Προς το περιεχόμενο

Αναβαυμιση σε socket 1366...

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα προβληματα σε καποιες X58 εχουν ξεπεραστει?

οχι απολυτα.τα μπιος πεφτουν βροχη στα οφισιαλ φορουμ ακομα και καθημερινα:lol:

Δημοσ.

notios τωρα που το προσεξα μου εχεις πρωτινει τις ιδιες μνημες με αυτες που εχω βαλει και εγω στην συνθεση που ευτιαξα...μηπος ηθελες να βαλεις τις 1866

Δημοσ.
notios τωρα που το προσεξα μου εχεις πρωτινει τις ιδιες μνημες με αυτες που εχω βαλει και εγω στην συνθεση που ευτιαξα...μηπος ηθελες να βαλεις τις 1866

οχι ,πανε ακριβα οι 1866.παρε αυτες .τις εχω δοκιμασει και πανε πολυ καλα σε ι7.εχουν και XMP.:-)

Δημοσ.
οχι ,πανε ακριβα οι 1866.παρε αυτες .τις εχω δοκιμασει και πανε πολυ καλα σε ι7.εχουν και XMP.:-)

ωραια ευχαριστω πολυ...για αυτες πηγαινα και εγω πιο πολυ!καταληξαμε για τις μνημες,η μητρικη πως σου φαινεται..?αξιζει τα λεφτα της?

Δημοσ.
ωραια εχαριστω πολυ...για αυτες πηγαινα και εγω ποιο πολυ!καταληξαμε για τις μνημες,η μητρικη πως σου φαινεται..?αξιζει τα λεφτα της?

καλη ειναι ,αν και προσωπικα πηγα σε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526787 για αλλαγη,μετα απο 9+ χρονια με asus.δεν με εχει απογοητευσει μεχρι στιγμης.

Δημοσ.
καλη ειναι ,αν και προσωπικα πηγα σε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526787 για αλλαγη,μετα απο 9+ χρονια με asus.δεν με εχει απογοητευσει μεχρι στιγμης.

πολυ καλη και αυτη την εχω δει,απλα εχω καλη εμπειρια με τις asus...τρεις φορες συνεχομενα εχω παρει και εχω μινει πολυ ευχαριστημενος,χωρις κανενα προβλημα ποτε!σε ευχαριστω για το χρονο σου.

Δημοσ.

Δες και την δικιά μου σύνθεση..Βρίσκεται και στην υπογραφή μου...

CPU-Intel Core i7 920

Η μητρική μου δεν υπάρχει πια για αγορά οποτέ προτεινώ Gigabyte κάτω απο 250€..

Ούτε οι μνήμες μου υπάρχουν πια άλλα προτείνω αυτές που είναι ολοίδοιες...

Σκληρός λογικά καπού στα 60-70€ (500-640GB)

Το τροφοδοτικό που έχω ειναι αυτό και υπάρχει στο πλαίσιο...

Όλα μαζί γύρω στα 850€...

Παρατήρηση:

Πριν 2 μήνες τα πράματα αυτά ήταν πιο φθηνά μόνο οι μνήμες έχουν πέσει...Τα υπόλοιπα έχουν ακριβήνει...Τι γίνεται ρε παιδιά...

Δημοσ.
πολυ καλη και αυτη την εχω δει,απλα εχω καλη εμπειρια με τις asus...τρεις φορες συνεχομενα εχω παρει και εχω μινει πολυ ευχαριστημενος,χωρις κανενα προβλημα ποτε!σε ευχαριστω για το χρονο σου.

μην εχεις τετοια κολληματα η gigabyte εχει βγαλει πολυ καλες μητρικες για socket 1366 και οσοι τις εχουν παρει εχουν μεινει υπερευχαριστημενοι.

Ούτε οι μνήμες μου υπάρχουν πια άλλα προτείνω αυτές που είναι ολοίδοιες...

το τροφοδοτικό που έχω ειναι αυτό και υπάρχει στο πλαίσιο...

+100 στις Corsair μνημες που προτειναν τα αλλα παιδια.εχει περιθωριο χρηματων αρα μπορει να παει ανετα σε αυτες.

τροφοδοτικο εγω προτιμω αυτο λογω του οτι ειναι δοκιμασμενο και εχει και περισσοτερα Watt για μελλοντικη αλλαγη καρτας.

Δημοσ.

παιδες σε ιδιο πανω κατω συστηματακι με xp λειτουργικο πας σε 3 x 1gb μνημες σωστα?

Δημοσ.
παιδες σε ιδιο πανω κατω συστηματακι με xp λειτουργικο πας σε 3 x 1gb μνημες σωστα?

και σε βιστα πας.που ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

τα 3 gb ειναι αρκετα και σε vista και σε xp να πας.που ακουσες οτι δεν φτανουν 3 gb να πας σε xp???

Δημοσ.

ρωταω τη χωρητικοτητα που προτεινετε για xp δεν ειπα οτι δεν φτανουν. καποιος μου ειπε οτι τα xp δεν βλεπουν παραπανω απο 4gb αρα να μην παω σε 3χ2gb μνημες...

Δημοσ.
ρωταω τη χωρητικοτητα που προτεινετε για xp δεν ειπα οτι δεν φτανουν. καποιος μου ειπε οτι τα xp δεν βλεπουν παραπανω απο 4gb αρα να μην παω σε 3χ2gb μνημες...

τα xp τα χ32 τρεχουν και σε 256mb μνημες στον παλιο P4 που εχω.ναι ισχυει αυτο που λες οτι τα χ32 xp δεν βλεπουν πανω απο 3.25.αλλα γιατι δεν πας σε vista ultimate x64??δεν θα εχεις προβλημα και σε λιγο θα βγει και η ολοκληρωμενη εκδοση του PS2 και θα διορθωθουν καποια πραγματα.

Δημοσ.
μην εχεις τετοια κολληματα η gigabyte εχει βγαλει πολυ καλες μητρικες για socket 1366 και οσοι τις εχουν παρει εχουν μεινει υπερευχαριστημενοι.

+100 στις Corsair μνημες που προτειναν τα αλλα παιδια.εχει περιθωριο χρηματων αρα μπορει να παει ανετα σε αυτες.

τροφοδοτικο εγω προτιμω αυτο λογω του οτι ειναι δοκιμασμενο και εχει και περισσοτερα Watt για μελλοντικη αλλαγη καρτας.

demon θα κοιταξω και για gigabyte δεν εχω καταληξει ακομα...!για το τροφοδοτικο και εγω προτιμω αυτο που προτινες γιατι και τωρα την ιδια μαρκα εχω...αλλα θελω να τα παρω ολα απο πλαισιο για ξεμπερδευω γρηγορα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...