Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο μπροστα οσο δειχνει. Κολπακια κανει για να παρουσιαστει εξωπραγματικο.

Εχω δει κατι αναλογο αλλα ηταν σε τραπεζι, αυτος το εχει κρεμασει στο λαιμο του.

Ολα τα υπολοιπα ειναι εφε, οπως αυτο με το χαρτι υγειας που καταλαβαινει την υφη , και του βγαζει χρωμα πρασινο κιτρινο. Και αυτο με τον φιλο του, και αυτο με το ρολοι χειρος, και το τηλεφωνο παλαμης.

Η καμερα ΔΕΝ αναγνωρισε ποιος ηταν ο φιλος του, απλα ο προτζεκτορας προβαλε πληροφοριες πανω στη μπλουζα του.

Το ρολοι χειρος εμφανιστηκε εκει, μετα απο την κυκλικη κινηση του δαχτυλου του, και αφου ειχε κεντραρει με μεγαλη προσοχη τον προτζεκτορα εκει, μετα απο δοκιμες.

Αυτο με την εφημεριδα ειναι για γελια, απλα προβαλει ο προτζεκτορας πανω σε ενα χαρτι, κατορθωμα.

Το κολπο με το τηλεφωνο στην παλαμη, ειναι το ποιο θεαματικο για καποιον που δεν ξερει. Πες του να αλλαξει θεση στην παλαμη του και να επαναλαβει το εγχειρημα και θα δεις οτι δεν θα λειτουργει τιποτα, ουτε καν focus δε θα μπορει να κανει ο προτζεκτορας.

Και καπου εκει γυρω πρεπει να ειναι συνεχεια μια μπαταρια αυτοκινητου για να λειτουργει η καμερα ο προτζεκτορας και ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο αλλά σαν ιδέα είναι πολύ καλή. Αυτό με τον άνθρωπο εννοείται ότι ήταν τελείως άκυρο. Όλα τα άλλα δεν είναι και πολύ αδύνατο να γίνουν πραγματικότητα.

Δημοσ.
(αυτά που είπε)

Ά μπράβο να ξυπνάμε γιατί πολύ ευκολόπιστοι έχουμε γίνει. Αλλιώς για ποιό λόγο να τα δείχνουν όλα σε video και να μη δείξουν κάτι ζωντανά, αφού υποτίθεται πως η εισηγήτρια φορούσε τα απαραίτητα στο λαιμό της...

Αλλά ακόμα και οι εφαρμογές της ιδέας απέχουν πολύ από το χαρακτηριστούν πρακτικές ή/και χρήσιμες και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που άπειρα εφευρήματα δεν πέρασαν ποτέ στην καθημερινή μας ζωή.

Δημοσ.
Αλλά ακόμα και οι εφαρμογές της ιδέας απέχουν πολύ από το χαρακτηριστούν πρακτικές ή/και χρήσιμες και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που άπειρα εφευρήματα δεν πέρασαν ποτέ στην καθημερινή μας ζωή.

Νομίζω τα περισσότερα που έδειξε είναι μια χαρά χρήσιμα !

Δημοσ.

Μπορούν να υλοποιηθούν (έχουν ήδη) με πολύ πιο πρακτικούς τρόπους.

Επίσης, νομίζω πως έχω τη στοιχειώδη νοημοσύνη και ικανότητα που απαιτείται για να κρίνω αν είναι κατάλληλο για τα γούστα μου ένα χαρτί υγείας, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο. Στο τέλος θα καταντήσουμε να ανοίγουμε τον υπολογιστή για να μας πει και τί ώρα θα πάμε για κατούρημα (με το συμπάθειο). Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και όχι να μας χρησιμοποιεί.

Δημοσ.
Μπορούν να υλοποιηθούν (έχουν ήδη) με πολύ πιο πρακτικούς τρόπους.

Επίσης, νομίζω πως έχω τη στοιχειώδη νοημοσύνη και ικανότητα που απαιτείται για να κρίνω αν είναι κατάλληλο για τα γούστα μου ένα χαρτί υγείας, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο. Στο τέλος θα καταντήσουμε να ανοίγουμε τον υπολογιστή για να μας πει και τί ώρα θα πάμε για κατούρημα (με το συμπάθειο). Καλό είναι να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και όχι να μας χρησιμοποιεί.

