darthx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα είμαι αρχάριος οδηγός και θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο Κουπέ-σπόρ αυτοκίνητο μέχρι 8000 ευρώ. Τα κριτήρια μου είναι: να είναι γύρω στα 95 άλογα, 2πορτο, να μην μου βγάζει βλάβες κάθε λίγο και λιγάκι. Μου αρέσουν τα: peugeot 206 1.4 ~ 2005 seat ibiza 1.4 ~ 2005 Alfa Romeo 147 1.6 ~ 2002 Εσείς τί προτείνεται; Tί να προσέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 θα σου πρότεινα το seat ΑΛΛΑ στο τέλος όποιο και να επιλέξεις πρόσεχε μόνο να είναι σε καλή κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darthx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 θα σου πρότεινα το seat ΑΛΛΑ στο τέλος όποιο και να επιλέξεις πρόσεχε μόνο να είναι σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς και θα προσέξω να είναι σε καλή κατάσταση πρώτα μηχανικά και μετά εξωτερικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 1)Υπαρχει υποφορουμ auto-moto και μαλλον ο mod θα μεταφερει εκει το θεμα http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=68 2)Δεν πας για καινουργιο να εισαι ησυχος. 3)Για αξιοπιστια http://www.autotriti.gr/autotriti/_magazine/viewthema_autotriti_admin.asp?id_thema=34695&link_id=15121&admin=1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darthx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Είμαι διατεθημένος να δώσω περίπου 8χιλ γιαυτό και πάω για μεταχειρισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Η 147 καίει αρκετά και έχει ακριβά σέρβις. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τη συντηρήσεις; Το Ibiza δεν έχει καμία σχέση με Sport. Το 206 είναι καλή επιλογή αλλά σε αυτά τα λεφτά καλύτερα να δεις για το 1.6. Πολύ καλά στο δρόμο και με φθηνή συντήρηση είναι τα Ford Fiesta και Puma. Δες και αυτά. 3)Για αξιοπιστια http://www.autotriti.gr/autotriti/_magazine/viewthema_autotriti_admin.asp?id_thema=34695&link_id=15121&admin=1. Υπάρχει κόσμος που παίρνει στα σοβαρά την "έρευνα" του Autotriti;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Θα σου προτεινα να βρεις ενα Opel Corsa του 2006 16V (ειναι το σπορ μοντελο με το τελευταιο facelift). Θα βρεις με 8000 σε πολυ καλη κατασταση και με λιγα km, max 25000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Θα σου προτεινα να βρεις ενα Opel Corsa του 2006 16V (ειναι το σπορ μοντελο με το τελευταιο facelift). Θα βρεις με 8000 σε πολυ καλη κατασταση και με λιγα km, max 25000 και καθε φορα που πας στο συνεργειο να ξεφουσκωνει ασχημα η τσεπη σου. τα τελευταια χρονια τα γερμανικα εχουν ξεφυγει σε θεμα τιμων σερβις και ανταλακτικων (κυριως opel και vw οι υπολοιποι ηταν παντα ακριβοι) το 206 θα σου προτεινα φιλε μου (παρολο που ειμαι λατρης των ιταλικων) θα σε παει παντου, δεν θα σου βγαλει προβληματα και το κυριοτερο δεν θα σε στραγγιζει οικονομικα στα σερβις και στα ανταλακτικα (που υπαρχει και τεραστιο στοκ ιμιτασιον και second hand). