Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 κοινωνικους :lol: ελα μωρε σε καλο να μας βγει
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 ελα μωρε σε καλο να μας βγει Έτσι είναι αυτά Δε το είπα για κακό...Και εσύ αύριο θα με διορθώσεις,και ευχαριστώ όσους με διορθώνουν...Π.χ. αν δε κάνω λάθος ο Georgeman μου το είχε πει ότι βλέπει ότι γράφω το γίνεται με -ε(γίνετε)και από τότε το διόρθωσα Αυτά,και συγγνώμη για τα πολλά "εκτός θέματος" μηνύματά μου.
Praetorianos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Γιατί τόσο μεγάλη κριτική για αυτή την τεχνολογία? Θυμάμαι και σε άλλη είδηση που έδειχνε αλληλεπίδραση με υπολογιστή χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα πάλι κάποιοι έλεγαν μπούρδες και μην ξεγελιέστε κτλ. Δηλαδή από το ποντίκι και το χαρτί της εφημερίδας περιμένετε να περάσουμε απευθείας στο Minority Report και στην νανοτεχνολογία, δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια, δεν πάει λάου λάου? Προσωπικά το να βρεθεί συσκευή να προβάλλει βίντεο και κριτικές για ένα αντικείμενο απευθείας και online το βρίσκω πολύ χρήσιμο. Ειδικά όταν αγοράζεις βιβλία που δεν έχεις ξανακούσει και δεν μπορείς να τα κρίνεις από το εξώφυλλο. Όχι ούτε αν διαβάσεις 5 λεπτά μπορείς να καταλάβεις αν σου κάνει, εκτός αν αγοράζεις μυθιστόρημα ή Άρλεκιν. Και γι' αυτούς που λένε ότι χρησιμοποιεί μαρκετίστικα κόλπα για να εντυπωσιάσει να θυμίσω ότι σε μια έκθεση τόσο σημαντική όσο αυτή, εκτός από γαμάτη εφεύρεση πρέπει να έχεις και μια καλή παρουσίαση για να ξεχωρίσεις. Συν ότι για να τραβήξεις κάποιον να ρίξει χρήματα σε αυτό που κάνεις δεν μπορείς να βγεις, να του δείξεις 5 λεπτά ένα κρεμαστάρι και να περιμένεις να σε πληρώσει. Eίναι αυτό που αποκαλούμε marketing. Οσονούπω.
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Έτσι είναι αυτά Δε το είπα για κακό...Και εσύ αύριο θα με διορθώσεις,και ευχαριστώ όσους με διορθώνουν...Π.χ. αν δε κάνω λάθος ο Georgeman μου το είχε πει ότι βλέπει ότι γράφω το γίνεται με -ε(γίνετε)και από τότε το διόρθωσα Αυτά,και συγγνώμη για τα πολλά "εκτός θέματος" μηνύματά μου. Πάλι κανεις σπαμ Γιώργο??? Το ειδατε εβγαλε και νεο firmware ο τυπος λεει!! Κοιταξτε τωρα καποια νεα χαρακτιριστικα τωρα ναι οντως τα σπαει Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2009 από Street-Fighter Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εε..... συγνωμη που διακοπτω αλλα το World Builder ειναι μικρου μηκους ταινια.
Street-Fighter Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εε..... συγνωμη που διακοπτω αλλα το World Builder ειναι μικρου μηκους ταινια. Σοβαρα??? :lol: καλα κανεις απο τους 2 δεν επιασε το χουμορ μου :cry:
stathi02 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Σιγά την ανακάλυψη, την μεγαλύτερη ανακάλυψη την έχουν κάνει οι Έλληνες Φοιτητές και είναι ο Φραπές, μην ψαρώνεται με τα Αμερηκανάκια
Land_Of_Banania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω την απορία πόσο μπορεί να ζεματάει αυτό το πράγμα που το φοράει και πάνω της αυτή που κάνει την παρουσίαση? Και όχι όταν είναι κλειστό βέβαια όπως το δικό της, αλλά όταν δουλεύει ο projector..
Street-Fighter Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω την απορία πόσο μπορεί να ζεματάει αυτό το πράγμα που το φοράει και πάνω της αυτή που κάνει την παρουσίαση? Και όχι όταν είναι κλειστό βέβαια όπως το δικό της, αλλά όταν δουλεύει ο projector.. Απο οτι διαβασα θα φοραει και μια εσωτερικη αντιθερμικη στολη μεσα :p:p
Zer0 Her0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Ωραία αλλά υπερεκτιμημένη λίγο εφεύρεση. Οχι κάτι τόσο ριζοσπαστικό που να πλησιάζει έστω και λίγο 6η αίσθηση. Λένε πως δεν μετράει τί λες αλλά πώς το λες (εδώ λες = παρουσιάζεις). Δεν μου άρεσαν, βασικά με τρόμαξαν, 2 πράματα σε αυτήν την παρουσίαση: 1. Όταν είδε τον συμφοιτητή του και εμφάνιζε πάνω του διάφορα key words. Δηλάδη θα βάζουμε ταμπέλες στους άλλους και θα τους κρίνουμε από το online profile τους και όχι από τον χαακτήρα τους. 2. Δέν είμαι σίγουρος γι'αυτό αλλά στο τέλος άκουσα την μαγική λέξη implant. 'ΩΠΑ, ώπα . Αυτή τη στιγμή η αστυνομία τσεκάρει τα profiles στο facebook για να προλαμβάνει ή να πιάνει υπόπτους. Άμα μας τσιπάρουν κιόλας τί θα γίνει στο free will Η επιστήμη είναι δίκοπο μαχαίρι και το ξέρουμε όλοι. Μας έχουν δημιουργήσει ανάγκες τα τελευταία χρόνια που ποτέ δεν θα είχαμε φανταστεί. Πάντως το παιδί μου θα ήθελα να είχε την κριτηκή σκέψη για να διαλέξει ένα βιβλίο και θα προτιμούσα να ζωγράφιζε αναλογικά όπως θα προτιμούσα να γνώριζε τον άλλον από συζητήσεις και όχι από την σελίδα του . Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2009 από dimitris2006
dop Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Η τεχνολογία η συγκεκριμένη είναι ένα mesh πολλών τεχνολογιών που υπάρχουν ήδη. Αν και σαν ιδέα είναι ενδιαφέρουσα, δε μου φαίνεται ιδιαίτερα πρακτική - πρέπει να κουβαλάς μαζί σου ένα ογκώδες αντικείμενο που χρειάζεται πάντα κάποια επιφάνεια να προβάλλει περιεχόμενο. Δε θα σταθώ στα επιμέρους, καθώς είναι τεχνικές λεπτομέρειες που δοθέντος αρκετού χρόνου και χρημάτων λύνονται. Θα σταθώ στη χρησιμότητα και στην παρουσίαση του αντικειμένου όμως. Προσπαθεί να δημιουργήσει πολύ hype απλά και μόνον για να το πάρουν στα σοβαρά - δεν πιστεύω ότι real-time κάνει αυτά που δείχνουν. Αν τα έκανε, τότε θα το έδειχνε live Ακόμα και ο τίτλος είναι εκεί απλά για να κινήσει προσοχή - στις ΗΠΑ πρέπει να ξέρεις πως να πουλάς κάτι, ακόμα και αν υπάρχει ήδη ή έχει αποτύχει παλαιότερα. Σημ: συνήθως οι φοιτητές κάνουν την δουλειά με καθοδήγηση από κάποιον/κάποιους καθηγητές. Δεν είναι θέμα ευφυίας, απλά σκληρής και μεθοδικής δουλειάς. Γίνονται θαύματα έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα