Προς το περιεχόμενο

youtube χωρις να θελω!!!

hacer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα πες μας τι θα ήθελες να πεις στα ελληνικά να στο κάνουμε μια μετάφραση...

Υπάρχει και αυτό,που αν και δε κάνει και τέλεια τη δουλειά του...Νομίζω θα καταλάβουν τι θες.

Δημοσ.

θελω να τους πω να βγαλουν το video επειδη προσβαλομαι σε αυτο και γενικα δεν θελς να φενετε το πρσοπο μου....αν θελετε προσθεστε κατι και εσεις

Δημοσ.
θελω να τους πω να βγαλουν το video επειδη προσβαλομαι σε αυτο και γενικα δεν θελς να φενετε το πρσοπο μου....αν θελετε προσθεστε κατι και εσεις

Κοιτα τι θα πεις φιλε μου:

Dear mr.Youtube,

I am posting this e-mail because of an unpleasant vid displayed in your browser. In that vid my face is shown up in an akward position and in a very difficult situation that I am not proud of (it doesn't have any relation to sex, drugs or rioting). I would like, if it is possible, to remove this vid immediately because I don't like been laughed at by my friends, teachers and mayor of my town.

Lots of kisses,

The loser of a fight

Εδωσα και το δικο μου στιγμα το οποιο θα "κερδισει" τον κυριο Γιουτιουμπ. :mrgreen:

Δημοσ.

Dear mr.Youtube,

I am posting this e-mail because of an unpleasant vid displayed in your browser. In that vid my face is shown up in an akward position and in a very difficult situation that I am not proud of (it doesn't have any relation to sex, drugs or rioting). I would like, if it is possible, to remove this vid immediately because I don't like been laughed at by my friends, teachers and mayor of my town.

Lots of kisses,

The loser of a fight

Εδωσα και το δικο μου στιγμα το οποιο θα "κερδισει" τον κυριο Γιουτιουμπ. :mrgreen:

Χαχα λολ!!:lol::lol::lol::lol: ''Lots of kisses the loser of a fight''!!

Δημοσ.

επικο μηνυμα!

πσιετυω πως αν ειχες νικησει στο ματς δεν θα σε ενοιαζε και τοσο!

πλακα κανω

επικοινωνισε μαζι τους και ρωτησε τους επισημα την διαδικασια που πρεπει να κανεις για να αφαιρεθει το βιντεο απο την σελιδα, αλλιως αν δεν μπορουν να κανουν κατι,εισαι ηδη σε επαφη με δικηγορο για να παρεις ολα τα μετρα που διασφαλιζουν το προσωπο σου,απεναντι στον χρηστη που ανεβασε το βιντεο,αλλα και την ιδια την υπηρεσια

Δημοσ.

Dear mr.Youtube,

Lots of kisses,

The loser of a fight

ok thanks για την βοηθεια εστιλα ενα αλλο αλλα αν δεν μου απαντισουν θα στιλω αυτο thanks.

Δημοσ.

Dear mr.Youtube,

Lots of kisses,

The loser of a fight

ok thanks για την βοηθεια εστιλα ενα αλλο αλλα αν δεν μου απαντισουν θα στιλω αυτο thanks.

Πιστεύω να το έχεις δει αυτό όμως ε??Μην το στείλεις όπως είναι!!!:P:p

Δημοσ.
Πιστεύω να το έχεις δει αυτό όμως ε??Μην το στείλεις όπως είναι!!!:P:p

nαι το αλλαξα λιγο αλλα ξεχασα να αλλαξω το mr.youtube:p

πεστους οτι δεν εχει βγει καλα σε αυτο το βιντεο το καλο σου προφιλ... και φαινεσαι ασχημος

xaxaxaxaxxaxaxa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...