Προς το περιεχόμενο

ISDN + 56 k

iparou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,<p>1) διάβαζα πριν από λίγο καιρό κάποιον τρόπο με τον οποίον μπορούσε κανείς να συνδέεται στι Internet με υψηλότερες ταχύτητες συνδυάζοντας την ISDN και την 56Κ σύνδεσή του. Κάποιο προγραμματάκι αναλάμβανε να συνδέσει τα δύο modems και έτσι πραγματοποιούταν σύνδεση με μεγαλύτερη ταχύτητα (βεβαίως και τα δύο κανάλια του ISDN ήταν κατειλημμένα κατά τη σύνδεση αύτή). Μήπως ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το πώς γίνεται αυτό καθώς και ποιο είναι αυτό το προγραμματάκι ?<p>2) Έχω δύο συνδέσεις ISDN 64Κ και θέλω να τις συνδυάσω για να συνδέομαι ταυτόχρονα και με τις δύο μαζί, για να πετυχαίω μεγαλύτερη ταχύτητα. Το πρόβλημα είναι το εξής : Αφού συνδεθώ στο Internet με την πρώτη, προσπαθώ να συνδεθώ και με τη δεύτερη αλλά παίρνω το μήνυμα : "The modem is already in use by another conection". Πώς μπορώ λοιπόν να συνδυάσω και τις δύο συνδέσεις, ώστε η μία να χρησιμοποιεί το ένα κανάλι και η άλλη το δεύτερο για να συνδέομαι ταυτόχρονα και με τις δύο στο Internet και να κατεβάζω πιο γρήγορα?<p>Ευχαριστώ πολυ.<p>[ 22-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: iparou ]</p>

• Super Moderators
Δημοσ.

http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=14&t=000576

smile.gif" border="0 <p>Μάλλον θα βρεις απάντηση, τουλάχιστον για την πρώτη σου ερώτηση.<p>Για την δεύτερη, αν και υπάρχει απάντηση στο παραπάνω topic, είναι κάπως κρυμμένη. Γι' αυτό θα το γράψω λίγο αναλυτικά:<p>Όταν έχεις πληρώσει για σύνδεση ISDN128, έχεις ουσιαστικά δύο 64άρες αλλά οι servers του ISP σου σε αφήνουν να μπεις δύο φορές με το ίδιο username / password, αφού έχουν πάρει εντολή από τον ISP να σε αφήνουν να κάνεις login δύο φορές. <p>Για να συνδεθείς δύο φορές, το netMod σου ή το ISDN TA σου (δεν ξέρω τι έχεις) 'σηκώνει' και τα δύο κανάλια του ISDN. (To ISDN έχει δύο κανάλια επικοινωνίας). Για να μπεις και με τα δύο κανάλια από το netMod, πρέπει να βάλεις σχετική ρύθμιση ΑΤ (που δεν ξέρω, δεν χρησιμοποιώ netMod) στις ιδιότητες (properties) της σύνδεσής σου.<p>Αν λοιπόν έχεις δύο ξεχωριστές ISDN, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο (τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω). Εκτός κι αν έχεις δύο ISDN TAs... Και πάλι, πώς θα συνδυάσεις και τις δύο είναι ένα θέμα. Ένα μεγάλο θέμα!<p>Kάποια μέλη μιλήσανε για ένα πρόγραμμα το MidPoint, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει τελικά. Αμφιβάλλω πάντως.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Αυτό λέω και στο άλλο topic στο οποίο σε παρέπεμψα παραπάνω. Οπότε δεν μπορώ να σου δώσω και απάντηση... frown.gif" border="0 <p>Μπορείς να ρωτήσεις (και μέσω ΡΜ) τα άλλα μέλη του forum που λένε ότι γίνεται - βρες τους από το άλλο topic.<p>Το MidPoint δεν το ξέρω καθόλου, δεν το έχω κατεβάσει και δεν το χρησιμοποιώ. Sorry αλλά ρωτάς μάλλον λάθος άνθρωπο... frown.gif" border="0

Δημοσ.

Φίλε Mythos,<p>πώς κατάφερες να κάνεις setup το midpoint ? Εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα που περιγράφω παραπάνω.<p>Μπορείς να βοηθήσεις ?

Δημοσ.

Apla to setuapara kanonika kai evala tis 2 syndeseis mou (mia free otenet 56ara (me 56ari modem) pou olws periergos bainei sta 64 otan th vazw apo netmod kai mia ISDN sta 64).<p>[ 23-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: MY80$ ]</p>

Δημοσ.

Φίλε, απάντηση δεν βρήκα στο παραπάνω site και το midpoint το έχω κατεβάσει αλλά δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Αν κάποιος το έχει καταφέρει, ας κάνει ένα post εδώ.<p>Συγκεκριμένα, ενώ συνδέομαι τόσο με την PSTN όσο και με την ISDN 64K στο Internet, το Midpoint δεν παρουσιάζει activity σε καμιά από τις δύο.<p>Please help.

Δημοσ.

Κι εγώ παιδιά το είχα δοκιμάσει το πρόγραμμα Midpoint , το σέταρα κανονικά αλλά μόλις πήγαινε να συνδεθεί με την δεύτερη σύνδεση έκανε reboot to PC!!

Τώρα στα 98 θα το δοκιμάσω ξανά και θα ποστάρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...