gdp77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ναι. Σε όλη την Ελλάδα μόνο το Πλαίσιο έχει καλό after sales...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 δεν είπα ότι μόνο αυτό έχει καλό after sales αλλά σίγουρα είναι μέσα στο top3...
CyberDreamer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδιά δεν διαφωνώ ότι υπάρχει καρτέλ... και ναι... θα σας πώ σίγουρα ότι υπάρχει... με μεγάλη βεβαιότητα όπως και σε όλους τους κλάδους του εμπορίου! αλλά... δεν ξεκινάει από το ΠΛΑΙΣΙΟ παρόλου που είναι γίγαντας της Ελληνικής Πληροφορικής όπως και η QUEST... Ξεκινάει από τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρίες βλ. Kingston / Intel / AMD / Gigabyte / ASUS / etc. - τώρα για τις αλλαγές της ώρας εννοείται ότι ευθύνονται οι εγχώριες εταιρίες που βλέποντας να αλλάζουν τις τιμές οι κατασκευάστριες επωφελλούνται ανεβάζοντας άμεσα τις τιμές χωρίς να στοκάρουν νεα προϊοντα - αλλά υπάρχουν και ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν έχουν στοκ αλλάζουν τις τιμές σύμφωνα με τους προμηθευτές τους άμεσα (realtime) και αυτό άλλες φορές συμφέρει τον καταναλωτή και άλλες όχι. Το καλύτερο είναι μόλις βλέπουμε μια τιμή που να μας συμφέρει να δεσμέυουμε το προϊον πληρωνοντας το (με πιστωτική) άμεσα! έτσι δεσμεύουμε το κατάστημα να μας το πουλήσει στην τιμή που το είδαμε!
kingofgreece Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδιά δεν διαφωνώ ότι υπάρχει καρτέλ... και ναι... θα σας πώ σίγουρα ότι υπάρχει... με μεγάλη βεβαιότητα όπως και σε όλους τους κλάδους του εμπορίου! αλλά... δεν ξεκινάει από το ΠΛΑΙΣΙΟ παρόλου που είναι γίγαντας της Ελληνικής Πληροφορικής όπως και η QUEST... Ξεκινάει από τις ίδιες τις κατασκευάστριες εταιρίες βλ. Kingston / Intel / AMD / Gigabyte / ASUS / etc. - τώρα για τις αλλαγές της ώρας εννοείται ότι ευθύνονται οι εγχώριες εταιρίες που βλέποντας να αλλάζουν τις τιμές οι κατασκευάστριες επωφελλούνται ανεβάζοντας άμεσα τις τιμές χωρίς να στοκάρουν νεα προϊοντα - αλλά υπάρχουν και ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν έχουν στοκ αλλάζουν τις τιμές σύμφωνα με τους προμηθευτές τους άμεσα (realtime) και αυτό άλλες φορές συμφέρει τον καταναλωτή και άλλες όχι. Το καλύτερο είναι μόλις βλέπουμε μια τιμή που να μας συμφέρει να δεσμέυουμε το προϊον πληρωνοντας το (με πιστωτική) άμεσα! έτσι δεσμεύουμε το κατάστημα να μας το πουλήσει στην τιμή που το είδαμε! +1 δεν φταινε πάντα οι retailers (Multirama, Plaisio, E-shop etc) οι εισαγωγείς πολλές φορες επιβάλουν τισ τιμές! Έτσι είναι και κακός τα ρίχνουμε στους retailers. Αυτοί φταίνε για άλλα πράγματα...
