα με dual channel και quad se 775 socket και βλεπω διαφορες..το triple channel σου δινει περισοτερο bandwitch..και δεν σου γονατιζει το pc σε καμια περιπτωση

Δημοσ.
μα θα φανει στο μελλον οτι θα βγει λιγος ο φενομ και θα παει για αναβαθμηση μια ωρα αρχητερα...αυτη τη στιγμη ο συνδιασμος με i7 ειναι οτι καλητερο...

πιστεψε με το triple channel εχει μεγαλη διαφορα...γιατι εχω τετιο συστημα και εχω κατσει και καινουργιο συστημα με dual channel και quad se 775 socket και βλεπω διαφορες..το triple channel σου δινει περισοτερο bandwitch..και δεν σου γονατιζει το pc σε καμια περιπτωση

και αυτες που ειπα εγω tripple channel ειναι.

Edit:εννοουσα την μητρικη.οχι τις RAM.

Δημοσ.

η συγκεκριμενη μυτρικη ειναι η πιο αξιοπιστη αυτη τη στιγμη στα λεφτα της στους i7 με πολλες δυνατοτητες και λειτουργειες..την εχω τωρα καμποσο καιρο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..ενω αντιθετα εχω ακουσει τα χειροτερα για τις asus παντα για το 1366 socket...

Δημοσ.
η συγκεκριμενη μυτρικη ειναι η πιο αξιοπιστη αυτη τη στιγμη στα λεφτα της στους i7 με πολλες δυνατοτητες και λειτουργειες..την εχω τωρα καμποσο καιρο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος..ενω αντιθετα εχω ακουσει τα χειροτερα για τις asus παντα για το 1366 socket...

μια χαρα μητρικη ειναι η gigabyte.εγω οπως σου ειπα ελεγα για την αλλη gigabyte για οικονομικους λογους οχι οτι αυτη που προτεινες εσυ εχει ελειψεις η προβληματα.

Δημοσ.

και του anubi και του mikeharitaki φαίνονται να είναι πολυ καλες προτάσεις.

θέλω να ξεκαθαρίσω πάλι ότι χρειάζομαι πολύ καλη κάρτα ήχου γιατι το χρειάζομαι για παραγωγή μουσικής .το λέω γιατί βλεπω οτι επικεντρωθήκατε πολυ στο gaming.

Blu-ray θέλω οπωσδήποτε επειδή είμαι φανατικός των ταινιών.

Όσο για την οθόνη την θελω για την παραγωγη μουσικής γιατι βοηθάει στις μεγάλες αναλύσεις αλλά και για ταινία και για gaming.

Δημοσ.

Βασικά μέχρι να γυρίσω από δουλειά

σκέφτηκα το εξής...

Το παιδί από την σύνθεση που έκανε

προφανώς δεν ξέρει και πολλά...

οπότε έχουμε και λέμε

1) O/C δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει

2) ενδιαφέρετε για παραγωγή μουσικής

οπότε θέλει μια καλή κάρτα ήχου, για να συνδέσει και ότι θέλει πάνω...

οπότε είμαι +111 για AMD

γιατί το θέμα δεν είναι να του βάλουμε

I7 και όλα τα high end Κομμάτια για να είναι οκ

και στο μέλλον από την στιγμή που δεν πρόκειται

να χρησιμοποιήσει στο ελάχιστο τις δυνατότητες του...

γιατί κακά τα ψέματα

αν δεν κάνεις κάνα benchmark, o/c κτλ

δεν λέει ο I7...

οπότε αν ήμουνα στην θέση του θα έπαιρνα

Πραγματικά, άρχοντας θα είσαι!

post-36277-129062991093_thumb.jpg

Δημοσ.
Όσο για την οθόνη την θελω για την παραγωγη μουσικής

που κολλαει η οθονη με τι μουσικη και σε τι βοηθαει η μεγαλη οθονη στην αναπαραγωγη μουσικης???:shock:

Blu-Ray : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330627

Τωρα για καρτα ηχου δεν ξερω αλλα σου μενουν αλλα 130 ευρω απο την δικη μου συνθεση καποιος μπορει να ξερει.ενω στα παιδια θα ξεφυγει το budget..

και παλι δεν αξιζει για κανεναν λογο να δωσεις 1500€ για να πας σε AMD παλτφορμα με το παλιο chipset που δεν εχει περιθωρια αναβαθμισης.και φυσικα ο i7 ειναι πολυ γρηγοροτερος.τωρα στην προταση του mikeharitakis συμπεριλαμβανετε και blue ray dvd που εχει διαφορες απο την δικια μου μονο στην μητρικη και στο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

PS: μπερδεύτηκα και δεν έβαλα blu-ray αλλά DVD-RW

οπότε βάλτο εσύ... έτσι και αλλιώς είσαι πολύ πιο κάτω από αυτά που υπολόγισες! :-)

Δημοσ.
Βασικά μέχρι να γυρίσω από δουλειά

σκέφτηκα το εξής...

