StavrosD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω restore σε ένα Asus 1000h. Έχω USB DVD, οπότε πήγα να κάνω restore όπως λέει στο εγχειρίδιο χρήσης. Κάνω restart, πατάω ESC, επιλέγω να φορτώσει από το DVD, φορτώνει το Ghost, και με το που πάει να αντιγράψει αρχεία μου λέει ότι το image είναι corrupt. Το έλεγξα και με το ghost 11.5 και μου λέει ότι όντως έχει πρόβλημα το image. Αν το μαμίσιο image έχει πρόβλημα, πως θα κάνω επαναφορά; Το αρχείο που έχει το image (.GHO) αντιγράφεται κανονικά στον υπολογιστή, οπότε δεν έχει πρόβλημα το δισκάκι.
Eliaskat Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 φιλε μου ειναι απλο εχει χτυπησει ο σκληρος οποτε....
StavrosD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το image είναι από το αυθεντικό δισκάκι που δίνει η asus. Το utility της Seagate λέει ότι ο δίσκος είναι OK, το ίδιο και ένα άλλο SMART utility που δοκίμασα. Στο DVD με τους drivers, στον κατάλογο restore έχει ένα image του δίσκου σε αργχείο .GHO. Έτρεξα το ghost με το χέρι για επαλήθευση και μου λέει ότι είναι corrupt.
StavrosD Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Επέστρεψε από την ASUS, σε 2 μέρες πήγαινε-έλα. Αλλάξαν δίσκο + μητρική, όλα ΟΚ τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.