Fileasf Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Το πλαίσιο μιά φορά σε turboX μηχάνημα φίλου, είχε πρόβλημα το πληκτρολόγιο μετα κάποιες μερες από την αγορά του, τους το πήγε και μπαμ μπαμ το αλλάξανε. Σε αυτό μπράβω τους, αν και κατά τα αλλα μου φαίνονται ακριβοι!
gdp77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 E αυτό πληρώνεις στο Πλαίσιο. Την άμεση αλλαγή ή πιστωτικό. Κάποτε με ενδιέφερε. Τώρα πλέον όχι. Έχω αρκετά pc + laptop για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, οπότε δε με νοιάζει αν το "μικρομάγαζο" κάνει 1-2 βδομάδες να μου αλλάξει κάτι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 είναι μέχρι να σου βγάλει τη πίστη κάποιο μαγαζί
GIANNIS400 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 gdp77;2618096]θα το ξαναπώ μπας και το καταλάβεις/ετε . Αν ο κόσμος που αγοράζει αποτελείται κατά 95% από ..........ες τότε καλά κάνουν! Όλοι από τους "φορείς" τα περιμένετε. Κανένας δεν κουνάει λίγο των κώλο του να ξεβολευτεί να αγοράσει από αλλού. Θέλετε τους φορείς. Τι να σου κάνουν οι φορείς όταν δεν υπάρχει καταναλωτική συνείδηση;Το skroutz, το ξέρετε; ....Skroutz them! Να skroytsaroyme,:lol:, καλόό.Τι να skroutsaroyme αφου στο 80% τον περιπτωσεων τα 2 αυτα μαγαζια εχουν τις κατωτερες τιμες.Λες οτι ακομη υπάρχουν κι αλλα μαγαζια, ναι αλλα οπως λεω ποιο πανω ειναι ακριβοτερα στο 80% των περιπτωσεων, υπαρχουν και μερικα σε καλητερες τιμες πχ pixmania kai steel.gr αλλα θα τα δωσεις στα μεταφορικα. gdp77:To καρτέλ, όλοι εμείς με τα χεράκια μας το φτιάξαμε. Καιρός να διορθώσουμε τη ζημιά. Μην ψωνίζετε από εκεί. Μην προτείνετε σε κόσμο να ψωνίσει από εκεί. Μη στέλνετε γνωστούς εκεί. Εσυ δε καταλαβες πιστευω και το λεω χωρις ειρωνία.Κάρτελ αποτελουν ολα τα μαγαζια, και οχι μονο τα δύο μεγάλα -- πλαισιο ε-σοπ.Εμεις οπου και να παμε χαμενοι ειμαστε απ την στιγμη που η πολιτικη των κατ/των που πουλουν pc part ειναι μια και την ακολουθουν ολοι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Τι να skroutsaroyme αφου στο 80% τον περιπτωσεων τα 2 αυτα μαγαζια εχουν τις κατωτερες τιμες.Λες οτι ακομη υπάρχουν κι αλλα μαγαζια, ναι αλλα οπως λεω ποιο πανω ειναι ακριβοτερα στο 80% των περιπτωσεων, υπαρχουν και μερικα σε καλητερες τιμες πχ pixmania kai steel.gr αλλα θα τα δωσεις στα μεταφορικα. Ποιος ηρθε?
gdp77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Λες οτι ακομη υπάρχουν κι αλλα μαγαζια, ναι αλλα οπως λεω ποιο πανω ειναι ακριβοτερα στο 80% των περιπτωσεων KAMIA MA KAMIA ΣΧΕΣΗ!!!! Μάλλον κοιτάς ΠΟΛΥ συγκεκριμένα πραγματάκια. 150 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ αγόρασα DSLR φωτογραφική ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ (πού;;; στον Κωτσόβολο - έλεος) από την τιμή του Πλαισίου...
dre@mc@tcher Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 150 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ αγόρασα DSLR φωτογραφική ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ (πού;;; στον Κωτσόβολο - έλεος) από την τιμή του Πλαισίου... Εγώ αυτό που κάνω συνέχεια είναι οταν βλέπω κάπου καλύτερη τιμή παω στο Πλαίσιο τους το λέω και μου το μειώνουν απευθείας στη ιδιά τιμή. Έτσι έχεις και το after sales service;).