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μπορει τα service της Opel να ειναι λιγο πιο ακριβα ( οχι και σαν της vw) αλλα ειναι θεμα σε τι βαζεις προτεραιοτητα. Στο κατω κατω μπορει να βρει καποιο συνεργειο μεσω γνωστου και να γλυτωνει χρηματα (εγω παντως imitation ανταλλακτικα δεν θα εμπιστευομουν ουτε για yugo) Η ποιοτητα του σε σχεση με το 206 ειναι μερα με τη νυχτα. (οδηγηση, ασφαλεια, αντοχη στο χρονο, ανεση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 χωρις να θελω να γινω σπαστικος αλλα περα απο την ανεση (που και αυτο παιζεται) το 206 ειναι κατα πολυ ανωτερο του σε αστρα σε επιπεδο στησιματος-αναρτησης-οδηγικης συμπεριφορας, εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα στα πλαστικα κονσολας κτλ (και στο αστρα κ στο βεκτρα τα πλαστικα μεσα ειναι δραμα, ξεφλουδιζουν κ ξεθωριαζουν μεσα στην 4ετια) κ οσον αφορα την αντοχη στο χρονο τα πεζο εχουν αποδειχτει τρομερα ανθεκτικα κ αξιοπιστα. φιλικα παντα κ με μοννο σκοπο να κανει ο φιλος παραπανω μια επιλογη σωστη κ να εχει το κεφαλι του ησυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το Corsa καλύτερο σε οδήγηση από το 206. Το ακούσαμε και αυτό.... Μόνο μην το πεις παραέξω και σε δουλεύουνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Απο τα 3 αυτοκινητα που αρχικα αναφερεις μονο η Alfa εχει σπορ χαρακτηρα,για τα δεδομενα της κατηγοριας.Το 206 σε 1.6 ειναι καλο αν και υπολειπεται σε σχεση με την 147.Το καλο του ειναι οτι αν το θες γυρναει σχετικα ευκολα,ακομα και χωρις φρενο.Το τιμονι της Alfa δεν το εχει παντως.Το ibiza δε νομιζω οτι θα σε καλυψει σε στριψιμο-επιδοσεις. Αυτα τα λεω αν ψαχνεσαι για λιγο σβελτη οδηγηση-στριψιμο κλπ.Αν ενδιαφερεσαι μονο για τη σπορ εμφανιση,δε μπορω να εχω αποψη,αυτα ειναι υποκειμενικα θεματα.Εγω,αν και εχω γαλλικο αυτοκινητο και ειμαι ευχαριστημενος(xsara coupe 1.6 16v),μαλλον την Alfa θα επαιρνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 σιγουρα η αλφα εχει ταμπεραμεντο απλα το μεγαλο της μειον ειναι οτι ειναι λιγο τσουχτερη κ αυτη σε θεμα ανταλακτικων-σερβις σε αντιθεση με τα υπολοιπα ιταλικα (λαντσια-φιατ) κ κατ'επεκταση πιο ακριβη απο γκρουπ πεζο-σιτροεν. φυσικα απο θεμα εμφανισης δεν το συζηταμε πρωτα τα ιταλικα κ μετα ολα τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Γιατι δε παιρνεις κανα Lancia Kappa του 1996-2000? Δε νομιζω να σε απογοητευσουν τα 2000cc turbo απο μαμα...! 0-100 σε... 7,3. Απο 220 μανισια αλογακια. http://www.autoevolution.com/engine/lancia-kappa-1995-20-turbo-220-hp.html Μπορεις να βρεις με λιγο ψαξιμο (ω ναι! κατω απο 8000€!), ομως πολυ πιο ευκολα να βρεις την "απλη" διλιτρη με "μολις" 143 αλογα και "μολις" 9,8 sec 0-100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Γιατι δε παιρνεις κανα Lancia Kappa του 1996-2000? Δε νομιζω να σε απογοητευσουν τα 2000cc turbo απο μαμα...! 0-100 σε... 7,3. Απο 220 μανισια αλογακια. http://www.autoevolution.com/engine/lancia-kappa-1995-20-turbo-220-hp.html Μπορεις να βρεις με λιγο ψαξιμο (ω ναι! κατω απο 8000€!), ομως πολυ πιο ευκολα να βρεις την "απλη" διλιτρη με "μολις" 143 αλογα και "μολις" 9,8 sec 0-100 πραγματικα ρε συ φιλε πιστευεις οτι αυτο το αυτοκινητο ειναι προταση για αρχαριο οδηγο? ελεος...να προσεχουμε λιγο οταν καποιος ζηταει την γνωμη μας κ να προτεινουμε κατι σχετικο με αυτο που ζηταει κ με επιχειρηματα. δεν νομιζω να απασχολει καποιον αρχαριο οδηγο το 0-100 σε 9.8 ουτε ενα διλητρο μπορει να ειναι σωστη επιλογη για νεο οδηγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.