elven Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μη λες για Κρήτη.Πίτα απ' όλα και μου βάλανε και γιαούρτι,μπλιαχ! Το μπουρέκι vs τυρόπιτα δεν ανέφερε κανείς
gf030 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το θέμα μας δεν είναι το τι έχει επικρατήσει, αλλά το τί είναι σωστό. Και βάση της λέξης τοστ, σωστό είναι το ψημένο. Θες δε θες! Ναι... οσο μια πιτα και το περιεχομενο της λεγεται σαντουιτς Χαλλλαρα ρε καρντασια, πλακα κανουμε
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δεν ΣΕ άρεσε το Δγιαούρτι μέσα στο τόστ??? ΠΛάκα με κάνεις...
elven Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δεν ΣΕ άρεσε το Δγιαούρτι μέσα στο τόστ??? ΠΛάκα με κάνεις... Α βε ναι βε σε λέω! Και τον μίλησα δυο κουβέντες πριν ,εγώ είμαι απο Βορρά τον λέω πρόσεχε,τι άλλο να κάνω για; Αυτός όμως έβαλε και τελικά εβαρέθηκαμέ (προσοχή στους τόνους)
parisb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Αν παμε στο σουπερ μαρκετ ζηταμε ψωμι για τοστ.Το τοστ δεν ειναι απαραιτητο να περασει απο τοστιερα για να λεγεται τοστ, μπορουμε να το φαμε αψητο Επισης το σαντουιτς αν περαστει απο την τοστιερα δεν αλλαζει ονομα, σαντουιτς παραμενει Ζηταμε ψωμι για τοστ γιατι γι'αυτο προοριζεται. Αν εμεις το φαμε χωρις να το ψησουμε δεν αλλαζει τιποτα, ψωμι για τοστ παραμενει. Αν παρεις αλευρι ζαχαροπλαστικης και αλευρωσεις ψαρια δε θα γινουν γλυκο, και το αλευρι θα παραμεινει ζαχαροπλαστικης. Το σαντουιτς αν μπει στην τοστιερα θα γινει toasted (ψημενο) σαντουιτς. Αρα τοστ.
gf030 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ζηταμε ψωμι για τοστ γιατι γι'αυτο προοριζεται. Αν εμεις το φαμε χωρις να το ψησουμε δεν αλλαζει τιποτα, ψωμι για τοστ παραμενει. Αν παρεις αλευρι ζαχαροπλαστικης και αλευρωσεις ψαρια δε θα γινουν γλυκο, και το αλευρι θα παραμεινει ζαχαροπλαστικης. Το σαντουιτς αν μπει στην τοστιερα θα γινει toasted (ψημενο) σαντουιτς. Αρα τοστ. Οχι. Αν παω καπου και ζητησω ενα τοστακι για τη λιγουρα και μου φερουν ενα "τοστ" 30 ποντους -με το συμπαθειο- θα τους το επιστρεψω να το βαλουν εκει που πρεπει, χωρις το συμπαθειο. Μη μπερδευουμε τη μεταφραση απο τα αγγλικα με αυτο που εχει περασει εδω ως συνηθεια. Περισυ.
elven Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Περισυ. :lol: Αυτό είναι κόλλημα απο το bot; Αύριο
gf030 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 :lol:Αυτό είναι κόλλημα απο το bot; Αύριο Ξανα οχι. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2615820&postcount=7 Τοτενες.
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ξανα οχι. That's our brand new BoT. And we're proud of it.
dazeman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Πραγματικό περιστατικό όταν ήμουν φαντάρος στον Βόλο, τέλη δεκαετίας του ΄80. Το λεωφορείο "πατικωμένο" και όταν πλησιάζουμε στην στάση, ακούγεται η φωνή της κυρίας: -Καλέ εισπράκτορα θα με ανοίξετε απο πίσω; Ακολουθεί σιωπή και μετά απαντά ο εισπράκτορας: -¨Οχι εγώ κυρία μου, απο τον άντρα σου να το ζητήσεις αυτό! Έγινε σώου ... ... αφιερωμένο στα προηγούμενα πόστς! Ρίξτε μια ματιά και δώ, σχετικό με σουβλάκια το θέμα: http://souvlakimagnus.blogspot.com/2008/10/cd.html
dark_banishing Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Διάβασα όλο το τόπικ με την μια και έχω χάσει την μπάλα.. Τα ποστ του αίλουρου πιο πολύ τα καταλαβαίνω
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Έχετε δίκιο για το τυρί, έχουμε δίκιο για το σουβλάκι. Και φυσικά οι μόνοι απόλυτα σωστοί είναι στη μέση, που έχουμε τα σωστά και των δύο.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Σουβλακι Φετα=λευκο μαλακο ή σκληρο τυρι Κασερι= ημισκληρο και κιτρινο τυρι. Τυρι = Γαλακτοκομικό προϊόν που γίνεται με ειδική επεξεργασία του γάλακτος. Η Μπουγατσα ειναι πιτα με γεμιση κρεμας και αχνης ζαχαρης ή με γεμιση τυριου. Το τοστ ειναι σάντουιτς το οποιο αποτελείται απο 2 τετράγωνες φετες ψωμιού με βουτυρο τυρι ζαμπον καθως και άλλα συστατικα και το οποίο ψήνεται στην τοστιέρα.
elven Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Η Μπουγατσα ειναι πιτα με γεμιση κρεμας και αχνης ζαχαρης ή με γεμιση τυριου. Ή με κιμά ή με σοκολάτα ή με σπανάκι ή ή ή
deminho11 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Στην Χίο σκέφτονται να φτιάξουν μπουγάτσα με μαστίχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.