beisnikosspi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα... Στο site που φτιάχνω, έχω ένα μενού flash. Η σελίδα είναι aspx, και έχω και thick box για την προβολή φωτογραφιών. Μόλις κλικάρω την φωτογραφία, μαυρίζει η οθόνη κανονικά, εμφανίζεται η φωτό, αλλά το μενού αντί να βρίσκεται πίσω από το ημιδιάφανο φόντο που βάζει το thickbox, κάθεται μπροστά, με αποτέλεσμα να φαίνεται κάπως ξέμπαρκο.... Ξέρετε τι μπορώ να κάνω?
merianos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τίποτα από όσο γνωρίζω. Με τα Flash ότι και να κάνεις πάντα από πάνω θα είναι. Δεν μπορείς να αλλάξεις ούτε το z-index. Οπότε το απολαμβάνεις ως έχει. Διαφορετικά με λίγο JavaScript προγραμματισμό θα μπορούσες να αλλάξεις το opacity του thickbox σε κάτι ποιο σκούρο έτσι ώστε να μην διακρίνετε τόσο εύκολα το background, όταν θα εμφανίζετε να εξαφανίζεις πλήρως το Flash από τη σελίδα σου και μόλις κλείνει το thickbox τότε να το εμφανίζεις και πάλι. Για παράδειγμα : <div class=”flash”> Flash is here </div> <script > onApear: function() { flash.hide(); } onDesapear: function() { flash.show(); } </script>
fromaz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Τίποτα από όσο γνωρίζω. Με τα Flash ότι και να κάνεις πάντα από πάνω θα είναι. Δεν μπορείς να αλλάξεις ούτε το z-index. Αυτό ισχύει όταν το wmode ισούται με "window", που είναι και η default τιμή. Σε αυτήν την περίπτωση, ο flash player (στα Windows) έχει δικό του hWnd, ξέχωρο από αυτό του browser. Γι αυτό και δε είναι εφαρμόσιμο το z-index. Στους Mac browsers συμπεριφέρεται διαφορετικά. Από την έκδοση 6 και μετά, λόγω των πολλών παραπόνων, η macromedia εισήγαγε αυτήν την παράμετρο (wmode) η οποία παίρνει τιμές "window", "opaque" και "transparent". Οποιαδήποτε τιμή πλην της "window" έχει ως αποτέλεσμα ο player να χρησιμοποιεί το window handle του browser και κατά συνέπεια να σέβεται το layering. @OP Αν έχεις το source του μενού, τότε άλλαξε την παράμετρο πριν το Publishing, διαφορετικά στο object tag βάλε <param name="wmode" value="opaque"> και στο embed wmode="opaque"
merianos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πολύ καλό ! ! ! Αυτό δεν το γνώριζα ! ! ! Δεν έχω κάνει διατριβή πάνω στα Flash γιατί απλά τα συχαίνομαι ! ! ! Πολύ καλό όμως αυτό που περιγράφεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.