Θα συμφωνήσω. Κοντεύουμε να το παρακάνουμε.

Σχετικά με τις διαφωνίες που εκφράσατε κάποιοι με αυτά που έδειχνε το βίντεο θα συμφωνήσω επίσης ΑΛΛΑ αυτή που έκανε παρουσίαση είπε ότι σε 10 χρόνια ελπίζει ότι θα είναι ολοκληρωμένο και ότι θέλει πολύ δουλεια ακόμα. Οπότε αυτό που είδαμε μάλλον είναι κάτι σαν τον περίφημο 1ο βίντεο του Killzone 2.

Δημοσ.

Το concept είναι πολύ καλό! Είναι καλή προσπάθεια και δεν ξέρετε τι αλληλεπίδραση δέχεται το μηχάνημα. Είναι μια εξέλιψη της οθόνης που συζητούσαμε πριν λίγο καιρό. Μπορείς να έχεις ότι πληροφορίες θέλεις στην στιγμή. Για το βιβλίο και το χαρτί είναι πολύ καλή ιδέα γιατί μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα προϊοντα και να έχεις μια ανάλυση του επι τόπου. Ωραίο!

Μην το κακοπέρνετε λες και σας κλέψαν την ιδέα ή σας θήξανε τα γούστα(καλοπροαίρετα πάντα έτσι;). Όπως λέει και στο βίντεο σε καμιά 10 χρόνια μπορεί να έχουμε κάποια πρόοδο! Για αυτό μην είμαστε βιαστικοί.

Πάντως έτσι σαν ιδέα θα μπορούσε να προσαρμοστεί σε γιαλιά η προβολή και τότε δεν θα είχε την κουμούτσα τον projectora να κουβαλάει.

Δημοσ.

βασικό μειονέκτημά είναι ότι δεν είναι σταθερό...

δλδ...δεν ζαλίζεται ο τύπος όταν η προβαλλόμενη εικόνα κουνιέται πέρα δώθε?

και πόσο casual είναι όταν πρέπει να μείνεις ακίνητος για να κάνεις το οτιδήποτε?

γαμάτο μου φάνηκε μόνο το να παίρνεις φωτογραφίες μόνο με την κίνηση του χεριού σου... άντε, χρήσιμο και το να κρατάς σημειώσεις...

βασικά είναι ένα καινούριο είδος input/output ενός μικροϋπολογιστή...

το αν θα πιάσει ή αν θα είναι βολικό για όλα αυτά που έδειξε θα μετρήσει... αν βάλουν ας πούμε και ένα stabiliser, εγώ θα το αγόραζα...

btw... ότι και να λέμε... πολύ μπροστά σαν ιδέα και μαγκιά τους..

Δημοσ.

συγνώμη, αλλά ποια καλή ιδέα/εφέυρεση δούλευε άψογα όταν ήταν στα πρώτα της βήματα; Το αυτοκίνητό; Το τηλέφωνο; Ο υπολογιστής; Άπειρα τα παραδείγματα. Ακόμα βρισκόμαστε σε αρχικό στάδιο το οποίο αν εξελιχθεί μπορεί να προσφέρει θετικά αποτελέσματα και να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο. Εντάξει, δεν θα το χρησιμοποιούμε για να διαλέξουμε κωλόχαρτο αλλά χρήσιμη εφαρμογή θα βρει....

Δημοσ.

Εδώ οι άνθρωποι έφτιαξαν κάτι πρωτοποριακό και εδώ λένε για εξάρτηση από υπολογιστές κτλ... κατηφόρα!

Δημοσ.

Καλα ολα αυτα σαν ιδεα αλλα τι να το κανεις???

Δηλαδη ειναι τοσο αχρηστα ολα αυτα που δεν βοηιθανε καπου...

Δηλαδη δεν ξερεις οταν πας στο super market τι κολοχαρτο θα παρεις???

Και που ειναι η 6η αισθηση???

Στο να πηγαινεις στο τυχο και να εχεις τον βιντεοπροβολεα???

