dimpa16 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Βρε παιδια στην μητρικη που εχω στη υπογραφη μου,δεν μπορω να αλλαξω τον διαιρετη απο bios. GeorgeMan, επειδη νομιζω οτι στο παρελθον εχει περασει απο τα χερια σου η μητρικη,ισχυει οτι δεν εχει επιλογη αλλαγης διαιρετη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Απλά είναι low end και δεν εχει τέτοιο feature. Ούτε και θα αποκτήσει ποτέ η συγκεκριμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Tο `ξερα και το φοβομουν. Σκεψου, οτι εχω μνημες 667 και τρεχουν 444 λογο FSB 222 και διαιρετη 1:1. Aπλα ελεγα μηπως υπαρχει κατι στο bios που δεν εχω δει. Α! και να ανεβασω κι αλλο το FSB με κοβει παλι η μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Διαιρετη για τις μνήμες η για τη cpu θες? Σε μια παράμοια που εχει φίλος έχει να επιλέξεις ταχύτητα μνήμης 400-566. Για τσέκαρε μήπως εχει και το δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μιλαω για DRAM:FSB Ratio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.