steant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Eνας φιλος μου εχει εναν MAC G3 και εναν G4. Ξερετε αν σε αυτους μπορουν να περαστουν windows (και αν ναι πια windows θα προτεινατε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Οχι ,δεν γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Είναι πολύ απλό: σε Macintosh με επεξεργαστές PowerPC G3 - G4 - G5 δεν εγκαθίστανται εγγενώς Windows. Η μόνη λύση είναι η εγκατάσταση μιας παλαιότερης έκδοσης του προγράμματος Virtual PC - της έκδοσης 6. Σημειωτέον ότι η Connectix που είχε αναπτύξει το λογισμικό πλέον έχει αγοραστεί από την Microsoft, η οποία και σταμάτησε την παραγωγή του τον Αύγουστο 2006. Με το πρόγραμμα αυτό γινόταν προσομοίωση επεξεργαστή Pentium II οπότε η καλύτερη επιλογή για λειτουργικό θα ήταν τα Windows 98 ή τα Windows 2000. Δεν μπορείς να βρεις πλέον το πρόγραμμα νόμιμα, έχει σταματήσει η πώλησή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Είναι πολύ απλό: σε Macintosh με επεξεργαστές PowerPC G3 - G4 - G5 δεν εγκαθίστανται εγγενώς Windows. Η μόνη λύση είναι η εγκατάσταση μιας παλαιότερης έκδοσης του προγράμματος Virtual PC - της έκδοσης 6. Σημειωτέον ότι η Connectix που είχε αναπτύξει το λογισμικό πλέον έχει αγοραστεί από την Microsoft, η οποία και σταμάτησε την παραγωγή του τον Αύγουστο 2006. Με το πρόγραμμα αυτό γινόταν προσομοίωση επεξεργαστή Pentium II οπότε η καλύτερη επιλογή για λειτουργικό θα ήταν τα Windows 98 ή τα Windows 2000. Δεν μπορείς να βρεις πλέον το πρόγραμμα νόμιμα, έχει σταματήσει η πώλησή του. Αχα! Ευχαριστω πολυ φιλε μου να σε καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Να'σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Να σε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Να προσθέσω πως κάποτε το είχα δοκιμάσει. Είχα βάλει Windows 2000 μέσω του Microsoft Virtual PC στο Mac Mini μου με επεξεργαστή PowerPC G4 1.42GHz και 1GB RAM. Δούλευε, αλλά δεν ήταν για πολλά-πολλά. Πχ, πασιέντζα ή minesweeper έπαιζες άνετα, και με λίγη υπομονή μπορούσες να δουλέψεις κι ένα (απλό) έγγραφο στο Office 2000 αλλά μέχρι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Να προσθέσω πως κάποτε το είχα δοκιμάσει. Είχα βάλει Windows 2000 μέσω του Microsoft Virtual PC στο Mac Mini μου με επεξεργαστή PowerPC G4 1.42GHz και 1GB RAM. Δούλευε, αλλά δεν ήταν για πολλά-πολλά. Πχ, πασιέντζα ή minesweeper έπαιζες άνετα, και με λίγη υπομονή μπορούσες να δουλέψεις κι ένα (απλό) έγγραφο στο Office 2000 αλλά μέχρι εκεί. Είχα κάνει ακριβώς το ίδιο, και επιβεβαιώνω απόλυτα αυτά που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 και εγώ τα ίδια στο ibook 1.33 1,25gb ram το είχα δοκιμάσει με xp. δεν παλεύετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.