hacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 καλησπέρα, με έχουν βάλει στο youtube χωρίς την θέληση βασικά έχουν βάλει ένα βιντεάκι να παλεύω με έναν άλλον από το σχολειό μου..υπάρχει τρόπος να ζητήσω από το youtube να το βγάλουν plz βοήθεια?? thanks
notios7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 καλησπέρα,με έχουν βάλει στο youtube χωρίς την θέληση βασικά έχουν βάλει ένα βιντεάκι να παλεύω με έναν άλλον από το σχολειό μου..υπάρχει τρόπος να ζητήσω από το youtube να το βγάλουν plz βοήθεια?? thanks δεν βαζεις και κανα λινκ να δουμε τι καταφερες!
Jason13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 πηγαινε εκει που λεει flag meta pas my copyright ή my privacy πατας σου εμφανιζεται στο παραθυρακι κατω απο το βιντεακι..help center νομιζω πατας βαζεις url και σου λεει κατι ερωτησεις(για ποιο δειχνεις...ποιος ειναι ,,ο φιλος σου ο αδελφος σου..)στελνεις στελνεις και comment για να προσθεσης κατι παραπανω στα αγγλικα..και μετα απο 10 ωρες εμενα μου εστειλαν e-mail στο msn και μου ειπαν Ok λειπουμαστε στα αγγλικα ολα αυτα...και για οτι αλλο θελετε επικοινωνηστε μαζι μας..σας ζηταμε συγνωμη..για την ακριβεια το βιντεο το εσβησαν μεσα σε 5ωρες το εστειλα το μεσημερι γι αυτο αργησε...και δοκιμασε οτι μπορεις απο αυτα που σου ειπα..πρεπει να εισαι μελος.
cosmos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 ζήτησε το πρώτα απ αυτόν που το έβαλε...αν δεν βγάλεις άκρη..http://help.youtube.com/group/youtube-help ή πάτα στο flag που έχει κάθε βιντεάκι από κάτω ....
Jason13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 αν θες προσπαθω και εγω για ενδειξη διαμαρτυριας οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο..οχι πως εχει διαφορα το σβηνουν αμεσως..χωρις δευτερο μηνυμα ή απο αλλο λογαριασμο..και σου λενε οτι θα σβηστει αργοτερα η εικονα του βιντεο δηλ. το εξωτερικο του βιντεο..γιατι κανουν update και καθε τοσο τα σβηνουν ..Η εικονα την εσβησαν στο βιντεο την δικια μου σε 1 μερα..αλλα οταν πατας λεει οτι εχει σβηστει επειδη δεν τηρουσε τους νομους του youtube και δε το εμφανιζει μετα...
hacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δεν βαζεις και κανα λινκ να δουμε τι καταφερες! μπα άσε καλύτερα!! πηγαινε εκει που λεει flag meta pas my copyright ή my privacy πατας σου εμφανιζεται στο παραθυρακι κατω απο το βιντεακι..help center νομιζω πατας βαζεις url και σου λεει κατι ερωτησεις(για ποιο δειχνεις...ποιος ειναι ,,ο φιλος σου ο αδελφος σου..)στελνεις στελνεις και comment για να προσθεσης κατι παραπανω στα αγγλικα..και μετα απο 10 ωρες εμενα μου εστειλαν e-mail στο msn και μου ειπαν Ok λειπουμαστε στα αγγλικα ολα αυτα...και για οτι αλλο θελετε επικοινωνηστε μαζι μας..σας ζηταμε συγνωμη..για την ακριβεια το βιντεο το εσβησαν μεσα σε 5ωρες το εστειλα το μεσημερι γι αυτο αργησε...και δοκιμασε οτι μπορεις απο αυτα που σου ειπα..πρεπει να εισαι μελος. που ακριβώς είναι αυτό θυμάμαι ότι είχα κάνει κάτι τέτοιο αλλα δεν μου είχαν στείλει απαντήσει από το youtube...στέλνεις καλύτερα κανένα link
Jason13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 http://www.youtube.com/t/dmca_policy για my copyright βαλτε ολα αληθινα..e-mail ονομα και επιθετο..ολα δεν κανουν κατι κακο..και απο ελλαδα βαλε πως εισαι..δεν τους ενδιαφερει και υπαρχει για my privacy http://help.youtube.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=78346 το βρηκα απο βιντεο nomizw αν κανεις κατι θα γινει για το βιντεο στο οποιο πηγα..δες καλυτερα αν ειναι σωστο
hacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 πρεπει αν δωσω και τα αληθινα μου στοιχεια στο complaint form?? ok εκανα το report αλλα δεν εδωσα τα αληθινα μου στοιχεια!! http://www.youtube.com/t/dmca_policy για my copyright βαλτε ολα αληθινα..e-mail ονομα και επιθετο..ολα δεν κανουν κατι κακο..και απο ελλαδα βαλε πως εισαι..δεν τους ενδιαφερει και υπαρχει για my privacy http://help.youtube.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=78346 το βρηκα απο βιντεο nomizw αν κανεις κατι θα γινει για το βιντεο στο οποιο πηγα..δες καλυτερα αν ειναι σωστο βασικα privancy εκανα!
