kwstaz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Λοιπόν παιδιά, να 'μαι πάλι! 1ον το ενα κομπιούτερ ανοίγει για κάποια λεπτά και μετά δείχνει μαύρο ενώ ακούγεται σα να λειτουργεί 2ον το άλλο κομπιούτερ δε καταδέχεται να παίξει ταινίες! (ενώ στο λάπ τοπ τις βλέπω κανονικά) έχω περάσει όλα τα codecs που βρήκα αλλά τζίφος... 3ον στο λαπ τοπ εξαφανίστηκε το cd/dvd palyer!!! λειτουργεί, δηλαδή ανοιγοκλείνει και δέχεται cd/dvd αλλά δε τα ανοίγει... δε υπάρχει πουθενά, ανοίγω το my computer και δε δείχνει πουθενά οτι έχω player... ξέρω οτι θα απαντήσετε και ελπίζω να βοηθήσετε να λυθούν τα προβλήματά μου ευχαριστώ εκ των προτέρων
soulnick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ξεκινα να αναφερεις τη συνθεση του pc σου και καλα ξεμπερδεματα...
psalias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πρόβλημα #1 Λοιπόν πρέπει να ψάξεις να βρείς τι φταίει, το επονομαζόμενο debugging. 2 πράγματα στον υπολογιστή σου έχουν να κάνουν με το θέμα εικόνα. Το πρώτο η οθόνη το δεύτερο η κάρτα γραφικών...άρχισε να τα τσεκάρεις ένα ένα. Πάντως προσωπική εμπειρία είχα με μια προβληματική οθόνη που είχε πρόβλημα στο panel επειδή ζεσταινόταν. Πρόβλημα #2 Ότι έχει να κάνει με βίντεο για μένα είναι μονόδρομος και ακούει στο όνομα VLC . Ξεχνάς την λέξη codecs μια για πάντα. Ο σοφός λαός μας λέει ότι αν ένα βίντεο δεν παίζει με vlc δεν είναι βίντεο. Πρόβλημα #3 Τσέκαρε πρώτα απ όλα να δεις αν το βλέπεις στο device manager.
kwstaz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 φίλε psalias: στο 1ο) η οθόνη είναι μια χαρά τη βάζω στο άλλο pc και ειναι οκ στο 2ο) με vlc θα "κολλάνε" οι υπότιτλοι οσο ευκολα έκανα με το bs και με το wmp? στο 3ο) στο device manager μου το δείχνει. και γράφει οτι λειτουργεί κανονικά... και update να κανω δε λύνεται το πρόβλημα... ακόμα και απεγκατάσταση το έκανα και μετά απο επανεκκίνηση το ξαναβάζει αυτόματα χωρίς να το λειτουργεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.