frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πάντως όχι από τα "αστεράκια" που θα μου έβγαζε το amazon, μπορώ να ρίξω ένα ξεφύλλισμα και να δω αν μου κάνει, για τ'όνομα... Εντάξει, αλλά δεν έχεις ψάξει ποτέ ένα βιβλίο στο internet? Αυτό λέω. Και το βιβλίο ήταν ένα παράδειγμα, τη θέση του μπορεί να πάρει ένα dvd που θα προβάλλεις τρέιλερ ή ένα cd.
nickolas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 To σκέλος της παρουσίασης πληροφοριών είναι πολύ ενδιαφέρον! Αλλά όλα τα άλλα gestures στυλ minority report δε με εντυπωσιάζουν και πολύ πέραν του ότι μπορούν να φανούν χρήσιμα σε μια εκδρομή ή οπουδήποτε κάποιος δεν έχει πρόσβαση σε mouse (που κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα αποδειχθεί το μακροβιότερο στοιχείο στην ιστορία των υπολογιστών).
Radiatedsoul Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 O projector κεντράρει στο marker (δάχτυλο). Γιατί να αλλάξει θέση στην παλάμη του? Οχι δεν το κανει ετσι Αυτο που κανει ειναι να εστιαζει τον προτζεκτορα απο πριν σε μια συγκεκριμενη αποσταση , μακρητερα ή κοντητερα απο αυτο το σημειο η εικονα θα παρουσιαστει θολη. Ενας απλος προτζεκτορας ειναι "λαιμου". Η καμερα διαβαζει 4 χρωματα των δαχτυλων του, και σε μια συγκεκριμενη αποσταση παλι, οχι οπουδηποτε βαλεις εσυ τα δαχτυλα σου. Και δεν ακολουθει τα δαχτυλα σου η καμερα, αν τα κουνησεις πανω απο το κεφαλι σου δε θα τα διαβασει καν. Στο σημειο με το κινητο τηλεφωνο με την παλαμη, αν κουνησει το χερι του θα χαθει και το τηλεφωνο, ο προτζεκτορας δεν μετακινει την εικονα αναλογα με το χερι του. ΑΝ ειχε φτιαξει προτζεκτορα ο οποιος να ακολουθει να εστιαζει και να προβαλει σε ενα κινουμενο σημειο, τοτε να εισαι σιγουρος οτι ολοκληρη η παρουσιαση θα γινοταν μονο για τον προτζεκτορα, και οχι για το υπολοιπο συνολακι. Αυτο που κανει ειναι συγχρονοι τσαρλατανισμοι, τιποτα καινουργιο.
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδιά...Προσέξατε κάτι;Το πράγμα αυτό το εφεύρε φοιτητής!
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδιά...Προσέξατε κάτι;Το πράγμα αυτό το εφεύρε φοιτητής! Bravo ενα χειρκροτιμα στο παλικαρι που θα χεστι στο δολλαριο :lol:
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Bravo ενα χειρκροτιμα στο παλικαρι που θα χεστι στο δολλαριο :lol: Ναι κορόιδευε εσύ... Και ο mr.Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήξερε ότι όταν έφτιαχνε το facebook θα γίνονταν πλούσιος; ...(Ένα παράδειγμα σου δίνω απλά...)
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ναι κορόιδευε εσύ...Και ο mr.Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήξερε ότι όταν έφτιαχνε το facebook θα γίνονταν πλούσιος; ...(Ένα παράδειγμα σου δίνω απλά...) Καθολου αλλα δεν λες και κατι ωστε να με πεισεις για το αντιθετο Γιώργο
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καθολου αλλα δεν λες και κατι ωστε να με πεισεις για το αντιθετο Γιώργο Πιο είναι το αντίθετο;
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Ναι κορόιδευε εσύ...Και ο mr.Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήξερε ότι όταν έκλεβε το facebook θα γίνονταν πλούσιος; ...(Ένα παράδειγμα σου δίνω απλά...) φίξτ.... !
