Προς το περιεχόμενο

red ring of death!!!!

orpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!!Ο τίτλος πιστεύω τον γνωρίζετε και αναφλερομαι στο πρόβλημα που έχουν τα xbox η μάλλον καλύτερα η microsoft!!!!Πλέον το xbox μου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και προφανώς η microsoft είναι υπεύθυνη για αυτό το πρόβλημα το οποίο υπάρχει σε πάρα πολλά xbox σε όλο τον κόσμο!!!!Άμα ξέρει κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνόμων!!!!Η μία λύση που σκέφτηκα (και η πιο προφανής) είναι να το στείλω στην αντιπροσώπεία της microsoft και να μου το διορθώσουν ΦΥΣΙΚΑ δωρεάν!!Τώρα βέβαια δν είμαι σίγουρος άμα έχω την εγγύηση ακόμη!!!Ο άλλος τρόπος είναι μέσω οδηγιών από το youyube να <<εγχειρήσω>> το xbox μου και να το διορθώσω(βέβαια δεν ξέρω άμα είναι και πολύ ασφαλές!!!)Όποιος γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!:-)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τύλιξέ το σε μια πετσέτα και άστο ανοιχτό για 20 λεπτά για να ανεβάσει θερμοκρασία,μετά τα 20 λεπτά βγάλε την πετσέτα και θα σου ξεκινήσει χωρίς RROD.Αυτά είναι,συγχαρητήρια στην M$ για μια ακόμη φορά...

Δημοσ.

Στείλε το στην ΜΣ δεν χρειάζεται η εγγύηση νομίζω απο το serial number και μόνο το καταλαβαίνουν.Μην ασχοληθείς με τπτ αλλο θα χάσεις το χρόνο σου τα ειχα κανει κ εγω αυτά στο 1ο δικο μου.Αλλα μια και ηταν πειραγμένο άλλαξα την μοβο με 80Ε.

Δημοσ.
Στείλε το στην ΜΣ δεν χρειάζεται η εγγύηση νομίζω απο το serial number και μόνο το καταλαβαίνουν.Μην ασχοληθείς με τπτ αλλο θα χάσεις το χρόνο σου τα ειχα κανει κ εγω αυτά στο 1ο δικο μου.Αλλα μια και ηταν πειραγμένο άλλαξα την μοβο με 80Ε.

Άσε φίλε και εγώ αρχίζω να καταλαβαίνω πως δεν έχει νόημα!Αυτό με την πετσέτα το δοκίμασα μου δούλεψε 2-3 φορές αλλά τώρα πια τίποτα.Μάλλον θα το πάω στην microsoft και ποιός ξέρει πού είναι αυτή η @@@@ αντιπροσωπεία!!!!!Τί να πω...Δεν ξέρω!

Δημοσ.

παρε τηλ εδω 00800 44128732 και θα περασει κουριερ να το παρει χωρις επιβαρυνση θα στο επισκευασουν και σε καμια 17αρια μερες θα γυρισει

Δημοσ.
παρε τηλ εδω 00800 44128732 και θα περασει κουριερ να το παρει χωρις επιβαρυνση θα στο επισκευασουν και σε καμια 17αρια μερες θα γυρισει

Σε 17 μέρες και 9 ώρες περίπου :P

Δημοσ.

Σοβαρά?????????:rolleyes:

Δημοσ.

Θα μείνει 2-3 βδομάδες αλλα τουλάχιστον θα του το αλλάξουν... οπότε δεν είναι και άσχημα ;)

Υπομονή φίλε μου.... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...