Προς το περιεχόμενο

Προσθέτοντας Μνήμη.....

Eki_65

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ήθελα μια βοήθεια, το σύστημα μου αποτελείται από τον επεξεργαστή Core2Quad q6600 και με μνήμη TeamXream ΚΙΤ 2GB ddr2 800 4-4-4-10, τρέχω τα Vista Home Premium.

Νομίζω ότι είμαι οριακά ΟΚ!

Εάν ήθελα να προσθέσω ένα ακόμη ΚΙΤ μνήμης ( 2GB ddr2 800 4-4-4-10 ), πως αυτό θα συνέβαινε?

Θα έβλεπα ουσιατικά κάποια διαφορά, εάν η διαδικασία είναι εύκολη ( δηλ. να ανοίξω το κουτί και στο χώρο που υπάρχει ελεύθερος για μνήμη βάλω το ΚΙΤ ), σκοπεύω να αυξήσω την μνήμη.

Το ΚΙΤ το βρίσκω στο Πλαίσο, στα 50 Ευρώ.

Η μητρική είναι η ABIT IP35pro.

Ευχαριστώ.:-)

Δημοσ.

Τhanks guys!!!

Μια ακόμη ερώτηση, ας υποθέσουμε ότι γίνεται αυτό ( βάζω 2 2Χ2G )

πως ακριβώς θα το κάνω μιας και οι γνώσεις περί hardware είναι σε εμβρυακή μορφή.

Να το πω διαφορετικά πετάω τις παλιές και στην θέση τους βάζω και καινούργιες κλείνω το κουτί, ναάβω το πι-σι και όλα ωραία και καλά και ξεμπέρδεψα ?

Δημοσ.
Τhanks guys!!!

πως ακριβώς θα το κάνω μιας και οι γνώσεις περί hardware είναι σε εμβρυακή μορφή.

Να το πω διαφορετικά πετάω τις παλιές και στην θέση τους βάζω και καινούργιες κλείνω το κουτί, ναάβω το πι-σι και όλα ωραία και καλά και ξεμπέρδεψα ?

ναι, ακριβώς έτσι.

Δημοσ.
Τhanks guys!!!

Aκριβος, ετσι οπως τα λες, με την διαφορα οτι θα εχεις βγαλει το καλωδιο τροφοδοσιας του υπολογιστη σου και με βγαλμενο καλωδιο τροφοδοσιας θα πατησεις το power button για 4-5 δευτερα, ωστε να αποφορτησεις τους πυκνωτες.

Αλλαζεις τις μνημες, βαζεις καλωδιο τροφοδοσιας και εισαι ετοιμος.

Να θυμασαι παντα να κανεις το κολπο με το καλωδιο τροφοδοσιας και το power button, σε οτιδηποτε επιχειρησεις στο pc σου

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...