Dazed_and_confused Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καλημέρα παιδιά, Πήγα χτες στον κωτσόβολο για να αγοράσω ένα home cinema 5.1 με δυνατότητα να παίζει DIVX με ελληνικούς υπότιτλους, ενω πάραλληλα να έχει θύρα USB ώστε να μπαίνει και σκλήρος δίσκος. Μετά από αρκετές προσπάθειες, μόνο usb στικάκι καταφέραμε να παίξουμε με divx ενώ για υπότιτλους ούτε λόγος. Οπότε συνοψίζοντας υπάρχει κάποιο home cinema με: 5.1 ηχεία (ασύρματα τα 2 πίσω θα ήταν τέλεια) USB θύρα που να δέχεται σκληρό δίσκο (όχι μόνο stickaki) αναπαραγωγή DIVX με ελληνικούς υπότιτλους σε srt αρχείο. το οικονομικό είναι δευτερεύον αν ξέρετε κάτι είμαι όλος αυτιά (sic)
Fileasf Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Είχα δει ένα F&U home cinema στα καρβουρ, νομίζω είναι στα 199 E για υποτιτλους, divx και 5.1 standard εχει, το usb δεν το θυμάμαι.
pennyst96 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Καλημέρα παιδιά,Πήγα χτες στον κωτσόβολο για να αγοράσω ένα home cinema 5.1 με δυνατότητα να παίζει DIVX με ελληνικούς υπότιτλους, ενω πάραλληλα να έχει θύρα USB ώστε να μπαίνει και σκλήρος δίσκος. Οπότε συνοψίζοντας υπάρχει κάποιο home cinema με: 5.1 ηχεία (ασύρματα τα 2 πίσω θα ήταν τέλεια) USB θύρα που να δέχεται σκληρό δίσκο (όχι μόνο stickaki) αναπαραγωγή DIVX με ελληνικούς υπότιτλους σε srt αρχείο. το οικονομικό είναι δευτερεύον αν ξέρετε κάτι είμαι όλος αυτιά (sic) επειδή ψανχω ακριβώς το ίδιο μηπως τελικα εχεις βρει κατι???
alexos25 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 θα μπορούσες να πάρεις αυτο και να κουμπωσεις πανω του αυτο 359€+75€=434€(τιμες skroutz) Μονο που δεν θα εχεις dvd player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.