Giama Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Εγώ αυτό που κάνω συνέχεια είναι οταν βλέπω κάπου καλύτερη τιμή παω στο Πλαίσιο τους το λέω και μου το μειώνουν απευθείας στη ιδιά τιμή. Έτσι έχεις και το after sales service;). Πολύ σωστός!
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ποιος ηρθε? δε μπορω ορισμενες φορες να συννενοηθω εδω. Αστω φιλε, κρατα την αποψη μεσα σου οπως θα την κρατησω και εγω.Με την απαντηση αυτη που εδωσες δεν καλυπτεις τιποτα, και να μου απαντησεις με αναμονη απαντησης μου, δε θα απαντησω αφου προηγηθηκε τετοια απαντηση.Ειπαμε ενημερονομαστε και μιλαμε με ευχαριστω τροπο εδω, δεν ειρωνευομαστε. KAMIA MA KAMIA ΣΧΕΣΗ!!!! Μάλλον κοιτάς ΠΟΛΥ συγκεκριμένα πραγματάκια. 150 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ αγόρασα DSLR φωτογραφική ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ (πού;;; στον Κωτσόβολο - έλεος) από την τιμή του Πλαισίου... Μιλας για φωτογραφικη μηχανη, το πλασιο και ε-σοπ κυριο αντικειμενο εχουν τα pc part kai τα αναλωσιμα γυρω απο αυτα, εγω παντος για φωτογραφικη δεν θα πηγενα στο πλαισιο ή στο ε-σοπ, στο κοτσοβολο εξπερτ ηλεκτρονικη αθηνων κλπ ναι θα πηγαινα.Οπως πάλι θα πηγαινα σε μαγαζι επωνυμο που πουλα καμερες φωτογραφικες και παρεμφερη, (εκαστος στο είδος του και ο λουμιδης στους καφεδες του).Στο κοτσοβολο της Λειβαδιας ειχα βρει και ειχα πάρει την φωτογραφικη pentax optio e10 πριν 3 χρονια 110 ευρο,τοτε αυτη είχε στο πλαισιο 200ευρο.Ακόμη την 42lg plasma δεν θυμαμε το μοντελο την ειχε το expert 999 eyro και το ε-σοπ 1199, αυτα πριν 2 χρονια περιπου, οποτε δεν εχω την απαιτηση απο ενα μαγαζι που αντιπρωσοπευει αλλο ειδος να μου πουλα σε ανταγωνιστικες τιμές με αλυσιδες που αντιπρωσοπευουν το ειδος αυτου που ψαχνω. Για επαληθευσε το 'καμια μα καμια σχεση που ειπες να βρεις το σωστο"
gdp77 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μιλας για φωτογραφικη μηχανη, το πλασιο και ε-σοπ κυριο αντικειμενο εχουν τα pc part kai τα αναλωσιμα γυρω απο αυτα, Διαφωνώ. Αν δεις τα site τους, εύκολα διαπιστώνεις ότι τα pc parts και τα αναλώσιμα δεν αποτελούν κύριο αντικείμενο των καταστημάτων αυτών. Στη συνείδηση του κόσμου, μπορεί... Στην πραγματικότητα όμως, θα έλεγα ότι το 1/3 των προϊόντων που πουλάει π.χ. το Πλαισιο, αφορούν στους Η/Υ αποκλειστικά. Για επαληθευσε το 'καμια μα καμια σχεση που ειπες να βρεις το σωστο" Προσωπικά το επαληθεύω καθημερινά με τις αγορές που κάνω (και είναι πολλές). Θες φωτογραφική; Θες 5.1 ηχεία logitech, που την ίδια μέρα στα mall τα είχα βρει 40 ευρώ πιο φτηνά στο Multirama; Θες pda; Θες πολυμηχάνημα canon , που βρήκα πιο φτηνό σε e-shop της σειράς (αγόρασα τελικά από Πλαίσιο γιατί είχα δωροκάρτες); Θες δίσκο IDE για laptop (που το πλαίσιο δε φέρνει κιόλας) ; Δέχομαι ότι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις το Πλαίσιο μπορεί να είναι πιο φτηνό. Αυτό όμως πόρρω απέχει από το 80% που αναφέρεις. Επαναλαμβάνω : Μάλλον δεν ψάχνεις πολύ καλά την αγορά.
