Προς το περιεχόμενο

Μ'αρέσει πολύ σε λέω

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άντε και για τα σουβλάκια πάει στο διάολο.

Αυτό με τα τυριά είναι ανεκδιήγητο.

Επίσης όπως άλλος φίλος είπε πως στην Αθήνα δε θα σε κοροϊδέψει κανένας σουβλατζής όπως και να το ζητήσεις ενώ πάνω ευκαιρία ψάχνουν.

Στα Goodys Βεροίας ζητάω ένα hamburger. Και με ρώτησε η κοπέλα αν θέλω και κασέρι. Τρομαγμένος 15 χρονών τότε λέω όχι και μου φέρνει το ψωμάκι με το μπιφτέκι σκέτο. Της λέω εεεεμ τυράκι δε βάλατε...

Και με υφάκι με ρωτάει: Από την Αθήνα είσαι ε;

Μαλάκω έ μαλάκω που θα έλεγα ναι να βάλεις κασέρι στο hamburger.

ποσο δικιο εχεις. το τραγικο επιμενω με την πιτσα. γινεται ρε παιδια να βαλεις φετα πανω στην πιτσα;;;;;;:fear::fear::fear:

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε εντάξει όλοι έχουμε μια κακή εμπειρία. Εγώ την είχα πάθει στο Θησείο με "σάντουϊτσ πατημένο". Το οποίο είναι σε ντέρμπι με το τυρί του τοστ για τον πιο ηλίθιο όρο.

Από την άλλη βέβαια, εξίσου ηλίθος είναι και ο κάθε καράβλαχος Θεσσαλονικιός που είναι μαγκιά του και καμάρι του τα 4278965 λ στο χαλαρά, το σε λέω (το οποίο μάλιστα έχω την εντύπωση ότι ήρθε με τους πρόσφυγες) και ο μπαοκ θρησκεία γιατί αυτό τους διαχωρίζει από τους υπόλοιπους της νότιας φυλής.

Αυτό που μετράει για μένα είναι η "πολυχρωμία" και το γραφικό της όλη υπόθεσης, μιας που κατά μία έννοια θα γινόταν αρκετά βαρετή και μονότονη μια γλώσσα, πάνσωστη από κάθε άποψη, που δε διαφοροποιείται πουθενά ανά περιοχή.

Δημοσ.
ποσο δικιο εχεις. το τραγικο επιμενω με την πιτσα. γινεται ρε παιδια να βαλεις φετα πανω στην πιτσα;;;;;;:fear::fear::fear:

Αυτό γίνεται. Και είναι αριστούργημα. Have no fear. B)

Δημοσ.

Α, καλά! Αυτό ήταν το τραγικό που περιμέναμε να ακούσουμε με την πίτσα; Πλήρης απογοήτευση... :mad:

Δημοσ.
Αυτό γίνεται. Και είναι αριστούργημα. Have no fear. B)

οτι ειναι φετα για μενα ειναι 100% fear:fear::fear::fear::fear:

Α, καλά! Αυτό ήταν το τραγικό που περιμέναμε να ακούσουμε με την πίτσα; Πλήρης απογοήτευση... :mad:

για τυρια λεγαμε κυριος:P

Δημοσ.
για τυρια λεγαμε κυριος:P

Γκουχ γκουχ!

δοκιμασες ποτε να παραγγειλεις πιτσα εκει πανω; :cry::cry::cry:(αν εισαι βορειος ακυρο)

Για πειτε μας πως παραγγελνουμε πιτσα δω πάνω :P
Δημοσ.

Nιώθω φρικιό.

Λέω την φέτα --> τυρί

τα άλλα τυριά --> κασέρια

και τα πιτο-ειδή --> σουβλάκια.

Επίσης τους μΠαοκτζήδες --> Βούλγαρους (γνωρίζοντας πόσο υποτιμητικό είναι αυτό για τον γείτονα λαό).

Δημοσ.

Κατα βαση τα κιτρινα τυρια τα λενε κασερια και τα ασπρα τυρια, τυρια. Το σωστο φυσικα είναι να λες τι ακριβως τυρι θελεις..

Δημοσ.
πρέπει να κλειδωθει σε λέω αφού για

Μην τα λέμε μισά :-)

Δεν το ειπες σωστα:

πρεπει να κλειδωθει αφου σε λεω για;

Αν σε παρω κιμα θα με κανεις κεφτεδες;

LOL, ειχα ξεχασει οτι τη φετα τη λενε τυρι! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...