Bolek_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δοκίμασα Alcohol 120% και Daemon Tools αλλά και στα δύο μου βγάζει compatibility problem. Ψάχνωντας σε μερικά ξένα φόρουμ δεν βρήκα λύση. Είχε κανείς σας το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πως το λύσατε; Ευχαριστώ πολύ.
montexristos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Όντως υπάρχει το πρόβλημα που λες το είδα και εγώ με το daemon tools. Αν δεν χρειάζεσαι emulation για να ξεπεράσεις προστασίες(όπως πχ securom) δοκίμασε το PowerIso το οποίο είναι και δωρεάν. Το έχω χρησιμοποιήσει στα win 7 και δουλεύει μια χαρά. Αλλιώς μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο μέχρι κάποια καινούρια έκδοση των προγραμμάτων αυτών
Bolek_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Όντως υπάρχει το πρόβλημα που λες το είδα και εγώ με το daemon tools. Αν δεν χρειάζεσαι emulation για να ξεπεράσεις προστασίες(όπως πχ securom) δοκίμασε το PowerIso το οποίο είναι και δωρεάν. Το έχω χρησιμοποιήσει στα win 7 και δουλεύει μια χαρά. Αλλιώς μάλλον θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο μέχρι κάποια καινούρια έκδοση των προγραμμάτων αυτών Θα το κατεβάσω. Ελπίζω αυτό να δουλέψει και σε μένα.
PCharon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Λογικό είναι κάποια λογισμικά να έχουν πρόβλημα, διότι για να δημιουργήσουν τις εικονικές συσκευές εγκαθιστούν οδηγούς κι εκεί προφανώς υπάρχει ασυμβατότητα των τωρινών εκδόσεων με τα 7.
random Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 και το δωρεάν slysoft Virtual CloneDrive / Clone Drive δουλεύει http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html απλά θελει ενα reboot μετά την εγκατάσταση (ο installer δεν το ζητάει στο τέλος της εγκατάστασης, αλλα χρειάζεται).
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Και το δωρεάν MagicDisc (οι ίδιοι τύποι φτιάχνουν και το MagicISO) αναφέρει ρητά τα Windows 7...
Bolek_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κατέβασα τελικά το Magic ISO μια και ήταν free και δούλεψε χωρίς πρόβλημα.
theo_s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 image mounting tool for windows 7? εχει δοκιμασει κανεις καποιο που δοθλεθει?
tolis_01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δεν χρειάζεται νέο τόπικ για μικροερωτήματα. Νομίζω η τελευταία έκδοση του daemon tools lite δουλεύει στην RC 7100.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.