cyber_katsarida Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 σκέφτομαι να πάρω αυτό το πακέτο με το ασύρματο ρουτερ. ξέρει κανείς πιο ρουτερ δίνει και γενικά άν είναι καλό. μια άλλη σκέψη είναι το αντίστοιχο πακέτο της forthnet(FORTHNET ADSL IN-A-BOX PLUS) με το Linksys. ποια η γνώμη σας; απλά θέλω ένα ασύρματο ρουτερ χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις κάνω εδώ το ποστ γιατί αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι οι απόψεις για το ρουτερ (πακέτο) της vivodi
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 η vivodi δεν ξερω τι δινει.σαν ονομα προτιμω forthnet.και δεν δινει Linksdys αλλα δινει speedtouch 585 που το θεωρω κορυφη.η οτενετ θα βαζα η forthnet παντως.
cyber_katsarida Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αν και βγαίνουμε απο το θέμα. να πω ότι έχω ήδη vivodi και ασχέτως με ότι λένε οι περισότεροι είμαι πολύ ικανοποιημένος. όσο για την forthnet στο πακέτο γράφει Linksys (σε site το είδα)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Vivodi DSL Cube δις here! Τη πρωτη φορα ειχε ενα Microcom AD2636, αλλα το Wireless ειχε μεσα ενα Speedtouch 585v6. (το 2006 ολ αυτα ε ) Απο τοτε που εκανα συνδεση εχω το 780WL βεβαια, αλλα το 585 δε το δινω για κανεναν λογο.
firewalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 η vivodi δεν ξερω τι δινει.σαν ονομα προτιμω forthnet.και δεν δινει Linksdys αλλα δινει speedtouch 585 που το θεωρω κορυφη.η οτενετ θα βαζα η forthnet παντως. Στην αδερφή μου δώσανε το Linksys. Έλεγα και εγώ ότι θα της δώσουν το Speedtouch να το κάνω τράμπα με το Philips μου αλλά δεν...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αν και βγαίνουμε απο το θέμα.να πω ότι έχω ήδη vivodi και ασχέτως με ότι λένε οι περισότεροι είμαι πολύ ικανοποιημένος. όσο για την forthnet στο πακέτο γράφει Linksys (σε site το είδα) sto iun a box ισως εχει Linksys .αμα γινει αιτηση εχει speedtouch σιγουρακαι εγω ειχα καποτε vivodi και δεν ιχα παραπονο αλλα σε γραμμη 256/128.ενταξει σε καθε ετερεια υπαρχουν χαρουμενοι και μη χαρουμενοι πελατες.δεν γινετε να μην παιζει κανεις.απλα λεμε τι εχουν οι περισσοτεροι. Vivodi DSL Cube δις here! Τη πρωτη φορα ειχε ενα Microcom AD2636, αλλα το Wireless ειχε μεσα ενα Speedtouch 585v6. (το 2006 ολ αυτα ε ) Απο τοτε που εκανα συνδεση εχω το 780WL βεβαια, αλλα το 585 δε το δινω για κανεναν λογο. και το 780 πολυ μια χαρα ειναι.αυτο ειχα τωρα εχω το 787 με voip.πολυ ωραιο και αυτο.πανω κατω ολα τα speedtouch τα ιδια ειναι.το 585 το v6 ειναι ιδιο με το 780 ενω το 585 v7 ιδιο με το 787 Στην αδερφή μου δώσανε το Linksys. Έλεγα και εγώ ότι θα της δώσουν το Speedtouch να το κάνω τράμπα με το Philips μου αλλά δεν... αν κανεις αιτηση περνεις speedtouch τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.