Η στο να εχεις στην παλαμι σου το κινητό???:shock:

6η αισθηση θα ηταν να περνανε ολες η πληροφοριες στον εγκεφαλο μας και οχι να της προβαλει και να σκεφτόμαστε

Βλακεις ειναι ολα αυτα...

Για μενα αξιζει περισσοτερο αυτο σαν ιδεα αν και παλιο ακομα το ξεπερναει σαν ιδεα και σαν καθημερινη χρηση..

Ακου εκει θα το φορας στον λαιμο τι εισαι σκυλος η προβατο???

Δημοσ.
Δεν ειναι τοσο μπροστα οσο δειχνει. Κολπακια κανει για να παρουσιαστει εξωπραγματικο.

Εχω δει κατι αναλογο αλλα ηταν σε τραπεζι, αυτος το εχει κρεμασει στο λαιμο του.

Ολα τα υπολοιπα ειναι εφε, οπως αυτο με το χαρτι υγειας που καταλαβαινει την υφη , και του βγαζει χρωμα πρασινο κιτρινο. Και αυτο με τον φιλο του, και αυτο με το ρολοι χειρος, και το τηλεφωνο παλαμης.

Η καμερα ΔΕΝ αναγνωρισε ποιος ηταν ο φιλος του, απλα ο προτζεκτορας προβαλε πληροφοριες πανω στη μπλουζα του.

Το ρολοι χειρος εμφανιστηκε εκει, μετα απο την κυκλικη κινηση του δαχτυλου του, και αφου ειχε κεντραρει με μεγαλη προσοχη τον προτζεκτορα εκει, μετα απο δοκιμες.

Αυτο με την εφημεριδα ειναι για γελια, απλα προβαλει ο προτζεκτορας πανω σε ενα χαρτι, κατορθωμα.

Το κολπο με το τηλεφωνο στην παλαμη, ειναι το ποιο θεαματικο για καποιον που δεν ξερει. Πες του να αλλαξει θεση στην παλαμη του και να επαναλαβει το εγχειρημα και θα δεις οτι δεν θα λειτουργει τιποτα, ουτε καν focus δε θα μπορει να κανει ο προτζεκτορας.

Και καπου εκει γυρω πρεπει να ειναι συνεχεια μια μπαταρια αυτοκινητου για να λειτουργει η καμερα ο προτζεκτορας και ο υπολογιστης.

Λοιπόν οι τεχνολογίες υπάρχουν ήδη και χρησιμοποιούνται απλώς όχι συνδυασμένες. Καλό είναι να μην είσαι ευκολόπιστος, αλλά μην υπεραπλουστεύεις κι όλας. Οι κάμερες αναγνωρίζουν πρόσωπα εδώ και χρόνια σε πάρα πολλά καζίνο του κόσμου. Τις πληροφορίες για το χαρτί τις παίρνει βάσει φίρμας την οποία διαβάζει με OCR. Τα βίντεο τα προβάλλει στην εφημερίδα βάσει σχετικότητας. Πάλι έχουμε ΟCR και youtube ή CNN ξέρω γω. O projector κεντράρει στο marker (δάχτυλο). Γιατί να αλλάξει θέση στην παλάμη του? Εσύ δηλαδή το κινητό το βάζεις στη μύτη και λες δε λειτουργεί σωστά γιατί δεν ακούω? Όσο για την μπαταρία αυτοκινήτου για υπολογιστή κάμερα και projector... χμμ τα laptop για εσένα θα είναι hoax έτσι???

νομίζω πως έχω τη στοιχειώδη νοημοσύνη και ικανότητα που απαιτείται για να κρίνω αν είναι κατάλληλο για τα γούστα μου ένα χαρτί υγείας, ένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο.

Διαλέγεις κι εσύ βιβλία από το εξώφυλλο?

Δημοσ.
Διαλέγεις κι εσύ βιβλία από το εξώφυλλο?

Πάντως όχι από τα "αστεράκια" που θα μου έβγαζε το amazon, μπορώ να ρίξω ένα ξεφύλλισμα και να δω αν μου κάνει, για τ'όνομα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...