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Διαφωνώ. Αν δεις τα site τους, εύκολα διαπιστώνεις ότι τα pc parts και τα αναλώσιμα δεν αποτελούν κύριο αντικείμενο των καταστημάτων αυτών. Στη συνείδηση του κόσμου, μπορεί... Στην πραγματικότητα όμως, θα έλεγα ότι το 1/3 των προϊόντων που πουλάει π.χ. το Πλαισιο, αφορούν στους Η/Υ αποκλειστικά. Προσωπικά το επαληθεύω καθημερινά με τις αγορές που κάνω (και είναι πολλές). Θες φωτογραφική; Θες 5.1 ηχεία logitech, που την ίδια μέρα στα mall τα είχα βρει 40 ευρώ πιο φτηνά στο Multirama; Θες pda; Θες πολυμηχάνημα canon , που βρήκα πιο φτηνό σε e-shop της σειράς (αγόρασα τελικά από Πλαίσιο γιατί είχα δωροκάρτες); Θες δίσκο IDE για laptop (που το πλαίσιο δε φέρνει κιόλας) ; Δέχομαι ότι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις το Πλαίσιο μπορεί να είναι πιο φτηνό. Αυτό όμως πόρρω απέχει από το 80% που αναφέρεις. Επαναλαμβάνω : Μάλλον δεν ψάχνεις πολύ καλά την αγορά. δε θα παρει τελος αυτη η κουβεντα, παρε παραδειγμα της 4850 saphire καρτες οπου μηνες τα 2 μεγαλομαγαζα τις ειχαν ποιο φτηνα απο ολους και τις πηρε η μιση ελλαδα αν οχι η μιση το 1/3, τις 4870 το ιδιο.αν και τωρα τελευταια τις ριξανε τα αλλα μαγαζια.Στους σκληρους δισκους 500αρηδες 1000αρηδες τα ιδια ισχυαν και ισχηουν για τα 2 μεγαλομαγαζα,περνουν οι ποιο πολυ απο εκει.Ρωτα λιγο για να σου φυγει η απορια ποσες τηλεορασης πουλα ο κοτσοβολος την εβδομαδα και ποσες το πλαισιο,μη τρελαθουμε κιολα, μη κανουμε το γαλο παπαγαλο.Και την αγορα επειδη δουλευω σε γραφειο και ειμαι και δημόσιος υπαλληλος εχω χρονο μπροστα σε pc δλδ,να ξερεις οτι την ψαχνω πολυ καλα.Κοιτα αυτα που πουλουνται σοριδων, πχ vga 4850-4870-nvidia 9600 κλπ, ακομα σκληρους 500 και 1000, ακομη τροφοδοτικα κουτια που τραβιουνται στην αγορα και θα δεις οτι απο καθε ειδος αυτα που τραβιουνται ποιο πολυ αυτα τα δυο μαγαζια πουλαν τα ποιο πολλα και ποιο συμφερτικα απο τους αλλους γιατι στα φερνουν και σπιτι τσαμπα (μεταφορικα εννοω-πλαισιο) ή εχουν ε-σοπ ποιντ στη πολη σου κλπ.και χαμηλοτερη τιμη 10 ευρο να βρεις κατι οταν 8ες 15 ευρο να σου το στειλου δεν σε συμφερει στο ε-σοπ και στο πλαισιο, εκει πηγενε το 80% που σου ειπα.Τεσπα δεν συμφωνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.