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 φίξτ.... ! Τι εννοείς Άλεξ; Ενημερωτικά...Δεν είμαι υπέρ του Μαρκ...Ίσα ίσα που δεν έχω και κωδικό στο fb...Απλό παράδειγμα δίνω!
PCharon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Επίσης μου ήρθε στο μυαλό και μια επιπλέον χρήση από συνδυασμό αυτών που είδαμε: από δημιουργία database στο διαδίκτυο με πληροφορίες για τις(τους) πρώην μας να αντλούνται πληροφορίες ώστε ύστερα από αναγνώριση προσώπου να προβάλλεται πάνω στον άλλο (βλ. tag cloud στο βίντεο) η σχετική αξιολόγηση (βλ. βιβλίο-amazon στο βίντεο) Αξιολογήσεις: 8 Φύλο: γυναίκα Σεξ. φύλο: ετεροφιλόφιλη Προσέγγιση: 2/5 αστεράκια Κρεβάτι: 4/5 αστεράκια (κτλ) Να ξέρουμε κι εμείς βρε παιδί μου, μην το ψάχνουμε με χημείες και χαζομάρες... ΑΥΤΟ είναι "έκτη αίσθηση". Ύστερα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2009 από PCharon
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τι εννοείς Άλεξ;Ενημερωτικά...Δεν είμαι υπέρ του Μαρκ...Ίσα ίσα που δεν έχω και κωδικό στο fb...Απλό παράδειγμα δίνω! όχι, δεν λέω ότι είσαι υπέρ... απλά στην δικαστική ιστορία αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με μερικά μύρια απέναντι σε κάποιους που τον κατηγορούσαν ότι τους έκλεψε τον κώδικα... (οφ τοπικ τέλος...)
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Επίσης μου ήρθε στο μυαλό και μια επιπλέον χρήση από συνδυασμό αυτών που είδαμε: από δημιουργία database στο διαδίκτυο με πληροφορίες για τις(τους) πρώην μας να αντλούνται πληροφορίες ώστε ύστερα από αναγνώριση προσώπου να προβάλλεται πάνω στον άλλο (βλ. tag cloud στο βίντεο) η σχετική αξιολόγηση (βλ. βιβλίο-amazon στο βίντεο) Φύλο: γυναίκα Σεξ. φύλο: ετεροφιλόφιλη Προσέγγιση: 2/5 αστεράκια Κρεβάτι: 4/5 αστεράκια (κτλ) Να ξέρουμε κι εμείς βρε παιδί μου, μην το ψάχνουμε με χημείες και χαζομάρες... +1 -) Λέω να κάνουμε καμιά online ψηφοφορία,και να τη στείλουμε μετά
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πιο είναι το αντίθετο; Το οτι το εκανε για κοινονικους σκοπους :lol: Επίσης μου ήρθε στο μυαλό και μια επιπλέον χρήση από συνδυασμό αυτών που είδαμε: από δημιουργία database στο διαδίκτυο με πληροφορίες για τις(τους) πρώην μας να αντλούνται πληροφορίες ώστε ύστερα από αναγνώριση προσώπου να προβάλλεται πάνω στον άλλο (βλ. tag cloud στο βίντεο) η σχετική αξιολόγηση (βλ. βιβλίο-amazon στο βίντεο) Αξιολογήσεις: 8 Φύλο: γυναίκα Σεξ. φύλο: ετεροφιλόφιλη Προσέγγιση: 2/5 αστεράκια Κρεβάτι: 4/5 αστεράκια (κτλ) Να ξέρουμε κι εμείς βρε παιδί μου, μην το ψάχνουμε με χημείες και χαζομάρες... Ύστερα. :lol: ετσι εμεις και ο pradator θα ημαστε μετα
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το οτι το εκανε για κοινονικους σκοπους :lol: κοινωνικους :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα