fullon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 θελω να ξεκινησω να παιξω καποιο MMO/RPG .. δεν εχω ασχοληθει ποτε με παιχνιδια τετοιου στυλ, εκτος απο το EVE Online το οποιο ηταν αρκετα ενδιαφερον αλλα με κουρασε μετα απο 2 μηνες ( δεν ειχα και πολυ χρονο ) τωρα πιο MMO/RPG θα μου προτεινατε να ξεκιναγα? περιμενα το DARKFALL αλλα αποτι φαινεται δεν προχωραει το project. τι προτεινετε? θελω κατι που να μην χρειαζετε ωρες να λιωνω
LuxJaja Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Κοίτα το Warhammer Online είναι ωραίο λένε όλοι. Τίποτα φοβερό αλλά θα σε κρατήσει σε απασχόληση. Τώρα και στο Age of Conan έχει κόσμο πλέον και έχουν κάνει βελτιώσεις. Σε κανένα από τα δύο μη περιμένεις το βάθος του Eve όμως. Όσο για το Darkfall ακούω μόνο θετικά. Απλά περιμένουμε να ανοίξουν και δεύτερο server γιατί ο πρώτος είναι φρακαρισμένος.
SpY Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 περίμενε λιγο καιρό που θα βγει το Aion το περιμένουν πολλοι http://eu.aiononline.com/en/ έχει και videκια στο youtube απο ingame παιζετε εδω και 2 μήνες Beta στην κορεα και κινα
fullon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Κοίτα το Warhammer Online είναι ωραίο λένε όλοι. Τίποτα φοβερό αλλά θα σε κρατήσει σε απασχόληση. Τώρα και στο Age of Conan έχει κόσμο πλέον και έχουν κάνει βελτιώσεις. To warhammer online εχει PvP? θελω μαχες με ανθρωπους οχι με bots. Θελω να υπαρχει ανοιχτος κοσμος να εξερευνω και να φτιαχνω χαρακτηρα χαλαρα να μη χρειαζεται να τρωω 20 ωρες τη μερα για να ανεβω μερικα level περίμενε λιγο καιρό που θα βγει το Aion το περιμένουν πολλοι http://eu.aiononline.com/en/ έχει και videκια στο youtube απο ingame παιζετε εδω και 2 μήνες Beta στην κορεα και κινα Ωραιο φαινεται! Για το LOTR online τι γνωμη εχετε? pvp δεν εχει ε?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 To warhammer online εχει PvP? θελω μαχες με ανθρωπους οχι με bots. Θελω να υπαρχει ανοιχτος κοσμος να εξερευνω και να φτιαχνω χαρακτηρα χαλαρα να μη χρειαζεται να τρωω 20 ωρες τη μερα για να ανεβω μερικα level? Γενικά το όλο θέμα του Warhammer είναι το PvP.
fullon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ναι αυτο κοιταω τωρα στο σιτε τους! λειπει το boss σημερα και εχω ωρα για searching
michsof Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το καλυτερο PVE το εχει χωρις αμφιβολια το LOTRO . Και βεβαια εχει PVP αλλα σε μια συγκεκριμενη περιοχη. Το καλο είναι οτι μπορεις να παιξεις με οποια πλευρα θελεις !
Mourgolikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσεις ο ίδιος τα παιχνίδια. Αρχικά υπάρχει μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις: Σε ενδιαφέρουν τα επί πληρωμής παιχνίδια; Στα επί πληρωμής είναι δύσκολο να τα δοκιμάσεις καθώς δεν προσφέρουν όλα trials. Από τα πιο γνωστά: -Τα Warhammer, LOTRO, Lineage 2 και WoW έχουν trial στις ιστοσελίδα τους για 10-14 μέρες. -Το AoC έχει trial για 7 μέρες από κλειδιά που σου στέλνουν οι χρήστες του. Από δωρεάν υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα. Αλλά ποιοτικά υστερούν. Από τα καλύτερα δωρεάν είναι τα Perfect World, Shaiya και Runes Of Magic. Από τα επί πληρωμής (p2p) αυτά με εντονότερο το pvp είναι τα AoC και Warhammer με ακόλουθο το Lineage2. Μια καλή ισορροπία ανάμεσα σε pvp και pve έχει το WoW. Ενώ το Lotro θεωρείται κυρίως pve (το καλύτερο κιόλας), αν και έχει κάποια ελάχιστα στοιχεία pvp. To Darkfall (δεν έχει ακόμα trial) το αφήνω στην άκρη, γιατί είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αλλά από όσα ξέρω είναι ένα hardcore pvp παιχνίδι. Είναι ιδιαίτερο και αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να το εκφράσεις με ασφάλεια. Επειδή ο καθένας μας έχει διαφορετικά γούστα καλύτερα να δοκιμάσεις. Γιατί κι εγώ δοκίμασα αυτά για τα οποία μιλάνε με θαυμασμό οι περισσότεροι, αλλά κατέληξα σε αυτά που τα έκραζαν.
the_valliant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Guild Wars and the brains on the rails! Αυτό έχω μόνο να πω.
Mourgolikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Guild Wars and the brains on the rails!Αυτό έχω μόνο να πω. Σε λίγο έρχεται το Guild Wars 2 wiki.guildwars.com/wiki/Guild_Wars_2 Για αυτό και δεν το ανέφερα
Sorath Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ποοοο... τώρα το είδα το Aion. Απίστευτο φαίνεται!!
fullon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις! δλδ με λιγα λογια.. για PvE μου προτεινετε το LOTRonline για PvP μου προτεινετε το Warhammer online στο site του Warhammer online εχει 10 day free trial , πρεπει να αγορασω το παιχνιδι κανονικα για να παιξω το trial ή κατεβαζω απο καπου καποιον client? Ποοοο... τώρα το είδα το Aion. Απίστευτο φαίνεται!! ναι φαινεται ωραιο αλλα δε θελω να περιμενω, θελω να ασχοληθω με κατι σχετικα..τωρα!
Mourgolikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ...................στο site του Warhammer online εχει 10 day free trial , πρεπει να αγορασω το παιχνιδι κανονικα για να παιξω το trial ή κατεβαζω απο καπου καποιον client? .............. Απλώς κάνεις πατάς στο trial κάνεις έναν νέο λογαριασμό και αρχίζεις το κατέβασμα του client! (Θα σου δόσει link για τον downloader αφού κάνεις register) Δεν πληρώνεις τίποτα! (όπως σε όλα τα άλλα trials)
fullon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 οκ θα το τσεκαρω οταν γυρισω σπιτι... κατι φιλαρακια ασχολουνται με LOTRonline αλλα αν δεν υπαρχει PvP το θεωρω βαρετο.. μπορει να εχω και αδικο μιας και δεν εχω παιξει κατι παρομοιο αλλα το συσχετιζω με το eve online που δεν θα γουσταρα να επαιζα εναντιων bot! edit : Στο 10 day free trial page .. να επιλεξω το EUROPEAN TRIAL link ε?
Mourgolikos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ναι Εκτός κι αν θες να παίζεις με 500ms ping στην america (Δοκίμασε και το MU Online για pvp :lol::mrgreen:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.