Jason13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 εγω ολα αληθινα τα εβαλα χεστηκ@ να σου πω την αληθεια δεν θα μου κανουν τιποτα...ετσι κι αλλιως φιλοι ειμαστε.???.απλως εγω εβαλα οτι εμφανιζεται ο φιλος μου ,αλλα ηταν συγγενεις μου, ..γιάυτο επειδη δεν ειχα για συγγενη εβαλα οτι ειναι φιλος μου..σου το λεει σε μια στηλη..στα comment γραψε οτι ειναι οικογενειακος φιλος εχει στεναχωριθει και δεν θελω να ξανα γινει αυτο ποτε ...και διαφορα αλλα... στα ΑΓΓΛΙΚΑ
hacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 εγω ολα αληθινα τα εβαλα χεστηκ@ να σου πω την αληθεια δεν θα μου κανουν τιποτα...ετσι κι αλλιως φιλοι ειμαστε.???.απλως εγω εβαλα οτι εμφανιζεται ο φιλος μου ,αλλα ηταν συγγενεις μου, ..γιάυτο επειδη δεν ειχα για συγγενη εβαλα οτι ειναι φιλος μου..σου το λεει σε μια στηλη..στα comment γραψε οτι ειναι οικογενειακος φιλος εχει στεναχωριθει και δεν θελω να ξανα γινει αυτο ποτε ...και διαφορα αλλα... στα ΑΓΓΛΙΚΑ ok εγραψα διαφορες τετιες βλακιες ελπιζω παντος να το βγαλουν συντομα!!οσο για τα στοιχεια δεν θελω να τα δινω γενικα!!
giorgos147 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δεν θελω να τα δινω γενικα!! Να μη τα δίνεις σε ιστοσελίδες που είναι "άκυρες"...Το youtube όμως τι μπορεί να σου κάνει;
BladeRunner Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Να μη τα δίνεις σε ιστοσελίδες που είναι "άκυρες"...Το youtube όμως τι μπορεί να σου κάνει; Τι αλλο θα ακουσουμε...σε λιγο θα βγει και ο ρειβερ και ημανα ρειβερ σε παραθυρο. Ρεεεε βαλτε τα κανονικα σας στοιχεια,τι μαλακιες ειναι αυτες?
hacer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 δεν μου έχουν στείλει ακόμα απαντήσει μήπως να ξανακάνω flag με τα αληθινά μου στοιχεια ??μήπως έχετε καμια ιδέα τη να γράψω στα αγγλικά thanks !!
Praetorianos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Είναι τόσο εύκολο να κατεβάσεις βίντεο από το youtube? Δηλαδή απλά στέλνεις ένα μήνυμα ότι το βίντεο σε προσβάλλει ή σε παρουσιάζει χωρίς την θέληση σου και το αφαιρούν? Δεν είμαι κατά αυτού του μέτρου, αντιθέτως καλά κάνουν, απλά μου κάνει εντύπωση.
hacer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 παιδια επειδη δεν τα παω και τελεια με τα αγγλικα μου δινετε καποιο παραδειγμα στα αγγλικα της να τους γραψω thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.