Το παιδί από την σύνθεση που έκανε

προφανώς δεν ξέρει και πολλά...

οπότε έχουμε και λέμε

1) O/C δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει

2) ενδιαφέρετε για παραγωγή μουσικής

οπότε θέλει μια καλή κάρτα ήχου, για να συνδέσει και ότι θέλει πάνω...

οπότε είμαι +111 για AMD

γιατί το θέμα δεν είναι να του βάλουμε

I7 και όλα τα high end Κομμάτια για να είναι οκ

και στο μέλλον από την στιγμή που δεν πρόκειται

να χρησιμοποιήσει στο ελάχιστο τις δυνατότητες του...

γιατί κακά τα ψέματα

αν δεν κάνεις κάνα benchmark, o/c κτλ

δεν λέει ο I7...

οπότε αν ήμουνα στην θέση του θα έπαιρνα

Πραγματικά, άρχοντας θα είσαι!

ολα καλα ρε φιλε αλλα δεν συμφωνεις οτι αφου εχει ορεξη να ριξει λεφτα στο pc του να παρει κατι πολυ καλο που αντοιστιχει στο budget του.νταξει η συνθεση σου ειναι καλη δεν λεω αλλα η AMD πλατφορμα συμφερει σε low budget pc οπως ειναι το δικο μου.

φυσικα δεν λεω οτι η συγκεκριμενη συνθεση δεν θα ανταποκριθει πληρως στις απαιτησεις των παιχνιδιων.μια χαρα ειναι προς το παρον.

Δημοσ.

Οποιοσ ασχολείται με παραγωγή μουσικής και χειρίζεται τα καταλληλα προγραμματα συνηθςσσ εχει ανάγκη απο υψηλές αναλύσεις και σε πολλές περιπτώσεις έχει 2 οθόνες συνδεδεμένες με ένα τρόπο.

Αυτό γιατί τα προγράμματα μουσικής έχουν πολυ μικρά κουμπακια και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείσ τις ροδελεσ πανω-κάτω και δεξιά αριστερα και σε δυσκολεύει πολυ .Έπίσης τα πολλά plug-ins (προγραμματα) που πρεπει να είναι ανοιχτά σε υποχρεώνουν να έχεισ μεγάλη οθόνη για να παρακολουθείς τα πάντα.

Δημοσ.
ολα καλα ρε φιλε αλλα δεν συμφωνεις οτι αφου εχει ορεξη να ριξει λεφτα στο pc του να παρει κατι πολυ καλο που αντοιστιχει στο budget του.νταξει η συνθεση σου ειναι καλη δεν λεω αλλα η AMD πλατφορμα συμφερει σε low budget pc οπως ειναι το δικο μου.

φυσικα δεν λεω οτι η συγκεκριμενη συνθεση δεν θα ανταποκριθει πληρως στις απαιτησεις των παιχνιδιων.μια χαρα ειναι προς το παρον.

Καταρχας μπορει να παρει ΑM3 μητρικη με 10 ευρω στο ξαναγραψα..Ο Ι7 οπως σου λεει και το παιδι απο πανω ειναι αχρηστος..δεν θα κανει overclocking..Τι να τον κανει?

Εδω μπορει να ριξει λεφτα σε καρτα ηχου οπως θελει, καρτα γραφικων και οθονη και με ενα καλο επεξεργαστη θα παιζει..

Δημοσ.
Οποιοσ ασχολείται με παραγωγή μουσικής και χειρίζεται τα καταλληλα προγραμματα συνηθςσσ εχει ανάγκη απο υψηλές αναλύσεις και σε πολλές περιπτώσεις έχει 2 οθόνες συνδεδεμένες με ένα τρόπο.

Αυτό γιατί τα προγράμματα μουσικής έχουν πολυ μικρά κουμπακια και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείσ τις ροδελεσ πανω-κάτω και δεξιά αριστερα και σε δυσκολεύει πολυ .Έπίσης τα πολλά plug-ins (προγραμματα) που πρεπει να είναι ανοιχτά σε υποχρεώνουν να έχεισ μεγάλη οθόνη για να παρακολουθείς τα πάντα.

καλα δεν ξερω μπορει να ειναι και ετσι.ασχολουμαι με software αλλα οχι με προγραμματα αναπαραγωγης μουσικης.

Καταρχας μπορει να παρει ΑM3 μητρικη με 10 ευρω στο ξαναγραψα..Ο Ι7 οπως σου λεει και το παιδι απο πανω ειναι αχρηστος..δεν θα κανει overclocking..Τι να τον κανει?

Εδω μπορει να ριξει λεφτα σε καρτα ηχου οπως θελει, καρτα γραφικων και οθονη και με ενα καλο επεξεργαστη θα παιζει..

τον i7 δεν τον περνεις μονο για overclocking(και για αυτο) αλλα και για τις ηψηλες αποδοσεις του σε ολα.

οθονη και καρτα γραφικων οποια συνθεση και να επιλεξει ειναι οι ιδιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...